in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 november

Zijn er mensen die nog uren zoet zijn met God of War Ragnarök? Worden we al gek van de hints die om je oren vliegen na nog geen 5 seconden? Wij wel! Op de redactie wordt in ieder geval het meeste Ragnarök gespeeld, wat niet heel gek is. De game is immers moeilijk lang, dus het duurt nog wel even voordat de meeste mensen naar de volgende game gaan. Soms stoort dat, soms is het geweldig. Wat jullie?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

God of war Raganarok de andere games mee gestopt.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Metroid dread uitgespeeld en de platinum voor NFS Heat is ook gehaald.

Metroid dread was wel ok, maar ik had er meer een gevoel van ontdekking verwacht zoals bij Hollow Knight. Als je er op begint te letten ben je enorm beperkt en is de game heel lineair.

Ik ben daarna met Superhot begonnen, heel leuk concept en ik vermaak me er goed mee! Misschien begin ik ook wel aan Guardians of the Galaxy dit weekend.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Als fan van de comic reeks uit 2008 van Dan Abnett en Andy Lanning vond ik de Guardians Of The Galaxy game erg leuk, maar ik heb gemerkt dat de meningen nogal verschillen.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb enkel de recente films gezien en vond die wel tof. Vooral positieve dingen van gehoord en ik heb niet zo’n moeilijke smaak dus het zal wel goed meevallen!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Top! Veel plezier ermee.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Metroid Dread is Idd wel wat lineair idd. Het is meestal wel duidelijk waar je naar toe moet. Dat heeft me persoonlijk niet zo gestoord maar dat is wel wat anders dan bij de eerdere delen of bijv een Hollow knight.

coola
1 jaar geleden

Pokemon Violet. Nu al 33 uur ingestoken en nog steeds vol op Genieten. Op moment bezig met post game onder andere dus Breeding.

Op de aantal kleine technische mankementen na is dit de Pokemon ga waar ik al sinds 1996 op wacht.

Imho de beste Pokemon game sinds Gold en Silver

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Zo dan! Da’s hard gegaan.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Als een game leuk en goed is dan kan ik daar best hard/snel in gaan.

Lavalera
1 jaar geleden

Vooral Persona 5 Royal. Fantastische game. Alles klopt aan die game. Verder nog aan klooien met Star Ocean The divine force. Ook een prima game. Op de ps5 is het Atelier Ryza en Gotham Knights nog steeds. Begin een beetje erg in herhaling te vallen zo haha. Hoop deze week wat meters te maken in deze games en hoop binnenkort ruimte te maken voor The Witcher 3. Nog steeds 1 van mijn favoriete games aller tijden. Kan niet wachten op de next gen update om weer eens met Geralt rond te lopen

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

God of War Ragnarök natuurlijk!! Wat een game! Zit er nu bijna 30 uur in en heb er nog geen genoeg van!

Rainking
1 jaar geleden

Ik heb afgelopen week niet meer gespeeld, dus je zal me wel weer ingehaald hebben, lol.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Aan de trophies te zien wel, maar dat betekent dat jij nog veel meer moois voor de boeg hebt dan ik!

Rainking
1 jaar geleden

Oftewel: elk nadeel heeft zijn voordeel, ghehehe.

SenseNL
1 jaar geleden

Assassin’s Creed Odyssey op mijn Xbox. Ben half oktober begonnen aan deze game en hij blijft mij net genoeg boeien om door te spelen. Nadeel is wel dat ik er al 35 uur in heb zitten en pas op 1/3 van het spel ben. Doe wel veel sidecontent. Heb sindskort een nieuwe baan en dat hakt wel in op mijn gametijd. Heb ook wel zin om aan iets nieuws te beginnen, dus ik vraag mij af of ik AC Odyssey ga uitspelen… we’ll see.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door SenseNL
DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Hoop morgen (vandaag zondag) Call of Duty uit te spelen en dan heb ik een waslijst aan games om uit te kiezen, echter wat het wordt weet ik niet maar ik vermoed Pokemon Violett of God of War Ragnarok.

Zit wel uit te kijken naar dec. voor Wavetale.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Goeie tip zeg, die Wavetale. Ik had er nog niet eerder van gehoord, dus ik heb vanmorgen even een trailer bekeken. Dat zag er ontzettend leuk uit. Er blijkt een demo van op Steam te staan, die mijn computer ook nog eens aan kon. Het speelt hartstikke lekker. Deze hou ik in de gaten, bedankt!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Rainking
1 jaar geleden

Voorlopig staan God Of War: Ragnarök en Evil West in de planning. Die laatste een beetje op de gok gekocht, maar ik vind het nog best grappig. Beetje een verstand-op-0 spel.

Even heel wat anders. Ik heb vandaag twee box protectors binnen gekregen van boxprotectorshop. Dat zijn plastic omhulsels ter bescherming voor bijvoorbeeld kartonnen doosjes. De ene is voor de meesten niet zo boeiend, maar de andere is een protector voor de Collector’s Edition van Metroid Dread. Die heeft van zichzelf een behoorlijk flimsy plastic hoesje, dus ik was blij dat er eindelijk een stevige te krijgen is. Daar past het spel met flimsy hoes en al in. Mocht iemand die editie hebben, dan is dit wel een betere bescherming.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Goed punt. Ik heb die game wel dubbel ingepakt maar dit is mss wel beter.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik heb bijna alle spellen die in kartonnen doosjes zitten voorzien van box protectors. Dat zijn dus voornamelijk Nintendo spellen, aangezien die van de NES / Famicom tot en met de Game Boy Advance daarin uitkwamen. Ik hield de boxprotectorshop af en toe in de gaten of er eentje voor Metroid Dread was te krijgen en nu was het eindelijk zo ver. Sonic & Knuckles en mijn Super Famicom en japanse Nintendo 64 zitten ook extra verpakt. Ik twijfel nog wel eens om mijn NES, SNES en Mega Drive Classic ook te voorzien van een box protector, maar dat is voorlopig nog niet gebeurd. En dan is er nog mijn verzameling Funko Pops…

AgeQned
AgeQned
1 jaar geleden

Pokemon Violet ondanks de technische problemen is het voor mij ondanks toch de beste Pokemon game op de Switch. Verder begonnen aan Tactics Ogre Reborn en Persona 5 Royal.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door AgeQned
Luigi1985
1 jaar geleden

Dit weekend ben ik bang dat ik niet veel aan gamen toe ga komen. Mss laatste stukkie van bowsers inside story uitspelen maar meer dan dat zal r niet worden.

Na 25 jaar trouw geen nieuwe Pokémon game voor mij

Screenshot Sunday #81