in

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 november

Beste leden,

Er moet mij iets van het hart. Ik eeeeehhh… ik moet jullie iets bekennen. Er is… Nee, dat moet ik anders formuleren. Ik ben zwak geweest. Ja, dat is waarschijnlijk de beste omschrijving. Ik ben zwak geweest. Zoals jullie weten is het vandaag Black Friday, maar in de aanloop er naartoe kun je al van alles bestellen. En daar ben ik de fout in gegaan. Ik wilde iets kopen voor de verjaardag van mijn zwager en keek of ik er nog iets leuks voor mezelf bij kon bestellen. Dat heb ik dus geweten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erin ben getuind. Ik weet, ‘t, ik weet ‘t, het is volledig mijn eigen schuld geweest. Daar kan ik niemand anders voor aankijken. Maar nu is het dus zover. Nu staat er een Xbox Series X in de woonkamer. Het einde is inderdaad nabij. Rainking heeft een asbak!

Dus wat moet ik anders? Het komende weekend zal wel in het teken staan van Starfield, Flight Simulator en, God forbid, Redfall. Erger nog, van die laatste heb ik al een stukje gespeeld en tot mijn grote schrik bleek ik het best leuk te vinden. Heb meelij!

En jullie? Nog steeds bezig met Super Mario RPG? Lekker hakken en slasjen in Eternights? Of pronkt er een nieuwe PlayStation 5 Slim bij je thuis? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
3 maanden geleden

Wáaaaaaaaaat de aarde vergaat echt! Onze Rainking heeft een Asbak gekocht wow! Maar ff zonder dollen welkom in de wondere wereld van Xbox en ik hoop dat je plezier hebt met je nieuwe console. Wil je ook wel de tip meegeven van HiFi Rush en Pentiment als je ze nog niet op de lijst had staan om te spelen. Geen grote aaa games maar wel ontzettend leuke kleinere games. HiFi is zelfs 1 van mijn favoriete games van dit jaar.

Wat ik zelf speel: Persona 5 Tactica. Persona 5 in den strategie rpg jasje. Niet de leukste game uit de persona reeks maar het is wel leuk om weer een verhaal door te gaan met de Phantom tieves en de nieuwe karakters. Diablo 4 staat ook nog steeds op het programma en ook Tales of Arise staat nog op de lijst van het weekend.

adutchman
adutchman
3 maanden geleden

Lekker! Veel plezier met series x en gamepass. Ik heb hem sinds release en geen spijt van, al blijft Playstation m’n favoriet.

Ik heb ook BF deals gehaald namelijk: Horizon Call of the mountain, red matter 2, Synapse en pistol whip. Genoeg te gamen op psvr2 de komende tijd!

Michael-Raymond-Clayton
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Een Xbox is niks om je voor te schamen, hoor. Ik heb er ook een staan (een series S weliswaar). Doe er niks mee. Gebruik hem heel sporadisch als veredelde demo machine. Zo weet ik dat Sea of Stars niks voor mij is. Maar hopelijk beleef jij er meer plezier aan.

Michael-Raymond-Clayton
3 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

Leuk man! Ik hoop dat je er stuk minder misselijk van wordt dan ik… Ik doe al maanden niks met mijn PSVR2… Ga Horizon Call of the Mountain en Pistol Whip nog wel platten (want dat moet natuurlijk), maar of ik daarna nog veel gebruik van het apparaat zal maken…? Heeeeeel misschien nog voor Aces of Thunder.

adutchman
adutchman
3 maanden geleden

Aces of thunder staat nu op m’n radar, ziet er heel vet uit. Als ik niet lekker in mijn vel zit wordt ik misselijk van vr maar voor de rest ben ik het wel gewend geraakt. Zou zonde van de 600 euro zijn als je hem niet meer gaat gebruiken…

Michael-Raymond-Clayton
3 maanden geleden

RDR2 natuurlijk. What else?
Ik moet nog twee trophies die nog echt serieus tijd kosten: 70 missies halen met een gouden medaille (pittig! De teller staat nu op 37, maar heb de makkelijkste inmiddels natuurlijk al gehad) en level 50 halen in RDR Online. Daar zit ik nu op level 34 en is gewoon nog een paar avonden grinden.

