in , ,

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni

De nasleep van E3 hebben we wel gehad, dus is de redactie terug in het gareel. Gelukkig is er een hoop moois te spelen!

LARS CORNELIS

Ik heb Ratchet & Clank vorig weekend helemaal binnenstebuiten gekeerd, dus helaas staat die weer in de kast. Ik ben meteen begonnen met de next-gen versie van Metro Exodus, dus ik denk dat ik daar dit weekend gewoon lekker mee verder ga. Daarnaast heb ik de EK-koorts lekker te pakken, dus PES2021 zal ook wel weer aangeslingerd worden!

Metro Exodus

JACCO PEEK

Ik ben een beetje verliefd op Ratchet & Clank: Rift Apart. Na veel Mario Golf te hebben gespeeld, heeft de game me eindelijk écht gegrepen. Regelmatig moet ik daarom op de rem trappen om niet in één ruk door het verhaal te spelen en alle content die er is tot me te nemen. Trouwens, Mario Golf: Super Rush gaat dit weekend waarschijnlijk ook even aan. 

Ratchet and Clank: Rift Apart

CODY VAN DEN BOGERT

Ergens baal ik dat ik Rift Apart vorig weekend helemaal heb opgegeten, want stiekem ben ik nog helemaal niet klaar met die game. De platinum mag dan wel binnen zijn, maar de honger blijft aanhouden. Daarom heb ik besloten alle andere Ratchet & Clank-delen nog een keer te gaan bezoeken en daar ga ik dit weekend maar eens aan beginnen. 

LUCAS MAY

Dit weekend ga ik weer keihard aan de bak met Zelda: Breath of the Wild. Na de E3 besefte ik me dat er nog genoeg content in die game zit om te ontdekken. Inmiddels heb ik die motor vrijgespeeld zodat ik lekker rond kan cruisen door Hyrule en wordt het tijd dat ik ga jagen op alle shrines! Het is heerlijk om de game weer te spelen, maar het is hierdoor wel moeilijker om te wachten op het vervolg…

zelda: breath of the wild

MARTIN VERSCHOOR

Ik heb altijd wilde plannen om het ruime sop te kiezen in Sea of Thieves, of om het speedrun-record in Astro’s Playroom te pakken, maar uiteindelijk zit ik toch alleen maar Apex Legenda te spelen. En dat is prima.

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
2 jaren geleden

Vandaag Scarlet Nexus binnen gekregen. Die zal ik wel even uitproberen. Helaas is Blue Fire een week verschoven. Die zou eerst ook vandaag komen, maar dat wordt geloof ik volgende week vrijdag. Geen ramp, ik heb nog genoeg te spelen, gelukkig.

Gisteren kreeg ik een Super Famicom binnen, dus die ga ik ook af en toe even aanslingeren. Dat zal wel bij de platformers blijven, want de RPG’s kan ik niet lezen natuurlijk, hahaha. Ik kon ze al wel op de amerikaanse Super Nintendo spelen, maar deze wou ik toch al een tijdje hebben. Deze week kwam ik er eentje tegen, compleet met doos, die er nog keurig netjes uit zag. Blij mee.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Jij bent wel echt een die hard volgens mij. Vet hoor!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hahaha, een die hard weet ik niet, maar het is een beetje een eigen leven gaan leiden. En ik heb er wel plezier van, ook al heeft spelen in veel gevallen geen zin.

Op mijn wishlist staat ook nog een Sharp Twin Famicom AN-500R. Dat is een Famicom en een Famicom Disk System in één en als ik me niet vergis is die ook redelijk makkelijk in europa te gebruiken zonder dat-ie gemod hoeft te worden. Er is nog een ander model van en allebei zijn ze in twee kleurenschema’s verschenen, maar deze vind ik het mooist.

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Nice. En wat betaal je ongeveer voor zo’n oude console als ik vragen mag?

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

De Super Famicom was ik 90 euro voor kwijt, compleet in doos. Het zal misschien ook wel iets goedkoper kunnen, maar ik heb er nog wel hogere prijzen voor gezien. De Twin Famicom heb ik me qua prijzen eerlijk gezegd nog niet in verdiept. Ik heb er op zich ook niet zo’n haast mee. Soms is het nog het leukst als het opeens op je pad komt in plaats van dat je er bewust naar zoekt.

BadassBoris
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Gaaf ding!

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik heb maar even pauze genomen met Sekiro, omdat ik met Ratchet & Clank bezig ben en met Astro’s Playroom. Beide games zijn geloof ik niet zo lang en met Sekiro schat ik nog wel tientallen uren bezig te zijn, aangezien ik niet zo vlot ben. Dan kunnen deze eerst wel ff.

R&C is wel een spektakelstuk zeg.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Leuk dat Astro’s Playroom goed bevalt. Ratchet & Clank is zeker gaaf.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja moet wel zeggen dat ie na een aantal weken sekiro wel erg makkelijk is. Speel m op de een na moeilijkste moeilijkheidsgraad. Ook wel lekker af en toe een game waar je wat sneller doorheen gaat.

