in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 november

Games kopen tijdens Black Friday is leuk, maar ze spelen is natuurlijk veel leuker. Dit weekend is om allerlei redenen het aangewezen moment om nieuwe games te spelen, dus vandaar weer de vraag: wat speel je dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
8 maanden geleden

Assassin’s Creed Syndicate: Jack the Ripper als main game, maar er gaat ook game tijd naar mad games tycoon 2 en misschien ook wat naar forza horizon 5

Luigi1985
8 maanden geleden
Antwoord aan  coola

Volgende week final fantasy weer denk ik of niet?

coola
8 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Yes, van af woensdag weer een maand lang dag in dag uit Final Fantasy VIII

slayer1slayer
slayer1slayer
8 maanden geleden

Dugout-Online, dat is een voetbal manager die ik al sinds 2007 speel. FM22, Trackmania.

Michael-Raymond-Clayton
8 maanden geleden

Guardians of the Galaxy! Superleuk tot nu toe!

Rainking
8 maanden geleden

Tof dat-ie je bevalt.

Michael-Raymond-Clayton
8 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

En hoe! Game van het jaar voor mij, denk ik. Al heb ik maar 10 spellen gespeeld dit jaar, dus zegt ook weer niet alles, maar toch!

Rainking
8 maanden geleden

Dat is helemaal high praise. Heb je de films ook gezien, toevallig? Zelf ben ik wel blij dat het meer op de comics is gebaseerd, maar ik kan me voorstellen dat er een hoop mensen zijn die alleen de films hebben gezien.

Michael-Raymond-Clayton
8 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Heb alleen de films gezien inderdaad. Ben niet zo van de comics. Ook niet van dat hele Marvel of DC gebeuren overigens. Heb de films speciaal gekeken voorafgaande aan de game. Leuke films wel! En geeft toch iets van achtergrondinformatie al wijkt er ook een hoop af.

Luigi1985
8 maanden geleden

Ik heb weinig tijd dit weekend. Denk dat het Tetris Effect wordt. Tot nu toe vind ik het super verslavend.

Rainking
8 maanden geleden

Ik had me voorgenomen om helemaal niks met Black Friday te doen en dat gaat me voorlopig goed af. Ik ben voornamelijk mailtjes aan het deleten. Nog nooit zoveel mailtjes gekregen in zo’n korte tijd. Toedeledokie! Er moet namelijk gespaard worden voor een nieuwe auto, dus ik heb alle aankopen even een halt toegeroepen. Oké, op een paar uitzonderingen na, ghehehe.

Qua games zal ik weer verder gaan met Guardians Of The Galaxy. Ik ben nu op zo’n tweederde, gok ik. Vorig weekend had ik ook Arietta Of Spirits binnen gekregen en uitgespeeld. Dat is niet zo’n lang spel, dus op de loserstand was dat goed te doen. Nu mis ik nog één trophy, waarvoor je het spel op de extreme mode moet uitspelen. Dat houdt in dit geval in dat je met één hit dood bent. Ik verwacht dit niet uit te spelen, maar ik ben er gisteravond toch aan begonnen. Ik zit nu vast bij de derde baas, maar ik wil het toch blijven proberen. Voorlopig…

Michael-Raymond-Clayton
8 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha, de loserstand, grappig. Tja, ik speel in principe elk spel op de standaard moeilijkheidsgraad, tenzij je voor een trophy de moeilijkste nodig hebt. Dan speel ik hem in die stand (niets zo erg als een tweede playthrough). Blijf het zo zuur vinden dat die benodigde moeilijkheidsgraad voor Kena pas na een eerste playthrough beschikbaar komt!

Rainking
8 maanden geleden

Dat is met Arietta Of Spirits ook zo. Die Extreme Mode is pas beschikbaar als je ‘m een keer uitgespeeld hebt. Moet ik wel bij zeggen dat Arietta een redelijk kort spel is. Is ook een indie, dus dan mag het wel, vind ik. Mijn eerste playthrough deed ik 5,5 uur over. Moet ik wel bij zeggen dat ik nooit zoveel haast heb, dus betere spelers doen het in misschien vier uur ofzo. En ik weet van mezelf dat ik niet zo’n goeie gamer ben, dus vandaar dat ik de term loserstand bedacht heb. Voor zover dat niet al bestond, ghehehe.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
8 maanden geleden

Knights of the old Republic en wellicht nog wat new pokemon snap ernaast. Weet niet of ik KotoR ga volhouden. Mocht dat niet het geval zijn dan ga ik verder met the Witcher 3.

Hier vind je de beste Black Friday-deals voor gaming

IG Q&A: Wat is je favoriete Wii-game?