in

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 januari

Vandaag had ik de mazzel dat ik een uurtje eerder mocht beginnen met werk. En ja ja ja, dat betekent dus ook een uurtje eerder klaar. Vervelend hoor, ghehehe. De PS5 is ondertussen dan ook alweer aangeslingerd. Ik hoop dat jullie ook snel onderuitgezakt kunnen gaan zitten.

Zelf ben ik helemaal verslingerd aan Prince Of Persia: The Lost Crown, alleen weet ik op het moment even niet precies waar ik heen moet, dus ik ben alle gangetjes maar zoveel mogelijk aan het afgaan. Er staat nu ruim zestien uur op de klok, maar volgens het spel ben ik nog niet eens halverwege, al zullen daar alle collectibles, amuletten en upgrades bij inbegrepen zitten.

En jullie? Duik je weer in de wereld van de Yakuza in Like A Dragon: Infinite Wealth? Maak je bezwaar in Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy? Of gaan er rake klappen vallen in Tekken 8? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
43 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 maand geleden

Ik heb me laten verleiden om Like A Dragon Infinite Wealth te halen na het lezen van de hele goede reviews. Het begin is iig goed!

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  adutchman

Heb je de andere Like a Dragons ook allemaal gespeeld? Of ga je nu blind de serie in?

adutchman
adutchman
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

De eerste ben ik halverwege gestopt, ben van plan die later af te maken. Ishin en Gaiden heb ik een uur of 5 via gamepass gespeeld. Ik speel ze liever op de ps5 dus wacht op een goede aanbieding. I know de ervaring is beter als je de 1e afgerond hebt maar ik heb echt zin om deze te spelen.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  adutchman

Aaah ja snap ik. Op zich moet het ook nog wel redelijk te volgen zijn als je 7 en gaiden niet gespeeld heb. Je mist hier en daar wat verwijzingen, maar als het net zo is als gaiden kan je er prima door heen spelen zonder de vorige delen. Veel plezier er mee!

adutchman
adutchman
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dankje en van hetzelfde!

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  adutchman

hoewel het mij eerder overkomt bij een mooie vrouw, snap ik dat dit kan gebeuren 😀

coola
1 maand geleden

Like A Dragon: Infinite Wealth is de game die ik van af nu ga spelen op elk moment dat ik tijd heb om te gamen tot dat Final Fantasy VII Rebirth uitkomt.

coola
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Gelukkig inderdaad dik een maand. En 50 a 70 uur moet wel lukken denk ik

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

Veel plezier met de game! Als de game net zo goed wordt als de reviews doen geloven hebben we een mooie rit voor de boeg.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja joh zelfs ign die bekend staat om 7s te geven aan de like a dragon games gaven een 9. Dan weet je genoeg. Het is echt ongelooflijk wat ze in 3 jaar uit de grond kunnen stampen waarschijnlijk bug vrij en geoptimaliseerd op pc wat ik hoor, kunnen sommige westerse studios wat van leren nog haha.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

De Amerikaanse. De Nederlandse doet amper reviews. Ik kijk daar bijna nooit meer maar weet dat die site relatief weinig info Heeft en super weinig reviews.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

ik geef ign geen 7…. maar lager. reden? too much water 😉

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

betaalde reviews natuurlijk! allemaal klaus schwab WEF! toeval dat rutte pas naar davos voor de bijeenkomst is geweest en nu die reviews allemaal zo hoog zijn? # ik denk het niet! 😀

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Vergeet ook dat alle reviewers wat chemtrails hebben gesnoven en Bill Gates via 5g hersengolven heeft gestuurd

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Lavalera… we zijn serieus iets op het spoor!!!!
valt het je niet ook op dat sinds bill gates leeft steeds meer mensen een magnetron bezitten… DUS!!!!!

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

op het spoor… trails…
hmmmmm op-het-spoorception!

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  coola

have fun! schijnt aardig te zijn begrijp ik die game.

Luigi1985
1 maand geleden

Ik ben bezig met The Last of Us 2 remastered. Heb deze week redelijk veel tijd gehad dus ben al een aardig eindje op weg.

