in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 maart

Weekend! Wederom een weekje overleefd. Vandaag worden we vertoefd met maar liefst drie nieuwe, grote games. De Borderlands spin-off Tiny Tina’s Wonderlands is nu uit voor alle consoles behalve de Switch. Gelukkig krijgt de Switch vandaag ook aandacht door de release van Kirby and the Forgotten Land. De eerste 3D Kirby-game belooft een leuke platformer te worden met een aandoenlijke art style. Wil je toch iets minder schattigs, dan is GhostWire: Tokyo misschien wel iets voor jou. In deze first person actie-game vecht je met magie en kung fu tegen bezeten geesten in Tokyo. Welke van de drie ga jij dit weekend spelen, of ga je toch voor iets anders?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rainking
1 jaar geleden

Ik hoop dit weekend Tales Of Arise uit te spelen. Ik ben bij wat ik denk dat de laatste dungeon is. Maar je weet het nooit met die RPG’s. Voor je het weet is het PLOT TWIST!!! en komen er nog één of twee na.

Verder wil ik Tunic nog even gaan spelen en eventueel nog iets van de digitale spellen die ik deze week gekocht heb, Nex Machina, The Pedestrian en Castlevania Anniversary Collection.

ReRo
ReRo
1 jaar geleden

Paar potjes Rocket League, verder lekker van het weer genieten.

Luigi1985
1 jaar geleden

Druk weekend voor de boeg, dus ik vermoed dat er niet veel gespeeld gaat worden. Mocht dat wel zo zijn, dan ongetwijfeld Horizon en Mario Kart.

COSMIC_TSAR
1 jaar geleden

Ik denk dat ik Tunic aanslinger, maar heb ook wel zin in weer een paar potjes Monster Train. En met Elden Ring kan ik waarschijnlijk ook nog een heel jaar vooruit. Maar kijken wat er van komt.

Fijn weekend!

Lavalera
1 jaar geleden

Vakantie weer achter de rug. Strangers of Paradise heb ik inmiddels ook uitgespeeld. Prima actie game. Tiny Tina en Ghostwire zijn ook binnen en ben ik inmiddels aan begonnen. Daar ga ik me vooral mee bezig houden. En verder met Ghost of Tsushima, blijft ook een geweldig spel. Ben wel blij dat het tot nu toe de komende maanden even rustiger wordt met grote game releases. Heb nog zoveel te spelen

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Kon het niet laten om toch Ghostwire tokyo te halen. Tot nu toe geen spijt van, lekker sfeertje. LiS True Colors komt morgen binnen dus genoeg te doen weer!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Verder met Mass effect 3. Misschien dat ik deze maandag uitgespeeld heb. Wat een heerlijke trilogie. Zo zonde van Andromeda.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik ben en blijf druk bezig met Cyperpunk. Ben nu uurtje of 25 onderweg ofzo en ben nog geen enkele noemenswaardige bug tegengekomen. Vind het wel een tof spel. Wel veel side missions zonder inhoud. Maar grootste minpunt vind ik de kleding… Als je kiest voor kleding met de hoogste armor, loop je er geregeld bij als een koekwaus (zo had mijn mannelijke character laatst een BH aan en een damesbroek, gecombineerd met een motorhelm, een gasmasker en herenschoenen…). Dat gaat zooo ten koste van de beleving. Zonde.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Hahaha ja dude! Dan maar wat minder hoge armor

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Snap ik, maar dat is toch vreemd? Dat je genoegen moet nemen met een slechtere uitrusting omdat je er anders niet uit ziet? En hoezo heeft een BH hogere armor dan een kogelwerend vest?! Ik vind dat echt jammer.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Ja ik vind dat ze daarin ook echt hele vreemde keuzes gemaakt hebben. Op de 1 of andere manier ga ik niet met m’n male character in een bh rondlopen. Snap ook echt wat je zegt. Gaat inderdaad ten koste van de beleving.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Wat Mario kart 8 deluxe booster pack online. En Kirby

Terug in de tijd: de originele Harry Potter pc-trilogie

I.G Q&A: Welke kleine dingen in games irriteren je het meest?