in

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 april

Ben je net een dag tussendoor vrij geweest, is het alwéér weekend. Dat zouden ze eigenlijk gewoon elke week moeten doen. Niks op tegen.

Vanmiddag lag de nieuwe Star Wars Jedi game netjes op me te wachten in de brievenbus. Die wordt as we speak geïnstalleerd en zal straks nog gestart worden. Ben benieuwd, want ik las hier en daar al het één en ander over dat het spel nog best wat bugs zou bevatten. Hopelijk valt het mee. Daarnaast verwacht ik nog wat potjes Fall Guys te spelen tussendoor.

En jullie? Ook Stormtroopers aan het slopen in Jedi: Survivor? Misschien wat nieuwe Evercade carts binnen? Of toch maar lekker zombies aan het vernietigen in Dead Island 2? Let me know!

Oh, trouwens! Komende zondag is er een retro game beurs in Tilburg. Zelf wil ik daar ook naartoe, dus mocht je een baardaap met overgewicht zien met een donkerblauw Counting Crows shirt en eventueel een Legend Of Zelda hoodie (zolang de temperatuur laag is), schroom niet om me even aan m’n kraag te trekken. Op onderstaande flyer staan alle gegevens zoals adres en de entreeprijs.

Mochten er nog deelnemers voor Screenshot Sunday meelezen (kuch-Lavalera-kuch), de deadline daarvoor staat vanwege de beurs voor de zekerheid op zaterdagavond. Inzendingen die daarna nog binnenkomen, worden meegenomen naar volgende week.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

25 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Mini review : Evil Dead Rise

Screenshot Sunday #103