in

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 april

Ben je net een dag tussendoor vrij geweest, is het alwéér weekend. Dat zouden ze eigenlijk gewoon elke week moeten doen. Niks op tegen.

Vanmiddag lag de nieuwe Star Wars Jedi game netjes op me te wachten in de brievenbus. Die wordt as we speak geïnstalleerd en zal straks nog gestart worden. Ben benieuwd, want ik las hier en daar al het één en ander over dat het spel nog best wat bugs zou bevatten. Hopelijk valt het mee. Daarnaast verwacht ik nog wat potjes Fall Guys te spelen tussendoor.

En jullie? Ook Stormtroopers aan het slopen in Jedi: Survivor? Misschien wat nieuwe Evercade carts binnen? Of toch maar lekker zombies aan het vernietigen in Dead Island 2? Let me know!

Oh, trouwens! Komende zondag is er een retro game beurs in Tilburg. Zelf wil ik daar ook naartoe, dus mocht je een baardaap met overgewicht zien met een donkerblauw Counting Crows shirt en eventueel een Legend Of Zelda hoodie (zolang de temperatuur laag is), schroom niet om me even aan m’n kraag te trekken. Op onderstaande flyer staan alle gegevens zoals adres en de entreeprijs.

Mochten er nog deelnemers voor Screenshot Sunday meelezen (kuch-Lavalera-kuch), de deadline daarvoor staat vanwege de beurs voor de zekerheid op zaterdagavond. Inzendingen die daarna nog binnenkomen, worden meegenomen naar volgende week.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 maand geleden

Zit helemaal in de Nintendo 3DS vibes want heb dit platform destijds overgeslagen. Zelda Ocarina of time al uitgespeeld en van de week Professor Layton en erfenis van de Azran. Nu bezig met Pokemon Ultra Moon.

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Leuk! Ik ben toevallig professor Layton en the curious village aan t spelen. Om te kijken of ik t nog leuk vind. Komt binnenkort een nieuwe.

Ik heb Majora’s mask ook nog op de 3DS stapel. Nooit eerder gespeeld. Maar die is voor binnenkort.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik heb al deze games ook nog nooit gespeeld. Heb bij de sluiting van de eshop wat spellen binnen gehaald en ben nu fysieke edities aan het zoeken overal.

Qua formaat een perfecte handheld. Zo makkelijk om mee te nemen vergeleken met de switch.

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ja de 3DS stop je zo in de zak. Maar switch is ook prima als je een goede beschermtas hebt.

Afgelopen half jaar flink wat ds games gespeeld die ik niet eerder speelde of gewoon voor de tweede keer. Meeste zijn nog steeds erg leuk.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Heb je nog wat tips?

Heb de volgende games aangeschaft:
– zelda ocarina of Time, Majora’s Mask, Phantom hourglass, Spirit tracks
– Pokemon yellow, crystal, ultra moon en omega ruby
– kid icarus uprising
– mario and luigi dream team bros
– en nog een paar level 5 games

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Mario & Luigi: Bowsers inside story en Partners in time vond ik heel erg goed. Van die eerste heb ik laatst ook nog een stukkie op deze site geschreven.

GTA Chinatown wars is een aanrader

Super Mario 3D Land

Castlevania Dawn of Sorrow

De advance wars games

Metroid: Samus Returns

Starfox 3D

Chrono Trigger

Ja en natuurlijk alle Zeldagsmes.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Oh ja Chinatown Wars heb ik op de psp gespeeld. Leuke game was dat!! Die moet ik ook nog ergens hebben hier thuis.

Een paar voor mij onbekende games. Thanks. Daar ga ik naar op zoek.

Kunstschilder1987
Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

captain toad treasure tracker is ook een hele leuke, en shovel knight speelt er ook prachtig op 🙂

Luigi1985
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Captain Toad wil ik ook nog. Maar denk dat ik die op de switch pak.

Kunstschilder1987
Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Luigi1985

op de new 3ds xl is ie echt aan te bevelen, omdat bij deze game de camerabutton (de C-stick) echt geweldig goed werkt, waar het bij andere games alleen maar irritatie geeft.
Dus toevallig bij deze game zou ik die versie aanbevelen, mits je de new3dsxl hebt 🙂

Laatst bewerkt 1 maand geleden door Kunstschilder1987
Luigi1985
29 dagen geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ik heb een reguliere 3DS en een New 2DS XL. Die heeft ook een c-stick.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Thanks

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Van de week aan coffee talk begonnen. Wat een heerlijke game, bakje koffie in de hand en lekker al lezend af en toe iets doen, door een vooral met veel humor geschreven verhaal gaan. Speel steeds 1 dag, dan is mijn bakkie op en ga ik weer verder met Vampire Survivor. Heb inmiddels denk ik alle werelden. 90 unlocks verkregen, dus het begint ergens op te lijken. Maar dat zegt ook weer niet alles. Want laatste drie sessies had ik volgens mij bij elkaar 16 unlocks en de 10 sessies daarvoor nog geen 3. Dus het gaat met horten en stoten.

