in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 maart

Het weer weekend! Gaan we dit weekend nog wat spelen? We vroegen het uiteraard weer aan de redactie.

MICHEL MUSTERS

Hier is het nog steeds Halo wat de klok slaat – ik ben mij namelijk een weg door Halo: The Master Chief Collection aan het banen. Ik verwacht dit weekend wel een einde aan Halo 2 te breien en daarna ga ik door met Halo 3, of last ik even een pauze in en ga ik eindelijk Pikmin 3 Deluxe doorlopen.

Halo 3

LARS CORNELIS

Ik heb eigenlijk al een tijdje intense zin om bizar veel tijd op te laten slokken door een managementgame en ik twijfel tussen Cities Skylines en Surviving Mars. Cities Skylines heb ik al ontelbaar vaak gespeeld en mijn laatste stad was een meesterwerk dat moeilijk te overtreffen valt, maar grenzen moet je blijven verleggen natuurlijk. Surviving Mars aan de andere kant heb ik voor mijn gevoel juist te weinig gespeeld. Misschien moet ik ze gewoon allebei eens opstarten dit weekend.

Surviving Mars

JACCO PEEK

Ik speel onverwachts een geheime game, waar ik dit weekend het grootste gedeelte van m’n tijd aan wil besteden. Best wel jammer dat ik er niks over kan zeggen, maar gelukkig duurt dat niet lang genoeg. Uiteraard ga ik ook nog een paar potjes Warzone spelen en waarschijnlijk nog wat werk verrichten op m’n eiland in Animal Crossing: New Horizons.

Warzone.jpg

MARTIN VERSCHOOR

Ik zet GamePass aan voor Jedi: Fallen Order, want die heb ik dus nog nooit gespeeld en ik heb ook zin om een beetje te gaan varen in Sea of Thieves. Natuurlijk begint zondag ook weer de F1, dus dat ga ik kijken, want meedoen mag ik helaas niet.

star wars jedi fallen order

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Trials of Mana op de Switch , Ghost of Tsushima op de PS5 en ook nog wat Temtem op de PC.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Trials Of Mana remake, gok ik? Die vond ik erg gaaf.

Rainking
1 jaar geleden

Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee. Er is wel een soort Bloodborne event aan de gang, waarbij je bij elke lamp een bepaalde note moet achterlaten en moeten proberen zoveel mogelijk “likes” te verzamelen, maar ik ben nog niet verder dan de Cleric Beast. Mogelijk dat ik daar nog mee verder ga. Sowieso heb ik Bloodborne nog nooit eerder online gespeeld, dus dat is wel even leuk voor de verandering. En mocht ik nog wat anders vinden dat ik wil spelen, dan doe ik wel een update.

Update: Ondertussen spelen we “Verstopping in de flat”. Als ik mijn toilet doorspoel, dan komt het bij de onderbuurman bij de douche naar buiten. Niet het spel dat ik verwachtte te spelen dit weekend, maar het is nog altijd beter dan “Voorjaarsschoonmaak 2021”, lol.

Update 2.0: “Verstopping in de flat” gisteravond nog uitgespeeld. Geen fan van, maar was gelukkig erg kort. Aan het eind krijg je hulp van een ontstoppingsbedrijf. Dat scheelde nogal. Gelukkig hadden we online multiplayer aanstaan. Eindscore: 1 uit 5 ontstoppers.

Update C: “Verstopping in de flat” bleek nog een uitbreiding te hebben. Voor de goede orde toch ook maar meteen uitgespeeld. Bevatte wel een hele hoop meer shit. Dalijk maar eens verder met Sea Of Solitude. Da’s ietsjes relaxter. Ietsjes.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Mister Frowdo
1 jaar geleden

Immortals: Fenix Rising!

Ik vond Watch Dogs: Legion niet zo interessant en goed uitgewerkt als ik had gehoopt. Heel de tijd dezelfde missies, draaide maar op 30fps op de PlayStation 5, allicht door de ray-tracing en ik heb 3 keer een crash gehad op 5 uurtjes spelen. Die game heeft voor mij toch afgedaan.

Hopelijk wordt Immortals: Fenix Rising een stukje leuker, het lijkt alvast veelbelovend. Fijn weekend iedereen!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Mister Frowdo
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Assassin’s Creed: Valhalla natuurlijk!! Wat een toffe game is dat toch. Ben nu 55 uurtjes onderweg. Ik vrees dat ik de komende maanden op deze plek dus steevast met hetzelfde antwoord zal komen. #likeaviking!!

Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Monster Hunter Rise dit weekend en waarschijnlijk niks anders.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Net MGS 5 afgerond. Daarna Dying Light en Days Gone opgestart, maar kon daar niet in komen. Is uiteindelijk FF 7 remake geworden.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Final Fantasy VII Remake was mijn favoriete spel van vorig jaar. Hopelijk heb je daar net zoveel plezier van als ik.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks. FF 15 was mijn allereerste FF game ooit en heb me daar destijds prima mee vermaakt. Vind FF 7 tot nu toe een heerlijke game, dus dat gaat wel goed komen denk ik. Fijn weekend.

LeegBlikjeWater
1 jaar geleden

Ik zit nog steeds in Days Gone! Hopelijk dit weekend uitgespeeld 🙂

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik heb m’n laptop terug van reparatie, gelijk zin gekregen om world of warcraft weer eens op te pakken. Op de Series X wordt het wat multiplayer games en wreckfest op mijn nieuwe LG CX 55 inch!

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik heb deze week tientallen pogingen nodig gehad om het laatste verassingshuisje van 3D World uit te spelen. Mijn concentratieboog is niet lang genoeg om 30 levels achter elkaar binnen 10 sec (per level) uit te spelen. Uiteindelijk is het gelukt woensdag. Nu het nog moeilijkere laatste level uit spelen. Het kan zijn dat t vanavond zo lukt, maar het kan ook zo zijn dat ik er nog een week mee bezig ben.

Daarna eindelijk Bowsers Fury.

En ja Nier Automata is er ook nog, maar daar heb ik geen tijd voor gehad afgelopen week.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Luigi1985
SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Bowsers Fury is genieten!

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Yakuza Zero nog steeds met 130 uur op de teller. Main game inmiddels uitgespeeld. Ben nu nog de laatste sidequests aan het afronden voor ik doorga naar Kiwami.

Wat spelen we dit weekend? 27 en 29 maart

Wat maakt Valheim zo bijzonder?