in , ,

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni

De nasleep van E3 hebben we wel gehad, dus is de redactie terug in het gareel. Gelukkig is er een hoop moois te spelen!

LARS CORNELIS

Ik heb Ratchet & Clank vorig weekend helemaal binnenstebuiten gekeerd, dus helaas staat die weer in de kast. Ik ben meteen begonnen met de next-gen versie van Metro Exodus, dus ik denk dat ik daar dit weekend gewoon lekker mee verder ga. Daarnaast heb ik de EK-koorts lekker te pakken, dus PES2021 zal ook wel weer aangeslingerd worden!

Metro Exodus

JACCO PEEK

Ik ben een beetje verliefd op Ratchet & Clank: Rift Apart. Na veel Mario Golf te hebben gespeeld, heeft de game me eindelijk écht gegrepen. Regelmatig moet ik daarom op de rem trappen om niet in één ruk door het verhaal te spelen en alle content die er is tot me te nemen. Trouwens, Mario Golf: Super Rush gaat dit weekend waarschijnlijk ook even aan. 

Ratchet and Clank: Rift Apart

CODY VAN DEN BOGERT

Ergens baal ik dat ik Rift Apart vorig weekend helemaal heb opgegeten, want stiekem ben ik nog helemaal niet klaar met die game. De platinum mag dan wel binnen zijn, maar de honger blijft aanhouden. Daarom heb ik besloten alle andere Ratchet & Clank-delen nog een keer te gaan bezoeken en daar ga ik dit weekend maar eens aan beginnen. 

LUCAS MAY

Dit weekend ga ik weer keihard aan de bak met Zelda: Breath of the Wild. Na de E3 besefte ik me dat er nog genoeg content in die game zit om te ontdekken. Inmiddels heb ik die motor vrijgespeeld zodat ik lekker rond kan cruisen door Hyrule en wordt het tijd dat ik ga jagen op alle shrines! Het is heerlijk om de game weer te spelen, maar het is hierdoor wel moeilijker om te wachten op het vervolg…

zelda: breath of the wild

MARTIN VERSCHOOR

Ik heb altijd wilde plannen om het ruime sop te kiezen in Sea of Thieves, of om het speedrun-record in Astro’s Playroom te pakken, maar uiteindelijk zit ik toch alleen maar Apex Legenda te spelen. En dat is prima.

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

26 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Abandoned: Indie project of nieuwe kind van Kojima?

Welk spel kun je blijven spelen?

in

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 juni


Wat speel jij dit weekend? Laat het weten op Inside.Gamer.nl.

Lars cornelis

Ik heb Ratchet & Clank vorig weekend helemaal binnenstebuiten gekeerd, dus helaas staat die weer in de kast. Ik ben meteen begonnen met de next-gen versie van Metro Exodus, dus ik denk dat ik daar dit weekend gewoon lekker mee verder ga. Daarnaast heb ik de EK-koorts lekker te pakken, dus PES2021 zal ook wel weer aangeslingerd worden!

Metro Exodus

Jacco Peek

Ik ben een beetje verliefd op Ratchet & Clank: Rift Apart. Na veel Mario Golf te hebben gespeeld, heeft de game me eindelijk écht gegrepen. Regelmatig moet ik daarom op de rem trappen om niet in één ruk door het verhaal te spelen en alle content die er is tot me te nemen. Trouwens, Mario Golf: Super Rush gaat dit weekend waarschijnlijk ook even aan. 

Ratchet and Clank: Rift Apart

Cody van den bogert

Ergens baal ik dat ik Rift Apart vorig weekend helemaal heb opgegeten, want stiekem ben ik nog helemaal niet klaar met die game. De platinum mag dan wel binnen zijn, maar de honger blijft aanhouden. Daarom heb ik besloten alle andere Ratchet & Clank-delen nog een keer te gaan bezoeken en daar ga ik dit weekend maar eens aan beginnen. 

Lucas May

Dit weekend ga ik weer keihard aan de bak met Zelda: Breath of the Wild. Na de E3 besefte ik me dat er nog genoeg content in die game zit om te ontdekken. Inmiddels heb ik die motor vrijgespeeld zodat ik lekker rond kan cruisen door Hyrule en wordt het tijd dat ik ga jagen op alle shrines! Het is heerlijk om de game weer te spelen, maar het is hierdoor wel moeilijker om te wachten op het vervolg…

zelda: breath of the wild

Martin verschoor

Ik heb altijd wilde plannen om het ruime sop te kiezen in Sea of Thieves, of om het speedrun-record in Astro’s Playroom te pakken, maar uiteindelijk zit ik toch alleen maar Apex Legenda te spelen. En dat is prima.

Sea of Thieves: A Pirate's Life

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Update: Onthulling van Abandoned uitgesteld naar augustus

Abandoned: Indie project of nieuwe kind van Kojima?