in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 februari

Na een vrij turbulente game-week is het gewoon weer weekend. Tijd om even tot rust te komen en lekker even te gamen. Wat speel jij?

MARTIN VERSCHOOR

Team Koude Kermis (Cody en ondergetekende) doet mee aan een Warzone-toernooi, dus als we die willen winnen, zal die game sowieso aan moeten. Dus Warzone gaat aan. Daarnaast ben ik bezig met Ori and the Will of the Wisps op de Xbox Series X. Blijft een heerlijke game. 

Warzone

DENNIS MONS

Alles! Ik ga ALLES spelen! Ben sinds vorige week de gelukkige eigenaar van een LG CX OLED en het is absurd prachtig. Ik denk dat ik alle 4K- en 8K-content op Youtube nu heb gezien, heb de Planet Earth II-4K UHD-Blu-rays gebinged en trek Disney+ (en dus ook Star) en Netflix leeg. En dit weekend ga ik een rondje games spelen die ik heb, en eens kijken wat er nu te vinden is op GamePass. Ik vermoed echter dat ik in Red Dead Redemption 2 en Ori and the Will of the Wisps ga blijven hangen.

Red Dead Online

LARS CORNELIS

Ik hoop dat Dennis ook nog even Tetris Effect opstart, want je hebt pas OLED ervaren als je Tetris hebt gespeeld. Misschien dat ik die game zelf dit weekend ook nog even opstart, want ik ‘speel’ niet echt een vaste game. Ik ben wel van plan Dirt 5 even te checken, nu die toegevoegd is aan Game Pass. Ik stond eigenlijk op het punt die game te kopen, toen werd aangekondigd dat ‘ie naar Game Pass kwam, dus ik ben best wel benieuwd.

Dirt 5

JACCO PEEK

Ik zit geïsoleerd in m’n kamer, maar helaas heb ik regelmatig te veel hoofdpijn om echt te gamen. Een potje Warzone gaat hopelijk wel lukken, en misschien dat ik nog verderga met Pokémon Platinum.

MICHEL MUSTERS

Kort maar krachtig: ik ben nog steeds bezig met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!

mario 3d world bowsers fury

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

EINDELIJK kan ik aan de slag met AC: Valhalla. Zin an!!

Luigi1985
2 jaren geleden

Op de PS5 dan denk ik hè? Nice have fun.

tielo
2 jaren geleden

Controle verder uitspelen, heerlijke game.

Dunke
2 jaren geleden

Ik ga echt keihard op Persona 5 Strikers. Nu heb ik er 20 uur in zitten en het voelt alsof ik helemaal terug ben na Royal. Phantom Thieves for life!

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Bravely Default II, Super Mario 3D World, Forza Horizon 4 en Farm Together.

Rainking
2 jaren geleden

Vanmiddag lag Bravely Default II in de brievenbus, dus die gaat zeker gespeeld worden. Verder waarschijnlijk nog verder met Spirit Of The North en Sackboy: A Big Adventure.

Luigi1985
2 jaren geleden

De LG CX OLED is inderdaad een prachtig apparaat. Ik heb er sinds november een (65 inch) en ik waan me nog steeds in een thuisbioscoop elke keer als ik m aanzet. Zelfs op de normale PS4 en op de Switch zien de games er al een stuk beter uit. Ben benieuwd hoe dat straks is als ik Demon’s Souls op de PS5 ga spelen.

Dit weekend wordt waarschijnlijk Super Mario 3D World. Laatste dagen niet veel tijd om te gamen gehad. Ben ook nog bezig met Nier Automata, maar daar zit ik nog niet helemaal in. Ben gelukkig wel voorbij die vervelende proloog.

CertifiedLoverBoy
CertifiedLoverBoy
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ben ook echt opzoek naar een nieuwe tv. Wat betaal je voor zo’n apparaat als die van jou? Ben echt benieuwd

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  CertifiedLoverBoy

Zo te zien kost ie nu 1700-1800 euro bij de meeste winkels. Maar het is het echt waard.

Heb er niet heel veel verstand van overigens. Heb me een beetje laten adviseren door een aantal IG-members en ook op internet wordt dit type als
ideaal om te gamen bestempeld.

LarsCornelis
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

De LG OLEDs zijn zeker aanraders! Dankzij o.a 120hz, VRR, ALLM en natuurlijk 4k/HDR ideaal voor next gen consoles, en met o.a Dolby Vision ook heel fijn voor films en series.

