in

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 juli

Voor de verandering heb ik eens een beetje een relaxed weekje gehad op werk. Ook eens leuk. Daar moet ik maar niet aan gaan wennen, ben ik bang. Daardoor ben ik wel goed uitgerust en kan ik weer lekker in de gaming mode gaan.

Ik zit eraan te denken om weer eens wat World Of Warcraft te spelen. Gewoon een beetje comfort gaming. Lekker onderuitgezakt wat questjes doen (die ik waarschijnlijk al tientallen malen eerder gedaan heb).

Daarnaast wil ik weer even verder gaan met een paar spellen waar ik al een paar uur in had zitten, zoals Octopath Traveler II en Trials Of Mana.

En jullie? Lekker platformen in de Disney game Illusion Island? Flink kont aan het schoppen in Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons? Of misschien wel lekker aan het knallen in Dark Souls With Guns II? Let me know!

Wat? Oh, ik hoor net dat dat Remnant II moet zijn. Of met die dan. Dussss…..

!Huishoudelijke mededeling!

Mocht je mee willen doen met Screenshot Sunday, ik ben zondag het grootste gedeelte van de dag van huis, dus de deadline voor het inleveren staat op zaterdagavond.

Prettig weekend!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
2 maanden geleden

Tears of the Kingdom uiteraard en Super Mario 3D land ds. Double dragon wel een goede tip. Thanks

Fijn weekend

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

lekker super mario 3d land vond ik erg goed op de 3ds 🙂

Luigi1985
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Hoop t niet, maar denk t wel. Er is veel te doen, ik ben een langzame speler en ik heb weinig tijd.

Ik ben nu pas richting de derde echte tempel aan t gaan. En heb pas een klein stukje vd kaart en gok zo’n 30/40 shrines. 1/3 vh spel gok ik.

Tot nu toe alles wel met veel plezier. Maar er zijn nog zoveel toffe games dit jaar

Laatst bewerkt 2 maanden geleden door Luigi1985
Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden

Ik ben terug van vakantie, daar alleen wat FM23 en CM01/02 gespeeld. Vanmorgen de platinum binnengeroeid van Endling: Extinction is Forever. Een leuk tussendoortje uit de PlayStation Essential collectie van deze maand. Zojuist begonnen aan The Ascent uit de PlayStation Plus collectie (heet dat zo trouwens? Nou ja, wat vroeger PS Now was). Tot nu toe bevalt die wel.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

jij ook al aan de CM01/02? hahaha ja ik dus een paar weken geleden ook al een pot van 4 seizoenen met west ham utd gespeeld 😀

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

West Ham had ook wel een lekkere selectie in die game zeg! Met Jermain Defoe en Michael Carrick voorop!

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

klopt ja, en joe cole. in het begin, de eerste paar weken, kun je ze een contract tot 2011 aanbieden 😀
dat is voor een nieuw transfer-regelement wordt ingevoerd.

Kunstschilder1987
2 maanden geleden

hier komt double dragon in huis en ondertussen ben ik aan de sackboy gegaan 🙂 wat is ie schattuuuugggggg!!!!

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Danku :angel:

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ik was ook erg geïnteresseerd in de nieuwe double dragon. Double dragon 2 was de eerste game die ik co-op speelde. Double dragon 3 was de eerste game die ik kocht. Die heb ik zo vaak gespeeld. Ook super double dragon en de originele double dragon gespeeld.
Daarna jarenlang final fight gespeeld. Het afgelopen jaar veel plezier gehad aan de nieuwe turtles. Maar na het lezen van verschillende reviews ben ik toch wat minder enthousiast. Nu twijfel ik of ik hem wel zal aanschaffen.

Zou jij een kleine review kunnen geven?

Kunstschilder1987
2 maanden geleden
Antwoord aan  Ruaidri1981

Dat wil ik best doen, maar dat zal nog even duren. voor ik iets over een game zeg wil ik er wel echt even ingedoken zijn, liefst zelfs uitgespeeld, anders vind ik het niet op mn plaats dat te doen. Dus het laat wel nog een tijdje op zich wachten als ik eraan toe kom 🙂
Ik heb een potje gespeeld en kan je wel al een eerste indruk geven:
het spel is zeker te spelen in je eentje maar is er eigenlijk op gericht met z’n tweetjes te spelen, zo is het ingericht- lijkt t.
het leuke aan beat m ups is het pick up and play gehalte voor me, maar deze nieuwe DD wil het diepgang geven. Iets dat goed kan werken, het werkte ook goed voor TMNT shredder’s revenge, maar ook Streets of Rage 4.
Echter wat daar het gouden ticket voor mij persoonlijk was, was dat de diepgang optioneel was. als jij het vooral met een simpele attack icm goede timing en de juiste lezing van enemy acties wil doen kon dat ook.
In deze word je meer gedwongen tot bepaalde acties, zo krijg je extra health (in de vorm van dropped food) wanneer je met een special move eindigt. Het viel me sowieso op dat ik pagina’s uitleg op me afkreeg…
Het zijn dingen die ik minder fijn vind persoonlijk wanneer ik een beat m up opstart, het leuke daarvan is juist pick up and play… voor mij.
Dit gezegd hebbende: het ziet er vind ik aardig uit (retro-inspired doch modern) en het speelt prima… de vijanden komen wel met meer op je af antuurlijk, zoals het hoort, maar nergens voelt het echt cheap of vervelend als je geraakt wordt.

Ik heb het echt maar heel kort gespeeld he?
ik wil nog even een keer zeggen… ik zeg niet zozeer of het positief of negatief is, maar sommige keuzes had ik zélf persoonlijk net effe liever anders gezien.
Kun je hier iets mee?

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Dank, ik vind het fijne van dit type spel, dat je gewoon in een paar minuten een level, missie afrond. Wat inleidende gevechten, eventueel een tussen baas en dan een groot gevecht tegen een eind baas.

Ik heb TMNT echt heel vaak opgestart en dan 1 of 2 levels gespeeld. Dat doe ik trouwens nog regelmatig. En als ik er echt voor ga zitten dan speel je op een avondje het spel uit.

Lavalera
2 maanden geleden

Een beetje hetzelfde als vorige week. Diablo 4 met de vrouw samen. Daarnaast Blue dragon en Fairy Tail als main titels. Waarschijnlijk ook nog ene beetje persona 3 dancin, dat is een beetje mijn relax game momenteel haha. En dan rustig aan doen tot super drukke september met starfield en bg3 wordt dat een super maand voor de rpg liefhebber.

DarkraverX
DarkraverX
2 maanden geleden

Ben nog steeds bezig met Diablo 4 en Octopath Traveler 2, echter vandaag de 1e aflevering van The Expanse gespeeld en is precies wat je van een Telltale game kan verwachten, heerlijk vermaak dus.

Wat betreft Remnant 2, heb 2 copies besteld om samen met mijn zoon te spelen en gloof dat mijn nicht hem ook gaat halen zodat we met ze 3en flink kunnen knallen.

Krijg hem echter volgende week pas binnen omdat ze overal uitverkocht waren, maar goed betaalde ook maar 4 tientjes per stuk en dat scheelt weer 20 euro als ik hem bij GM haal.

Goed weekend allemaal.

Lennardodin
Lennardodin
2 maanden geleden

Pokemon Violet op de Switch, er komt een vriend van me langs dus dat doen we dan graag! Verder zie ik het wel, beetje FIFA verwacht ik en wellicht eens beginnen aan TotK..

Screenshot Sunday #115

Screenshot Sunday #116