in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 februari

Tijd voor een nieuw weekend! Deze drukke maand is aan z’n einde gekomen met de grote release van Elden Ring. De game heeft het uitstekende cijfers gekregen en jullie zullen er ongetwijfeld ook mee aan de slag gaan dit weekend. Anderen zullen waarschijnlijk eerst nog Horizon Forbidden West afmaken. Deze week lanceerde ook de race-game Grid Legends en de grote Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen. Wat staat er bij jou op het menu?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Uiteraard Horizon, maar ik ben gister ook begonnen aan Inside. Ik heb slechts een kwartiertje gespeeld, maar ik zat er na een paar seconden in. Het ziet er zo vet uit en de mysterieuze sfeer wordt zo goed over gebracht. Ik heb bijna meer zin om daar mee verder te gaan dan met Horizon en Horizon was 32,5 keer zo duur;)

TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Inside was echt tof. Die heb je zo uit dus zou die eerst even afronden

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Ik speel die op de Switch en daar speel ik in de losse half uurtjes meestal op. Dus ik doe die gewoon lekker tussendoor. Ik heb ook nog twee uur trein voor de boeg volgende week, dus dan kom ik mss al een heel eind.

Hij is een uurtje of drie lang hoorde ik?

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Luigi1985
TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja zoiets. Hoe vind je Horizon? Is de melee combat goed?

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Ik ben nog niet zo vet, maar ik vind t tot nu toe vet. Alleen veel gepraat tussendoor. Melee is tot nog toe t zelfde als in t eerste deel ongeveer. Dat vind ik wel tof. Kijken hoe je zo’n zwakke plek raakt, vallen zetten etc. Geeft veel voldoening.

TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik twijfel zo erg aan deze game. Vind de setting cool maar ik vond deel 1 slecht. (Chaotische combat/ hud / geluid) het lijkt erop dat deel 2 dat ook heeft.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Melee is vele malen beter dan het origineel. Daar was het niet echt een te gebruiken tactiek. Dat hebben ze nu veel beter gedaan in mijn optiek

Rainking
1 jaar geleden

Elden Ring net uit de brievenbus gevist, dus die is nu bezig met installeren. Binnen een half uurtje hoop ik aan de slag te kunnen. Die staat sowieso op het programma en verder natuurlijk Horizon: Forbidden West.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Horizon Forbidden West. En misschien die Indië Game for changing tides

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Laat vooral even weten hoe Changing Tides beviel. Ben daar wel benieuwd naar.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Ja al zag ik dat die 1 maart pas uitkomt haha

Kiekmgoan46
Kiekmgoan46
1 jaar geleden

Elden Ring. In From Soft fashion is t helaas weer een aardig brakke port voor pc die nog wat poets werk nodig heeft. Gelukkig zit ik aan t goede eind van t spectrum en kan ik voor nu wel even leven met wat framedrops hier en daar en een stuttertje tussendoor.

Vanavond ff goed voorzitten. Vanmiddag een uurtje gespeeld en ik kan nadat hapje niet wachten om die wereld binnenstebuiten te keren.

Lavalera
1 jaar geleden

Lekker verder met horizon. Wat een prachtig en heerlijk spelend spel is dat. Alles wat het origineel deed maar dan beter. Elden ring is het niet voor mij te moeilijk en ben te ongeduldig. Maar veel plezier voor de mensen die het wel spelen. Wat ik zo lees zijn jullie from fans op jullie wenken bediend.

TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden

Net een nieuwe LG OLED C1 65inch binnen… darksouls 3 dlc nog afronden en dan kan ik hopelijk dit weekend nog een begin maken met EldenRing.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TiRamySu
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Vet. Die LG OLED’s zijn wel heerlijk om te gamen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik ben nog altijd veroordeeld tot Death Stranding, maar het einde is in zicht! Nog 4 trophies die ik allemaal verwacht met nog een paar sessies wel binnen te tikken. En daarna: Horizon Zero Dawn! Zodat ik straks optimaal kan genieten van wat vermoedelijk mijn GOTY gaat worden: Forbidden West!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Michael-Raymond-Clayton
RuanMoleman
1 jaar geleden

Ik zal een kaarsje voor je opsteken. Almost!

Lavalera
1 jaar geleden

Succes nog even met de trophies. Hoop dat je straks net zo kan genieten van horizon als ik dat doe.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Moet haast wel. Hoor alleen maar goede verhalen!

Review: Death’s Door: Een fijn avontuur

IG Q&A: Moeten moeilijke games een mildere moeilijkheidsgraad optie hebben?