in

Wat spelen we dit weekend? 27 en 29 maart


Wat ga jij spelen? Ga snel naar Inside.Gamer.nl om het te laten weten!

Michel Musters

Hier is het nog steeds Halo wat de klok slaat – ik ben mij namelijk een weg door Halo: The Master Chief Collection aan het banen. Ik verwacht dit weekend wel een einde aan Halo 2 te breien en daarna ga ik door met Halo 3, of last ik even een pauze in en ga ik eindelijk Pikmin 3 Deluxe doorlopen.

Halo 3

lars cornelis

Ik heb eigenlijk al een tijdje intense zin om bizar veel tijd op te laten slokken door een managementgame en ik twijfel tussen Cities Skylines en Surviving Mars. Cities Skylines heb ik al ontelbaar vaak gespeeld en mijn laatste stad was een meesterwerk dat moeilijk te overtreffen valt, maar grenzen moet je blijven verleggen natuurlijk. Surviving Mars aan de andere kant heb ik voor mijn gevoel juist te weinig gespeeld. Misschien moet ik ze gewoon allebei eens opstarten dit weekend.

Surviving Mars

jacco peek

Ik speel onverwachts een geheime game, waar ik dit weekend het grootste gedeelte van m’n tijd aan wil besteden. Best wel jammer dat ik er niks over kan zeggen, maar gelukkig duurt dat niet lang genoeg. Uiteraard ga ik ook nog een paar potjes Warzone spelen en waarschijnlijk nog wat werk verrichten op m’n eiland in Animal Crossing: New Horizons.

Warzone.jpg

martin verschoor

Ik zet GamePass aan voor Jedi: Fallen Order, want die heb ik dus nog nooit gespeeld en ik heb ook zin om een beetje te gaan varen in Sea of Thieves. Natuurlijk begint zondag ook weer de F1, dus dat ga ik kijken, want meedoen mag ik helaas niet.

star wars jedi fallen order

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Update: ‘Volgende Call of Duty speelt zich af in alternatieve Tweede Wereldoorlog-tijdlijn’

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 maart