in

Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 januari

Het is weer weekend. Dat betekent gamen, gamen en nog eens gamen! Als je schema het toelaat natuurlijk.

Deze week kwamen Forspoken en Dead Space uit. Die wil ik dit weekend even aan de tand voelen. Ook ben ik weer eens begonnen aan Bloodborne.

Hebben jullie ook wat leuke games op de planning staan? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
33 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Hi-fi rush en Dead Space op de Xbox. GTA5 en RDR2 op de ps5. Heb zo veel zin in GTA6 momenteel, helaas nog heel lang wachten…

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Tijd geleden dat ik zulke mooie animaties heb gezien, heel mooi. Metal hell slinger kwam ik niet doorheen vanwege dat ritme gebeuren. Maar in hi fi is het heel goed te doen tot nu toe. Speel em meer als een hack n slash game.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Haha ja zo speel ik hem ook. Als devil may cry op goede muziek zeg maar. En dat kan ook met hoe ze het spel gemaakt hebben. Echt gaaf dat ze dit soort kleine unieke spellen nog uitbrengen

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Hifi rush is echt simpel met het ritme gebeuren. Ik ben totaal niet goed met ritme naar het voordeel van het spel is, je raakt altijd op de maat van de muziek. Je krijgt alleen bonus damage how dichter je op de maat op de knop drukt. Hierdoor is het spel voor iedereen speelbaar.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Ik speel ook Hi-fi Rush en Dead Space remake

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Nice. Ook Dead Space ziet er erg mooi uit

coola
1 jaar geleden

Voorlopig zullen Assassin’s Creed 2 en One Piece Odyssey ( en ghost recon breakpoint) mijn games zijn in iedergeval tot en met 7 februari

HanTheMan
1 jaar geleden

Ik heb deze week de psvr2 besteld en om alvast in de stemming te komen heb ik horizon forbidden west weer uit de koelkast gehaald 🙂

Stiekem ook zin in de dead space remake en een beetje jaloers op de xboxers onder ons want die hi-fi rush ziet er echt awesome uit! Veel plezier daarmee!!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Ik kijk ook erg uit naar de PSVR2. Overweeg zelfs om er een stuurtje en pedalen bij te kopen voor Gran Turismo 7. Heb de game nooit gespeeld, maar een realistische racer in VR moet toch gewoon de bom zijn?

HanTheMan
1 jaar geleden

Haha ja dat heb ik ook!! Damn wat moet dat vet zijn inderdaad! Ik heb ooit op de ps4 een stuurtje gehad welke het helaas niet meer doet maar dat was al super leuk om te doen laat staan in VR

Lavalera
1 jaar geleden

Op de ps5 is de platinum van midnight suns binnen. De Deadpool dlc is ook uit dus maar even wat meer daar van spelen. Schijnt wel een korte dlc te zijn dus als ik klaar ben kan de ps5 even rusten tot aan hogwarts.

Op de Xbox. Ik had nog zo het idee om het maar bij 2 spellen te spelen en toen toen kwam Hifi Rush. Het spel kwam uit het niets en het is echt een gaaf spel. Het voelt een beetje als een begin jaren 2000 spel. De art stijl is geweldig, het verhaal is goed en de muziek is ook super. Het mooie aan alles is dat je totaal géén ritme gevoel hoeft te hebben. Je hit tijd op de maat van de muziek maar hoe dichterbij hoe meer schade. Voor iedereen die een pc of xbox heeft een aanrader. Aangezien het een korte game is zal sword and fairy 7nook nog wel aan de beurt komen. Ben ik denk ik halverwege mee. Moet nog opschieten want over 2. 5 week is het like a dragon ishin tijd. Mocht dan ik nog tijd over hebben worst het one piece odyssey

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

De totale platinum was zo rond de 90 uur. Met de ng+ heb ik in ongeveer 8 uur de laatste trofee gehaald. Maar dat was filmpjes en conversaties skippen. De Deadpool dlc is helaas erg kort. Maar een paar missies, maar goed ik ga die trophies ook nog wel halen kan ik het nog even rekken tot het einde van het weekend denk ik. Er komen nog 3 dlc aan. Morbius venom en storm. Dat zal wel later in het jaar zijn. Denk dat ik met die wacht tot ze alle 3 uit zijn en dan verder speel.
En zeker weten is het een goede tijd als Like a Dragon fan. 2 spellen dit jaar waarbij Ishin er erg goed uit ziet. Weer veel mini games die er leuk uit zien, het zijn de bekende gezichten en stemmen. Daar ga ik de 100 uur ook wel mee aantikken denk ik. Gaiden later in het jaar wordt dan een hele korte wat ik hoorde. Moet een soort brug worden tussen yakuza 6 en 8, waar zowel kiryu als icihiban de hoofdrol spelen. Heb d’r zin aan. Februari wordt een knal maand.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Damn, 90 uur! Hmm, hij staat weliswaar op mijn lijstje, maar dat is wel een heel stevige tijdsinvestering… Respect in elk geval!

