in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 mei

Tot de gamezomer gaat beginnen moeten we het nog even doen met matig weer. Dit weekend weer bewolking en regen. Tijd om te gamen dus! Blijven we fit door Switch Sports te spelen of hebben we een lekkere deal gescoord? Misschien ga je wel aan de slag met de nieuwe Sniper Elite 5. De game is aardig ontvangen en staat ook op Game Pass. Ga jij ‘m checken? Laat het weten!

Sniper Elite 5 review: a third-person shooter rooted in the past - Polygon

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
30 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Vorig weekend eindelijk Forbidden West uitgespeeld. Een game met veel toffe momenten, maar voor mij ook een beetje een sleur.

Ik ben daarna direct aan Elden Ring begonnen en ik kan niet anders zeggen dat ik m nu al ongelofelijk vet vind. Ik heb een uurtje of vier gespeeld en eigenlijk alleen maar een beetje rond zitten neuzen in het begingebied. Ondanks dat het er technisch misschien wat minder uitziet als bijv. forbidden west, vind ik de game wel super mooi. Het ademt een bepaalde sfeer uit waar ik wel van houd.

Ik ga hier denk ik heel veel tijd van genieten.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Kijk, daar zijn de eerste Elden Ring kriebels. Now be on your way, ye tarnished and die, die and die again.

WijvanWCeend
WijvanWCeend
1 jaar geleden

Ik ben sinds maandag weer bezig met een borderlands 2 playtrough. Deze keer op de Switch. Prima game voor on the go!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  WijvanWCeend

Ook wel de beste van de reeks, heb ik wel eens het idee.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Sniper Elite en Warhammer 40,000 Chaos Gate – Daemonhunters

Lavalera
1 jaar geleden

Eiyuden chronicles en cyberpunk zijn klaar. Dus nog even kijken wat te spelen. Ik denk ai the somnium files en final fantasy 7 of ik begin met Divinity original sin 1 op de xbox ik twijfel nog even.

Op de ps5 speel ik lego star wars the Skywalker saga. Lekker simpele flauwe humor met de standaard relaxte lego gameplay. Merk wel dat ik steeds vaker behoefte heb aan een wat meer relaxed spel

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Eiyuden Chronicles: Rising moet ik nog eens halen. Die lijkt me wel tof. Speel je de originele Final Fantasy VII of Remake?

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Eiyuden is wel lekker relaxed. Erg makkelijk vooral. Het is wel een enorme fetch game als je alle side quests wil doen maar als je dat niet erg vindt is het een vermakelijke game.
Eerst wil ik de reguliere ff7 spelen, heb ff7r al wel in de collectie maar die ga ik spelen als ik de gewone 7 uit heb dan begrijp ik 7r wat beter zeker aangezien dat maar een stuk van 7 is

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Net Eiyuden Chronicle: Rising toch maar gekocht. Ben benieuwd of het wat is.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ach voor 15 euro is dat het risico wel waard, even aan nemende dat je geen gamepass hebt. Volgens mij heb je alleen een playstation toch?

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik heb een Xbox One en ik heb vorig jaar Gamepass gehad, maar ik heb een spel liever in bezit, zodat ik het kan spelen wanneer ik wil en niet zolang het beschikbaar is.

Trouwens inderdaad beter als je de originele Final Fantasy VII speelt voor Remake. Je haalt dan net wat meer uit die laatste.

Kluut-2
Kluut-2
1 jaar geleden

Sniper Elite 5 via gamepass, anders had ik hem zowiezo gekocht. My piece of cake
Zo lekker weer.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Kluut-2
Dokter Caspari
1 jaar geleden

Ik ben bezig met een blast to the past, ik speel de n64 Zelda’s op dit moment. OOT zojuist uitgespeeld, en nu bezig met MM (mijn favo Zelda ooit). Het is weer ouderwets genieten van de geweldige sferen die deze games bieden. Ongeevenaard.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Monaco GP en de Indy 500 dit weekend dus denk wat korte potjes Mario Kart op de switch.

Ben bij het laatste hoofdstuk van the Last Stop aanbeland. Wellicht dat ik die even ga afronden en heb ook Danganronpa Trigger Happy Havoc opgestart. Daar ben ik al een tijdje benieuwd naar.

En heel misschien de demo van Mario Strikers. Weet alleen niet of de tijdslots mij goed uitkomen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Is dat Last Stop wat?

