in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 25 en 26 september

Jawel, er zijn weer behoorlijk wat games uitgekomen deze week. Denk aan Kena: Bridge of Spirits, Diablo 2: Resurrected, Sable, Lost Judgment en Death Stranding: Director’s Cut. Vandaar weer de vraag: wat speel je dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.8/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
2 jaren geleden

Ben inmiddels aangekomen bij AC Black Flag met mijn AC playthrough dus dat is de game die ik dit weekend speel.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden

Eastward en Diablo 2 Resurrected!

ReRo
ReRo
2 jaren geleden
Antwoord aan  SamuraiPizzaCat

Hoe vind je Eastward? Twijfel nog…

Zelf dit weekend verder met Ghost Of Tsushima, Oceanhorn 2 en tussendoor online wat potjes Battlefield 1. Vind ik persoonlijk beter dan Battlefield V.

SamuraiPizzaCat
2 jaren geleden
Antwoord aan  ReRo

Zit er 10+ uur in, mooie relaxte RPG, maar niet de beste. Maar leuke game wel hoor. Als je van de art houdt zeker proberen

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Staxel is uit op de Switch en ben helemaal weg van de game. Dus dit weekend is het vooral Staxel die gespeeld gaat worden.

Daarnaast zal ik nog de nodige races in Cruis ‘n Blast gaan doen.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gourami
adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Kena en Diablo 2. Vanavond de Halo multiplayer testen want ik ben toegelaten tot de test. Al even gespeeld tegen de bots en ik denk dat het wel eens zeer verslavend zal gaan worden!

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Lost In Random. Ben nu over de helft. Geinig spelletje wel. Alleen aan het einde van de rit geen chapter select voor het trophy hunten dus voor gemiste trophies moet je een compleet nieuwe playthrough door (aaaargh!!). Wat doen ze zo’n arme OCD-er als ik aan?!

Luigi1985
2 jaren geleden

Gewoon stoppen ocd doorbreken

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Haha, welnee, feed the addiction!! Het neemt nog geen ziekelijke vormen aan. Komt goed. Thanx

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hmmm, het wordt nu wel problematisch… Zie nu dat Kena een trophy bevat op een moeilijkheidsgraad die pas beschikbaar komt nadat je de game hebt uitgespeeld (waarom blijven veel ontwikkelaars gamers zo pesten door een tweede playthrough af te dwingen?!) en die ook nog eens zó moeilijk is dat hij eigenlijk niet te doen is…ik overweeg nu dus om de game dan maar niet te spelen, terwijl ik er wel erg naar uitkijk… Ga er nog maar een paar nachtjes over slapen. Wil mijn 100% score ook niet in gevaar brengen namelijk…

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Op normaal was ie al niet te doen vond ik, laat staan op Master difficulity. Ik wens je succes als je er aan gaat beginnen;)

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Zou het nog best overwegen als je die benodigde moeilijkheidsgraad vanaf het begin kunt kiezen. Maar wat me tegenstaat is dat je de game dus al een keer hebt moeten uitspelen en dán pas jezelf moet kwellen met een insane moeilijkheidsgraad. Je hebt dan (op die trophy na) geen incentive om dat te doen. Je weet immers al precies wat er gaat gebeuren. Zo ontzettend jammer en onnodig dit. Puur gamers pesten. Zodra de zwaarste moeilijkheidsgraad wel van meet af beschikbaar komt, schaf ik m wél aan.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Ik hoop voor je dat ze dat gaan doen. Ik heb hem pas geleden uitgespeeld en ik vond het geweldig, zonde als je hem mist.

JariKlapwijk
2 jaren geleden

Denk dat ik dit weekend ga beginnen met Hollow Knight. Ori and the Will of the Wisps is misschien wel een van mijn favoriete games aller tijden dus ik moet dit ook wel vet vinden! Daarnaast vast nog wel wat potjes Apex Legends en Rocket League en voor je het weet is het weekend weer over. Fijn weekend iedereen!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  JariKlapwijk

Nice ik vond Hollow Knight wel iets leuker dan Ori. Komt vast goed. Wel een beetje vergelijkbaar.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ben nu ECHT bijna klaar met Skyward Sword. Die en Demon’s Souls en ik heb Warioware nog liggen.

Rainking
2 jaren geleden

Eerder deze week aan Life Is Strange: True Colors begonnen en die bevalt voorlopig wel. Verder ga ik mijn uiterste best doen om Kena niet te kopen, omdat ik wil wachten op de fysieke release.

obi-twan kenobi
obi-twan kenobi
2 jaren geleden

Ik ben bezig met Kena op ps5. Echt een toffe game. Wanneer ik die heb uitgespeeld ga ik verder met Psychonauts 2 op de xbox.

De beste PS4 games die je op de PS5 moet spelen

Q&A: Lees/kijk je nog reviews voordat je een game aanschaft?