Gaaiz
2 jaren geleden
Antwoord aan  LarsCornelis

Alleen jammer dat de “raised blacks” (met name bij VRR met 30fps content) nog steeds niet zijn verholpen.
Dit en de stutter/judder bij films/series (op te lossen met o.a. Real Cinema, met als gevolg artifacten) blijven voor mij nog wat minpuntjes.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gaaiz
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaaiz

Geen idee wat je allemaal zegt, maar ik heb nog niks vervelends ervaren ;). Leg het ook maar niet uit hoor, want straks zie ik t ook en ga ik me er aan storen.

Gaaiz
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Het is ook mijn vakgebied, dus wellicht ben ik iets te kritisch!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaaiz

Niks mis mee. Mijn vorige tv (Samsung curved) had van die witte vlekken die doorschenen. Ik had het eerst niet gezien, maar vanaf t moment dat het je opvalt, ga je eraan ergeren.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
WinNow
WinNow
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Kan je alvast vertellen dat het met Demon’s Souls op de PS5 het er geweldig uitziet!

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Bravely Default 2 en Yakuza Zero voor mij! 🙂

Was ook met Monster Sanctuary bezig, echter ben ik daar mee gestopt. Zit zo’n slecht gedesignde bossfight in…laat dan ook maar!

Avs
2 jaren geleden

Afgelopen week het hoofdverhaal van days gone uitgespeeld. Maar er zijn nog kampen en hordes voldoende…….

Gaaiz
2 jaren geleden

Begonnen aan de Bioshock collection (op hard zonder chambers). Wat een zieke boel! Maar ik wil blijven verkennen en upgraden.
Daarnaast de demo van Outruders gestart. Het speelt redelijk lekker weg, maar de setting/verhaal wordt zo onrealistisch (of overdreven) gebracht dat ik me er toch aan erger. Alsof er een paar psychopatische tiener aan de macht zijn. Dan komt Destiny toch beter over..

coola
2 jaren geleden

Ben nu bezig met Control. Qua gameplay zwaar matig maar het SCP verhaal is heerlijk. Ik houd van de SCP foundation.

Nieuwe Pokémon-games voor Switch onthuld

Alien-crossover met Fortnite nu beschikbaar

in

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 februari


Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer!

martin verschoor

Team Koude Kermis (Cody en ondergetekende) doet mee aan een Warzone-toernooi, dus als we die willen winnen, zal die game sowieso aan moeten. Dus Warzone gaat aan. Daarnaast ben ik bezig met Ori and the Will of the Wisps op de Xbox Series X. Blijft een heerlijke game. 

Warzone

Dennis Mons

Alles! Ik ga ALLES spelen! Ben sinds vorige week de gelukkige eigenaar van een LG CX OLED en het is absurd prachtig. Ik denk dat ik alle 4K- en 8K-content op Youtube nu heb gezien, heb de Planet Earth II-4K UHD-Blu-rays gebinged en trek Disney+ (en dus ook Star) en Netflix leeg. En dit weekend ga ik een rondje games spelen die ik heb, en eens kijken wat er nu te vinden is op GamePass. Ik vermoed echter dat ik in Red Dead Redemption 2 en Ori and the Will of the Wisps ga blijven hangen.

Red Dead Online

lars cornelis

Ik hoop dat Dennis ook nog even Tetris Effect opstart, want je hebt pas OLED ervaren als je Tetris hebt gespeeld. Misschien dat ik die game zelf dit weekend ook nog even opstart, want ik ‘speel’ niet echt een vaste game. Ik ben wel van plan Dirt 5 even te checken, nu die toegevoegd is aan Game Pass. Ik stond eigenlijk op het punt die game te kopen, toen werd aangekondigd dat ‘ie naar Game Pass kwam, dus ik ben best wel benieuwd.

Dirt 5

Jacco peek

Ik zit geïsoleerd in m’n kamer, maar helaas heb ik regelmatig te veel hoofdpijn om echt te gamen. Een potje Warzone gaat hopelijk wel lukken, en misschien dat ik nog verderga met Pokémon Platinum.

michel musters

Kort maar krachtig: ik ben nog steeds bezig met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!

mario 3d world bowsers fury

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Openwereldgame Pokémon Legends: Arceus aangekondigd

Nieuwe Pokémon-games voor Switch onthuld