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Op zich wel. Het zijn 6 hoofdstukken, ben daar eigenlijk nooit zo’n fan van. De hoofdstukken zijn gelukkig niet echt superlang. Je speelt met 3 personages, het is wel leuk geschreven. Op een gegeven moment werd ik wel echt benieuwd naar het verhaal. Moet zeggen dat ik het best ok vond. Geen lange game dus prima te doen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Goed om te horen! De recensies vielen wat tegen, maar dan zet ik m toch op mijn lijstje!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Hoorde lucas er ooit over in de bonuslevel podcast. Dacht ga het toch maar een keer uit proberen. Op zich wel grappig hoor.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Hij bleek in de aanbieding in de PlayStation Store. Heb m meteen aangeschaft. Zo zie je maar wat voor invloed je hebt 🙂

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Hahaha. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Speel veel vd indies via gamepass. Heb een verlanglijstje op de switch en veel van die games staan op gamepass. Dus dat kwam voor mij goed uit. Enoy dude!

Billy-Butcher
Billy-Butcher
1 jaar geleden

Assassins Creed Origins en Outer Worlds. Geweldige games

coola
1 jaar geleden

Gisteren na 168 uur en 33 minuten het totaal plaatje van Assassin’s Creed Valhalla uitgespeeld dus van af nu ga ik mijn game tijd spenderen aan Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Wat ik van de eerste Ni No Kuni gespeeld heb vond ik erg mooi, maar je verwacht natuurlijk ook niet anders met Studio Ghibli erbij.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Ni no kuni heb ik ook nog wel in mijn backlog zitten. Lijkt me wel interessant maar nog nooit gespeeld. Maar goed heb dan ook een giga backlog

Dokter Caspari
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Ni No Kuni is erg tof, fijne sfeer, mooie graphics, geweldige soundtrack en cutscenes en het verhaal is tof genoeg. Toch viel hij voor mij na een tijdje in herhaling. Nooit helemaal uitgespeeld.

Billy-Butcher
Billy-Butcher
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Knappe prestatie! Hoe krijg je dat voor elkaar

Rainking
1 jaar geleden

Ik heb een paar dagen zonder internet gezeten en ik moet zeggen dat dat ergens toch een bepaalde rust met zich meebrengt. Ik heb gisteren de game kasten weer eens geoptimaliseerd qua ruimte. Dat was weer eens nodig. Als het goed is moet het internet nu weer goed werken, dus er kan weer gesurft worden.

Oh ja, de vraag is wat we spelen dit weekend. Ik ga weer verder met Stranger Of Paradise, die Final Fantasy soulslike. Ziet er niet briljant uit, maar het speelt wel lekker. Mogelijk nog wat Ghostwire: Tokyo en World Of Warcraft.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik merk soms hoe afhankelijk we van internet zijn geworden. Een hele dag eens zonder gezeten omdat het modem stuk was en dan merk je pas hoe erg je het gewend was.

Stranger of paradise is idd grafisch echt niet up to date en het verhaal is op het einde na niet echt super, maar de gameplay is wel zo lekker en ik heb niets met souls games, ja zo lang het een slider heeft haha.
Ghostwire tokyo hoop ik dat je er van kan genieten ik lijk soms een van de weinigen die het een heerlijk spel vond. Die heerlijke mythologische Japanse sfeer in Shibuya voelde voor mij echt geweldig, maar het is wel een echte niche game. Je vind het meestal super of niets.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ondertussen al moeilijk te begrijpen hoe je het vroeger deed zonder internet op van alles. Ik weet nog dat ik een Nokia 5210 had zonder internet, want dat had ik niet nodig op mijn telefoon. Tegenwoordig pak je het erbij voor van alles. “Waar moet ik dalijk zijn bij het volgende adres? Waar zit die straat precies? Ik heb de naam van de straat hardop genoemd. Is dat toevallig dat Google de straat en het huisnummer automatisch aanvult?” Ik vond het wel even lekker rustig, eerlijk gezegd.

Ik had vorige week een beginnetje gemaakt aan Ghostwire: Tokyo, dat zag er wel gaaf uit.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Dunke
1 jaar geleden

Xenoblade Chronicles en een beetje Jedi: Fallen Order!

Review: Call of Duty: Black Ops 2 (PS3)

Review: Call of Duty: Black Ops 3 (PS4)