Verder begonnen met twee andere spellen om lekker tussendoor te spelen. Loop Hero en For the King. Weet nog niet zeker of ik ze echt ga spelen, maar op dit moment, hebben ze wel mijn interesse gewekt, allebei nu zo’n uurtje gespeeld.

adutchman
adutchman
1 maand geleden

Maandag ga ik verhuizen dus niet veel tijd om te gamen denk ik. Wel een beetje Horizon Burning Shores. KPN heeft mijn internetpakket ook nog eens verknalt dus ben voorlopig niet online met de consoles grrr!

SenseNL
1 maand geleden

Vanochtend de DLC van Ghost of Tsushima (Iki island) uitgespeeld. Die game mag na 60 uur terug in zijn hoesje.

Vanmiddag in de auto gestapt en naar de MediaMarkt gereden voor Star Wars Jedi Survivor. Ik vermaak mij prima aankomend weekend denk ik!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Ik heb Sackboy uitgespeeld, maar probeer de platinum te halen en ik moet zeggen dat het best pittig is. Hopelijk haal ik hem dit weekend!

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Respect! Had gezien dat die inderdaad bijzonder pittig is. Was voor mij reden om van de game af te zien. Temeer omdat het niet echt mijn type game is. Leuk voor erbij, maar dan moet ik niet weken op zo’n platinum hoeven ploeteren. Laat even weten wanneer het is gelukt!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 maand geleden

Nu krijg ik dus echt schrik! Haha
Maar ik heb het nu gepost dus ik zal het nu ook echt moeten doen.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
29 dagen geleden

Update: De platinum is binnen! Eigenlijk viel die best mee! Ik ben wel ook een grote fan van platformers en ben heel geduldig. (Dat laatste was echt nodig!)

De platinum was op 25 uur binnen wat zeker niet zo lang is in vergelijking met andere games.

Michael-Raymond-Clayton
29 dagen geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Jeetje wat goed!! Ik had gehoord dat er een trophy bij zit waarbij je een stuk van wel 10 tot 12 minuten foutloos moet spelen… Maar dat viel jou dus mee begrijp ik? Want dan ga ik toch ook twijfelen…

Dragon_Martin
Dragon_Martin
29 dagen geleden

Klopt helemaal! Maar ik vond het uiteindelijk nog leuk om te doen. Altijd een stukje verder geraken en je zelf beter zien worden.

Luigi1985
1 maand geleden

Thanks voor de tip. Ik woon ong vijf min fietsen van de retrobeurs. Mss dat ik nog wel even langs ga.

Ik heb van de week re4 uitgespeeld. Heb vandaag advance wars gekocht. Lekkere game. Tijd vliegt voorbij.

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden

Afgelopen week Tchia geplatinumd. Was weer een grind van heb ik jou daar. Wat is dat toch met die luie ontwikkelaars? Gewoon honderden collectables rondstrooien om trophy hunters te pesten? Liever 10 moeilijke opdrachten dan 400 makkelijke. Toch? Nou ja, het zit er weer op. Komend weekend weinig tijd voor games. Misschien wat ontbrekende trophies scoren voor enkele al uitgespeelde games.

Snoop213
Snoop213
1 maand geleden

Star Wars Jedi Fallen survivor. Deze had echt nog een paar maanden langer nodig gehad vooral qua framerate. Wel een toffe game

Lavalera
1 maand geleden

Beetje late reactie maar ik speel een beetje van alles en nog wat.
Op de Xbox ben ik klaar met Tales of Symphonia. Ik speel in afwachting van Redfall en Ravenlok die deze week uitkomen vooral mijn spel die ik voor terug in de tijd heb geselecteerd. Hopelijk deze of volgende week daar een stukje over.

Aangezien ik moeite heb om lang 1 spel achrer elkaar te spelen is het een mix op de playstation. Beetje Atelier Ryza 3 hier, beetje Cult of the Lamb daar. Ben ook al een heel eind met de Yakuza 6 platinum en speel zo af en toe een potje Persona 4 dancing. Merk wel dat ik zo wat meer aandacht bij de spellen kan houden en wat minder snel afgeleid ben.

Mini review : Evil Dead Rise

Screenshot Sunday #103