in

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 juni

Yes, het is weer weekend! Tenminste… Ik wilde nog wat mooie box art opzoeken voor Luigi1985’s laatste topic. Daar moet ik nog even een paar kasten voor doorploegen. Ik wilde twee vrienden wat toesturen en dat moet ik ook nog uitzoeken. Morgen is er Spuidag in mijn geboortedorp Oud-Beijerland en daar ben ik al jaren niet meer naartoe geweest, dus dat lijkt me wel weer eens leuk. Er schijnt één of andere grote kermis in Dordrecht te staan, dat klinkt wel gezellig. Ik wil al een paar weken naar Rotterdam om wat comics te scoren bij Yendor en misschien wat LP’s bij Velvet. En dan is er ook nog iets met screenshots. Drukdrukdruk!!!

Als ik dit weekend nog aan gamen toe kom, dan zal ik toch maar eens verder moeten gaan met Final Fantasy VII Rebirth. Over twee maanden ga ik naar een orkest dat de muziek van dat spel zal spelen en dan is het wel leuk om het ook te herkennen. Verder nog even geen idee.

En jullie? Lekker rondrollen op onmogelijke banen in Super Monkey Ball: Banana Rumble? Ga je op spokenjacht in Luigi’s Mansion 2 HD? Of probeer je je nog steeds een weg te banen door de Elden Ring DLC Shadow Of The Erdtree? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

20 reactie

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Luigi’s wekelijkse topic #6

WRC 2023