En dan dus nog twee multiplayer trophies die geen zak voorstellen, maar waar ik wat hulp bij nodig heb van anderen. Hopelijk vind ik die nog.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden

een beetje skimmend door je intro lees ik dat je je zwager de schuld geeft van het feit dat je een xb series hebt gekocht.
wetende dat mensen de allerbeste reden hebben om een xb series te kopen in de Alien Hominid franchise wens ik je daar alvast ontzettend veel plezier mee. ik heb het verder, mogelijk om “a blind eye” te hebben, niet gelezen 😀
nee geweldig veel plezier Regenkoning! hopelijk gaat het verder de moeite waard zijn!

Kunstschilder1987
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

you should try it, it is out of this world!
yep… ik maakte m. schaamteloos.

Kunstschilder1987
3 maanden geleden

Zelf ga ik vooral met 2 games aan de slag dit weekend:

Conker’s Bad Fur Day (N64 via mijn emulatie handheld)Football Manager 24mogelijk nog links of rechts effe een uurtje een snes of andere game op de emulatorhandheld, maar hier ligt nu de prioriteit 🙂

komende dinsdag, als het goed is, komt op evercade een cartridge uit met de remaster versie van duke nukem 1 en 2… das de laatste release dit jaar waar ik ECHT naar uitkijk. kan niet wachten die te spelen 🙂
de port van de 2e originele DOS game, die te spelen was op de gbc, heb ik echt met megaveel plezier op mijn modern scherm modded gbc uitgespeeld… maar das gelukkig net lang genoeg geleden om er weer in te duiken. ZIN AN!

Laatst bewerkt 3 maanden geleden door Kunstschilder1987
Luigi1985
3 maanden geleden

Ik heb Mario wonder uitgespeeld. Enkel nog wat extra levels. Hopelijk lukt me dat dit weekend. Dan maar even terug naar Pikmin 4.

Luigi1985
3 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja het is echt een goede game. Wel wat kleine minpuntjes, maar het is toch wel lekker vernieuwend. Ik ben nu bij t allerlaatste level. Daar ligt de moeilijkheidsgraad een stuk hoger dan alle andere levels, die allemaal vrij gemakkelijk waren.

Deze voelt als ‘moet te doen zijn’ maar toch kostte me het al tientallen levens. Kom wel steeds iets verder. Dus nog even doorzetten.

DanTheGameKingNL
DanTheGameKingNL
3 maanden geleden

Gefeliciteerd met je mooie XBOX, zeker met de Gamepass een geweldige aankoop. Grappig, ik ben juist vanuit de XBOX doorgestroomd naar PC gaming en vind het geweldig!

Deze week lekker aan het knutselen geweest om Assetto Corsa ‘te modden’ wat een wereld aan mogelijkheden biedt dat zeg, geweldig.

Verder lekker door gegaan in GTA4 en heb mijn kilometers weer gereden in mijn favoriete truck-sims!

Iedereen een heel goed weekend!

Ruaidri1981
Ruaidri1981
3 maanden geleden

Gefeliciteerd met je aankoop, eindelijk een echte gameconsole!!! Hehehe,

Hier Gotham Knights gestart, openings scène vond ik erg vermakelijk, maar tot nu toe voel ik mij meer detective dan superheld. Twijfel of ik verder zal gaan. Had op wat meer actie gehoopt. Ben nog niet ver hoor, heb net de dochter van R. Ontmoet.

Daarnaast af en toe een uurtje FM24, bijna winterstop tweede seizoen, champions league loopt lekker. Ondanks dat ik Berghuis en Bergeijk heb verkocht. Heb geen spelers gekocht in de zomer, komende winter periode heb ik wel een transfer al gedaan, een jonge rechts buiten. In de eredivisie heb ik op dit moment 5 verliespunten de na 15 wedstrijden, sta al 9 punten voor.

Heb jij last van FOMO?

17 uur No man s sky