in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 augustus

Het najaar komt steeds dichterbij, dus wordt het tijd dat we de laatste titels uitspelen voordat grote knallers als Metroid Dread en Battlefield 2042 verschijnen. Daarom natuurlijk de vraag: wat spelen we dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Psychonauts 2, ziet er heerlijk uit op 120 fps!

MelvinChowder
MelvinChowder
2 jaren geleden

Misschien wat Trackmania, Insurgency: Sandstorm en de beta COD:Vanguard.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door MelvinChowder
coola
2 jaren geleden

Sinds gisteren alweer aan beland bij Assassin’s Creed Brotherhood dus mijn jaarlijkse AC franchise playthrouyh gaat voorspoedig. En logischerwijs speel ik dit weekend dus AC Brotherhood.

MonsterCrab
2 jaren geleden

Psychonauts 2 ga ik keihard aanslingeren en ik ga ongetwijfeld weer aan de art of rally. 😀 Goed weekend iedereen!

MichelMusters
2 jaren geleden

Ik ben een week geleden begonnen aan Immortals: Fenix Rising, dat ik voor een prikkie op de kop heb getikt. Ik vermaak mij er verrassend goed mee. Het is eigenlijk de eerste game sinds Zelda: Breath of the Wild die een soortgelijk openwereldgevoel weet te geven. De spelwereld is lekker kleurrijk en er zitten een hoop toffe puzzels in. Een echte verrassing wat mij betreft. Na een uur of 15 spelen heb ik nog láng niet het einde bereikt, dus dit weekend ga ik er weer verder mee!

Baroness
Baroness
2 jaren geleden
Antwoord aan  MichelMusters

ik heb al 100 uur in dat spel zitten Michel en ik heb nog maar 2 ‘eilanden’ zonder bewolking vrije toegang dus, het spel is echt ontzettend leuk maar regelmatig bijzonder lastig. Ik vermoed dat ik hier wel 200 uur in kwijt kan ik ben ook niet echt goed hier in.

Rainking
2 jaren geleden

Ik wil al een tijdje de platinum trophy van de Secret Of Mana remake halen, omdat ik er na het uitspelen drie jaar geleden al erg dicht in de buurt zat. Daar komt alleen wat farmwerk van rare drops bij kijken en ik had daar nooit zo’n zin in, maar een paar dagen geleden ben ik er toch aan begonnen. Hopelijk krijg ik het dit weekend ook meteen af.

Dokter Caspari
2 jaren geleden

Witcher 3, meer niet denk ik. Misschien Heroes of M&M 3 nog weer ff oppakken

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Het zullen voornamelijk korte spellen zijn. Door het klussen in de nieuwe woning en alvast wat inpakken en in de oude woning zal ik niet veel tijd om te gamen hebben. Dus het zal.een racegame of een shmup waarschijnlijk gaan worden.

Btw wat is er met de layout gebeurd van de site. Op de telefoon ziet het er niet meer uit en is alle tekst op de linkerkant geperst en rechts laatste reacties’s en dergelijke.

Hierdoor is het zo klein ook de screens dat het haast niet meer te lezen is en plaatjes te bekijken zijn.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Gourami
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gourami

Inderdaad: die nieuwe lay-out is niet te doen! Dacht dat het aan mijn telefoon lag, maar graag zsm weer terugzetten IG! On topic: voor mij geen games dit weekend. Zit met het gezin in het buitenland op vakantie (ofwel: afkickcentrum zo zonder console…).

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik heb een druk weekend voor de boeg, maar als ik aan gamen toe kom, zal het voornamelijk Skyward Sword en Demon’s Souls zijn.

Ik zit echt lekker in die eerste, dus ik heb daar ook iets meer zin in. Zeker omdat je voor die laatste toch wel ff wat tijd moet uittrekken elke keer. Niet echt lekker voor een half uurtje ofzo.

HanTheMan
2 jaren geleden

Ik krijg straks Nier Replicant op de mat 🙂 kon hem niet laten liggen voor 35,-
Heb erg genoten van Automata dus hopelijk weet deze mij net zo te raken.

Snake_Fisher
Snake_Fisher
2 jaren geleden

Ender lillies en NEO op de Switch wmb 2 aanraders!

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Final Fantasy XIV en Final Fantasy 1 Pixel Remaster voor mij.

Die serie pixel remasters van 1 t/m 6 zijn echt fantastisch met erg fijne QoL verbeteringen. Gouden zet van Square!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Hoop eindelijk zelda BotW af te maken. Verder wat potjes Pokémon unite en art of rally.

Nol
Nol
2 jaren geleden

Ik had er niet hele hoge verwachtingen van, maar ik vermaak mij meer dan prima met de beta van Riders Republic. Gelukkig is de beta verlengd en kan je er nu heel het weekend nog van genieten. Een game met een hoog fun gehalte, zeker even proberen als je tijd hebt.

Alle aankondigingen van de Gamescom Opening Night Live

Q&A: wat was je hoogtepunt van Gamescom?