Lavalera
1 jaar geleden

Haha thanks. Ik ben jaren lang mmorpg speler geweest dus ben wel gewend aan lange spellen. Er zijn ook mensen die hem in 60 tot 70 uur doen. Helemaal afhankelijk hoeveel zij missies je doet of je alle gesprekken echt leest en door klikt etc. En ach als je een spel goed vindt maakt de duur niet zo veel uit vind ik. Zo lang je je maar vermaakt

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Wat een geweldige start van het game jaar..dead Space is echt waanzinnig. En ook Hi-fi Rush is geweldig. Forspoken wil ik een keer halen voor 25 .

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik ga verder met Ghost of Tsushima. Fijn weekend allemaal!

Luigi1985
1 jaar geleden

Deze week amper tijd gehad om te gamen. Hoopte eindelijk elden ring af te ronden, maar de final boss heb ik nog niet weten te verslaan.

Spoiler alert

De eerste fase lukt me met twee vingers in de neus, maar elden beast is zo random. Steeds als z’n health op ong 30% zit, kom ik nauwelijks in de buurt en kost t me te veel flasks. Mss nog ff wat darmen en levelen.

Spoiler klaar

Ik wil eigenlijk dead space gaan kopen, maar twijfel of ik dat al gelijk wil doen of dat ik me eerst focus op wat 2e hands ds-games die ik recentelijk gekocht heb.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Eerlijk gezegd weet ik niet of ik t origineel heb gespeeld. Denk het niet of slechts een stukje. Heb wel dead space extraction op de wii maar die heb ik nooit uitgespeeld. Maargoed. Heb m net gekocht. Druk opvoeren om Elden ring uit te spelen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Lekker bezig weer Rainking! Wanneer gaan ze je loon betalen voor het in leven houden van deze rubriek? 😉

Ik heb Kena: Bridge of Spirits en A Plague Tale: Requiem nu allebei bijna geplatinumd. Hopelijk lukt dat dit weekend. En dan daarna vermoedelijk aan de slag met Jedi: Fallen Order. Verder staat Jett A Far Shore (zeg ik uit mijn hoofd, misschien heet de game net anders) inmiddels op PlayStation Plus Extra. Hij stond altijd op mijn lijstje. Ik weet dat het een ‘mwoah’ game is maar op de een of andere manier blijft ie toch trekken. Zou dus ook nog kunnen… Keuzes, keuzes, keuzes… Wij gamers hebben het toch maar lastig.

Lavalera
1 jaar geleden

Echt kudos als je de Kena trophy haalt. Ik vind het echt een leuk spel. De art style is mooi en in het begin lijkt het heel cute allemaal. Totdat je gaat vechten. Het is een behoorlijk potje pittig. Soms naar easy moeten gaan om dan nog met moeite een baas neer te halen. Maar het spel was het waard en heb de aftiteling gezien, maar de trophy sla ik over haha.

Jedi fallen order was ook een goede game. Maar ik vond het wel iets te veel backtracken. Constant heen en weer werd ik wel een beetje kriebel van. Maar goed het vehraal is goed en de combat ook. Dus je vermaakt je er wel meee.

En inderdaad zoals je zegt keuzes maken is soms lastig. Zo kwamen vorige week bijv persona 3, 4 en monster hunter rise op gamepass en deze week hifi rush en goldeneye die ik allemaal wil spelen. Het is soms lastig om het bij te houden en de tijd te vinden om alles te spelen wat je wil pfft

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Nou, je kunt je kudo’s in je zak houden, want hoewel ik de game op normal heb uitgespeeld (vond ik al behoorlijk pittig op sommige momenten), heb ik voor die laatste trophy (de tweede playthrough op een insane moeilijkheidsniveau) gebruik/misbruik gemaakt van een glitch die sinds een recente update in de game zit. Heb dat vorige week hier ook al eerlijk opgebiecht, haha. Ben er niet trots op, maar heb zoooo de schurft aan verplichte tweede playthroughs. En had op dat moeilijke niveaus al moeite met de tutorial, haha. Waanzin.

Dat Hifi Rush hoor ik veel goeds over. Misschien toch die Xbox van me weer eens aanslingeren.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Allereerst goed weekend Rainking.

Zaterdag eerst naar Belgie onze vrienden bezoeken (maandelijks), zaterdagavond ff verder met Spiderman Miles Moralis (ligt al 2 jaar met stof) maar ben er eindelijk maar weer eens meer verder gegaan.
Zondag overdag zonder koptelefoon Dead Space Remake op de PS5, Forspoken voor een leuke korting gekregen dus wil ik ook ff proberen en hopelijk beter dan de demo en ga ik weer eens verder met Divinity Original Sin 2, lekker divers dus.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Eastward uitgespeeld. Einde was echt tof. Los v alle dialogen echt een leuke game.

De stream v Jacco heeft mij getriggerd om Elden Ring weer op te pakken. Dus daar ga ik dit weekend weer mee aan de slag.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid

Musical Monday: Athlete – Black Swan

Screenshot Sunday #90