Op de PS4 speelde ik m op de hoogste moeilijkheidsgraad dus dat betekende dat ik vrijwel ieder stuk vijf keer opnieuw moest spelen. Nu ben ik voor hard gegaan en dat is eigenlijk precies goed. Als je te roekeloos bent, word je afgestraft, maar je kan je wel wat permitteren. Vind het heerlijk om stilletjes vijanden om te leggen of om af en toe lekker lomp op ze af te vliegen nadat ze een steen tegen de bakkes hebben gekregen.

Tussendoor nog wat Captain Toad.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

uiteraard heb je de rest niet nodig wanneer je captain toad speelt. dus lees ik dat je dat bent aan het spelen met een beetje last of us tussendoor 😉 haha
tof dat je er plezier uit haalt met last of us! ik heb de eerste titel ooit op ps3 geprobeerd en het was totaal neit voor mij… maar je zag gelijk dat het kwaliteit was en begreep gelijk waarom mensen die tof vonden..

CarnifeX
1 maand geleden

Dit weekend helaas weinig tijd om te gamen. Veel toetsen na te kijken en ook nog wat lessen voor te bereiden.
Als er wat gegamed wordt, dan zal dat palworld worden. Basis uitbreiden en op zoek naar pals die ik nog niet heb

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Hier ook Palworld. Ik ben level 14, wel irritant dat mijn Pals sneller levelen dan ik. Mijn sterkste team, is allemaal level 15 en dan luisteren ze minder en het lijkt alsof ze sneller hun San verliezen als ze aan het werk mogen.Ik heb mijn eerste basis nu met 10 pals. Als ik het goed begreep kan ik nu een tweede basis ergens gaan beginnen.

Ik heb 28 verschillende Pals gevangen. 2 soorten heb ik er 10 van.

Ik heb de eerste baas verslagen, heeft mij een keer of 10 gekost. Ik speel op de hoogste moeilijkheid btw.

Ik heb 3 kerkers, grotten uitgespeeld. Heb trouwens nog geen gun, vind dan ook de benaming Pokemon met guns nergens opslaan.

Verder speel ik Forza begin langzaam beter te worden online zit ik nu op 1500. Schaal is tussen 1000 en 5000. Heb van de week voor het eerst een multiplayer gewonnen. Was maar tegen 2 anderen, maar winnen is winnen!

En als laatste nog een beetje FM 24 als ik lekker wil luieren. Seizoen 4 en mijn Ajax team begint klaar te raken voor de Europese top. In de champions league, zowel van Manchester City als Arsenal als Atletico gewonnen in de voorrondes. Met 1 nederlaag tegen Bayern en gelijkspel tegen Italiaanse ploeg, direct door naar de beste 16. Ben erg benieuwd of ik de champions league kan winnen. Zal ook beetje van blessures afhangen, want op de middenveld ben ik eigenlijk te dun. Maar vooralsnog weinig blessures daar.

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Ruaidri1981
CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Zozo lekker bezig. We zijn dan ongeveer even ver in de game. Ik speel zeker niet op de hoogste moeilijkheidsgraad. Daar heb ik geen geduld voor. Ik heb bijv. zelfs de stamina drain lager gezet, zodat ik bijv. Niet bij een boom hoef te wachten tot een balkje gevuld is en ik verder kan hakken.

Lavalera
1 maand geleden

Goh wat zou ik nou toch spelen.

Like a Dragon Infinite Wealth is het hoofdgerecht van deze week. De reviews zijn enorm lovend en het wordt door velen de beste Yakuza/Like a Dragon game ooit genoemd. Kan niet wachten om de wereld in te duiken. Deze speel ik op de Xbox omdat ik daar dankzij gamepass ooit ver in de serie mee gekomen ben.

Op de PS5. Als die aan gaat wordt het Beyond Two Souls. Maar weet nog even niet wat ik daar van moet vinden. Ik verwachte een Life is Strange game maar krijg Qte galore en die events kan je niet uitzetten…

Op de Legion Go heb ik ook gisteren Fate Samurai Remnant uitgespeeld dus nog even kijken wat ik daar ga spelen. misschien een nieuwe game voor review.