Erik07
Erik07
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Heb je Rift Apart voor de volle mep gekocht? Ik heb een beetje moeite met de speelduur voor die prijs

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Nouja die zat bij m’n bundel. Anders had ik mss wel gewacht.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Over een uurtje wordt mijn PS5 geleverd, deze keer de disc versie (digital had ik verkocht). Erg blij mee. Ratchet & Clank zit erbij dus ik weet wat ik ga spelen dit weekend!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Dat is nog eens een mooi begin van het weekend. Veel plezier ermee.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Thank you!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Lekker hoor. Ik heb m al een week in huis maar tot voor vanmiddag nauwelijks kunnen spelen.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ben nu aan het installeren. Zin in!

BadassBoris
2 jaren geleden

De xbox series x eindelijk binnen, ik ben dit weekend back online in Forza horizon 4 te vinden! En manoman wat loopt die game vet op deze doos, zelfs in vergelijking tot de one x.
Zal ook wel family time gaan hebben met….Lego racers op de N64. Geweldig hoe veel plezier wij al met deze game hebben gehad, aanrader voor gamers met kinderen!

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik ga even wat tijd stoppen in Mario Golf Super Rush en ben ik bezig met de shmup MushihimeSama die zowel behoorlijk moeilijk is als super vet. Verder hoop ik morgen Disgaea 6 binnen te krijgen.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Paper Mario voor mij dit weekend. Als ik de tijd kan vinden naast de f1 en het ek voetbal.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik vrees dat ik voorlopig nog aan Yakuza: Like A Dragon vast zit… Het is duidelijk niet mijn type game, maar ja, ik moet van mezelf wel steeds de platinum trophy scoren, dus ook hier. Wordt nog flink afzien…

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

Ik hou totaal niet van turnbased games. Misschien maar eens overheen zetten want ik hoor echt veel mensen over deze game

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Erik07
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Erik07

Doe het niet!! Ik dacht ook: laat ik eens uit mijn comfort zone stappen met een genre dat ik nooit speel… Spijt als haren op mijn hoofd. Overigens vind ik games als XCOM wel heel vet. Dat is ook turn based. Maar dit…

Erik07
Erik07
2 jaren geleden

2 games die een next gen upgrade hebben gekregen: Fallen Order & Metro Exodus.

MeesterGeekInstagram
2 jaren geleden

De Ninja Gaiden collectie staat hier op het programma God of War wordt waarschijnlijk ook aangeslingerd om te ervaren hoe de PS5-update is.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Ik was bezig met Astro’s Playroom en Dragon Ball Z: Kakarot op de PS5.

Laatstgenoemde vind ik helaas niet zo’n leuk spel. Dus daar stop ik mee, weet nu voor de toekomst ook dat ik geen DB games meer koop, niks voor mij.

Heb net in de sale de eerste Tomb Raider gekocht voor 3 euro. Dus ben benieuwd!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  wiebeamalur

Is dat de Tomb Raider reboot uit 2013?

Abandoned: Indie project of nieuwe kind van Kojima?

Welk spel kun je blijven spelen?

in

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni


Wat speel jij dit weekend? Laat het weten op Inside.Gamer.nl.

Lars cornelis

Ik heb Ratchet & Clank vorig weekend helemaal binnenstebuiten gekeerd, dus helaas staat die weer in de kast. Ik ben meteen begonnen met de next-gen versie van Metro Exodus, dus ik denk dat ik daar dit weekend gewoon lekker mee verder ga. Daarnaast heb ik de EK-koorts lekker te pakken, dus PES2021 zal ook wel weer aangeslingerd worden!

Metro Exodus

Jacco Peek

Ik ben een beetje verliefd op Ratchet & Clank: Rift Apart. Na veel Mario Golf te hebben gespeeld, heeft de game me eindelijk écht gegrepen. Regelmatig moet ik daarom op de rem trappen om niet in één ruk door het verhaal te spelen en alle content die er is tot me te nemen. Trouwens, Mario Golf: Super Rush gaat dit weekend waarschijnlijk ook even aan. 

Ratchet and Clank: Rift Apart

Cody van den bogert

Ergens baal ik dat ik Rift Apart vorig weekend helemaal heb opgegeten, want stiekem ben ik nog helemaal niet klaar met die game. De platinum mag dan wel binnen zijn, maar de honger blijft aanhouden. Daarom heb ik besloten alle andere Ratchet & Clank-delen nog een keer te gaan bezoeken en daar ga ik dit weekend maar eens aan beginnen. 

Lucas May

Dit weekend ga ik weer keihard aan de bak met Zelda: Breath of the Wild. Na de E3 besefte ik me dat er nog genoeg content in die game zit om te ontdekken. Inmiddels heb ik die motor vrijgespeeld zodat ik lekker rond kan cruisen door Hyrule en wordt het tijd dat ik ga jagen op alle shrines! Het is heerlijk om de game weer te spelen, maar het is hierdoor wel moeilijker om te wachten op het vervolg…

zelda: breath of the wild

Martin verschoor

Ik heb altijd wilde plannen om het ruime sop te kiezen in Sea of Thieves, of om het speedrun-record in Astro’s Playroom te pakken, maar uiteindelijk zit ik toch alleen maar Apex Legenda te spelen. En dat is prima.

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Update: Onthulling van Abandoned uitgesteld naar augustus

Abandoned: Indie project of nieuwe kind van Kojima?