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha ja die was inderdaad makkelijker in te vullen. Goed om te zien dat ik de enige niet ben die het speelt. Ik hoor verhalen over dat je ruim 60 uur bezig bent ook omdat je de Pokemon en animal crossing varianten tijdens het verhaal doet. Dus met mini games en zij content vermoed ik ruim 100 uur. Dat samen met Persona volgende week houdt me wel bijna bezig tot Eiyuden Chronicles denk ik haha.

Detroit become human en heavy rain heb ik ook in de collectie zitten dus daar ga ik ook nog wel een keer door heen. Normaal vind ik dit soort game juist leuk. Ook the quarry, de telltale games etc hou ik wel van die wie weet went de Qte nog wel. Ben ze alleen gewend zonder zoveel qte dus dat zal het zijn. Sla me er wel door heen zo lang is die game niet volgens mij

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja Rising heb ik op gamepass gespeeld. En omdat ik die zo leuk vond kwam hundred heroes op de radar. Wel een totaal andere game. Rising is meer een actie rpg Metroidvania achtig spel en 100 heroes een echte jrpg maar goed ben benieuwd hoe die ia. Heb nog vrij weinig klassieke jrpg gespeeld, de genoemde Suikoden spellen staan op de radar als de remake ook uitkomt en wil chrono trigger nog een keer spelen nu ik weer toegang tot Steam heb. Dus ik denk dat deze een goed begin is voor zon klassieke jrpg en aangezien ik toch gamepass heb sag 1 te spelen he mooi handig 🙂

Nomad soul komt me zooo bekend voor qua titel. Zou zo maar kunnen dat die game vroegah gespeeld heb. Maar ben zo slecht in dingen onthouden lk Bekijk straks wel een trailer haha

CarnifeX
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Omikron was een fantastische maar heel erg kapotte game. Verhaal en sci-fi vibe waren heel goed. Heb het spel nooit uit kunnen spelen door bugs waardoor ik ergens vast kwam te zitten.
Voor de soundtrack heeft David Bowie een aantal nummers gemaakt en gezongen. Hij zit ook als artiest in die game. Alleen al daarvoor zou je het eens moeten proberen

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

beyond two souls vond ik niet zo heel goed, terwijl ik als tiener heavy rain erg tof vond.
ik ben erg benieuwd wat je eindoordeel daarover gaat zijn!

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Kunstschilder1987
Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ik laat het je weten. Denk niet dat ik er een review van ga schrijven maar post het wel ergens.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

tof, dan hou ik je in de gaten…
oeh dat klinkt creepier dan ik het bedoel 😀 hahaha

aRc
1 maand geleden

Het weekend is al weer even onderweg maar ik heb me voorgenomen om verder te gaan met The Legend of Heroes: Trails in Cold Steel (I).
Ik verwacht nog wel wat uurtjes bezig te zijn met het laatste hoofdstuk maar het heeft dan ook geen haast.

Verder zit ik niet echt in de game “flow” de laatste paar weken, maar dat heb ik wel is wat vaker van tijd tot tijd.

Goed weekend toegewenst allen.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  aRc

ik heb de serie gehad op de psvita maar kon er maar niet inkomen… wel een kans gegeven maar rpgs zijn bij mij echt hit en miss, en vaker miss dan hit. jij ook een goed weekend gewenst!

Kunstschilder1987
1 maand geleden

een beetje laat maar hopelijk telt dat nog? Breath of Fire 2 ben ik op mn gba aan het spelen, en Godfather 2 op de ps3.
de eerste had ik nooit eerder gespeeld en bevalt me heel erg goed, zit wel in de tientallen uurtjes inmiddels. ik heb een gba met modded screen, maar speel het dus zonder gekke savestates en derg.

Godfather 2 heb ik al een paar keer op de ps3 uitgespeeld, en ondanks dat het een verhaallijn duidelijk volgt, voelt het heel erg “klooi er maar op aan”-achtig aan.

Review: Eternights; Persona light met potentie

Game pass code give away (again)