in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 mei

Het wordt lekker weer, eindelijk! Maar gaat de redactie nog wat spelen? We mogen hopen van wel…

LARS CORNELIS

Ik hou het denk ik vooral bij Ori and the Will of the Wisps. Ik stond al vaker op het punt om daar aan te beginnen en heb al meerdere keren door de intro gehuppeld, maar nu is het echt zover. Returnal heb ik immers uit en zo onvergeeflijk als die game kan Ori niet zijn. Toch? TOCH? Bring it.

Ori and the will of the wisps

JACCO PEEK

Ik ben aanbeland bij Mass Effect 2! Wat een fantastische game is dat toch. Ondanks dat ik hem grofweg al anderhalf keer heb gespeeld, ontdek ik met de context van het eerste deel steeds meer. Ook het combat-systeem is een hele opluchting na het eerste deel, dat gewoon veel soepeler en moderner aanvoelt. 

Naast Mass Effect speel ik ook Minecraft met m’n broertje. Na recent in de geschiedenis van de franchise te zijn gedoken kreeg ik opeens weer zin om te spelen, dus zodoende zijn we een nieuwe realm gestart. Ook hier leer ik een hoop, want wat dat betreft ben ik echt nog een leek op Minecraft-gebied.

mass effect legendary edition

MICHEL MUSTERS

Resident Evil Village heb ik alweer een tijdje uit, dus ik ga rustig door met alle mainline Halo-games uitspelen ter voorbereiding van Halo Infinite. Ik heb gisteren toevallig Halo 4 uitgespeeld en op dit moment staat Halo 5 dus te installeren. Als ik dan nog tijd over heb, pak ik Reach en misschien ODST ook nog mee, maar ik moet eerlijk zijn: ik denk niet dat ik dat ga halen met Ratchet & Clank: Rift Apart, Zelda: Skyward Sword en E3 in het vooruitzicht.

Halo 5 Guardians

CODY VAN DEN BOGERT

A bit of this, and a bit of that. Zo ben ik nog altijd bezig met het voltooien van alle request in New Pokémon Snap, daar ga ik dit weekend zeker even mee verder. Verder staat er nog een avondje Outriders op het programma. Toegegeven, die game had nog wel een jaartje testing kunnen gebruiken, maar het is een prima lootshooter voor een avondje met twee maten.

outriders

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doctor X
Doctor X
2 jaren geleden

Ben nog steeds niet klaar met Skyrim, dus dat en af een toe een uurtje of wat Napoleon Total War.

Luigi1985
2 jaren geleden

Afgelopen week slechts een enkele reet opgeschoten met Sekiro en Samus Returns, dus ik ga daar weer mee verder.

@Lars: ik vond Ori and the Will of the wisps wel mee vallen qua moeilijkheidsgraad. Kan me niet herinneren dat ik ergens heel lang ben blijven hangen.

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hoe moeilijk ervaar jij Sekiro? Heb m deze week ook eindelijk aangeschaft. Als ik je comments en artikel goed herinner, hebben wij Dark Souls 3 behoorlijk hetzelfde beleefd. Was nu weer toe aan een soortgelijke uitdaging, hopelijk is de moeilijkheidsgraad vergelijkbaar. Voor jou is DS3 denk ik iets korter geleden, heb je nog ‘last’ van gewoontes uit die game die niet werken in Sekiro? Nog een game afronden waar ik nu mee bezig ben, daarna duik ik erin denk ik.

Overigens vond ik Ori WotW ook niet overdreven moeilijk, speelde die op hard. Precies goed, alleen de laatste baas had ik wel even voor nodig.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door COSMIC_TSAR
Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  COSMIC_TSAR

Lastig. Ik ben nog niet heel ver met Sekiro hoor.

Het is toch wel anders dan Dark Souls. Er zitten wel veel gelijkenissen in qua besturing, items, opslaan, fast travel, menustructuur en de hoge moeilijkheidsgraad.

Qua setting vind ik Dark Souls 3 en Bloodborne misschien aansprekender en spannender (dat hele Japanse gedoe doet me niet zoveel), maar bij Sekiro vind ik de snelheid wel een pluspunt. Met je grappling hook enzo heb je wel een soort van ninja-gevoel.

Het is misschien nog iets meer van eindbaas/miniboss naar eindbaas/miniboss lopen. Echter is het bij sekiro vaak wel een soort puzzel hoe je het best alle vijanden kan uitschakelen qua volgorde enzo.

Ik vind tot nu toe sekiro moeilijker qua boss fights enzo. Ik heb er al een paar gehad waar ik net zo lang mee bezig ben geweest als de latere bazen in Dark souls 3, maar ik moet wel zeggen dat ik DS3 veel meer achter elkaar heb gespeeld en dat ik nog wel moet wennen aan het vele blokken in sekiro. Dat ontwijken in Dark souls lag me beter.

Sekiro is wat items en skills wel iets meer rechttoe rechtaan.

Ik denk als je ds vet vindt, je deze ook vet gaat vinden. Ziet er ook prachtig uit. Duidelijk een from software game.

COSMIC_TSAR
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Klinkt goed! Hopelijk weet ie me net zo te grijpen als DS3.

coola
2 jaren geleden

Mass Effect 2, gelukkig is gaming iets waarmee je jezelf heel goed kan afleiden want ik zit sinds 15 mei nog steeds in een nachtmerrie waar ik maar niet uit kan ontwaken.

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Vind je Nintendo games leuk? weet niet wat voor nachtmerrie je hebt maar misschien is dat wat vrolijker en rustgevender… nieuwe animal crossing schijnt super zen te zijn.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Hoe bedoel je dat? Is er iets ergs gebeurd met jou/ in jouw omgeving? Of zit er iets vervelends in je hoofd waar je niet vanaf komt.

Bedoel dit niet lullig hoor. Ben gewoon nieuwsgierig. Je hoeft niet precies te zeggen wat er aan de hand is hoor, maar ben wel benieuwd in welke ‘hoek’ ik moet denken als je zoiets zegt.

coola
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik stuur je wel een pm via gamer.nl

Gourami
Gourami
2 jaren geleden
Antwoord aan  coola

Hey meta ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar rustig aan en sterkte. Weet dat er altijd weer betere en mooiere tijden komen.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik als Earth Defense Force fan ga dit weekend natuurlijk Earth Defense Force World Brothers spelen.

Rainking
2 jaren geleden

Resident Evil: Village en de eerste Mass Effect uitgespeeld vorig weekend. Ik ga de komende dagen eens kijken of ik alvast een draenei kan levelen voor The Burning Crusade Classic.

comment image

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Met een beetje mazzel red ik het om Immortals: Fenyx Rising dit weekend uit te spelen. Daarna ga ik aan de slag met Miles Morales.

jo_joost
2 jaren geleden

LoZ BotW, nu bezig om de Master sword te krijgen. Loop nu een beetje vast in de lost woods.
Voor de rest misschien wat Rocket leauge of Sea of Thieves.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Voor mij wordt het Miitopia, verrassing van 2021 voor mij. Erg leuke game, zit al in chapter 2.

Mistory
Mistory
2 jaren geleden

De laatste uurtjes in Persona 5 Strikers. Zit weer helemaal in de Persona sfeer. Denk dat ik gelijk weer aan Persona 3 FES begin (epiloog nooit uitgespeeld) wegens toch nog geen ps5.

Mister Frowdo
2 jaren geleden

Resident Evil 7. Helaas begint het weekend pas vanavond bij mij, maar ik kan er alvast reikhalzend naar uitkijken! 🙂

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 mei

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober, eerste gameplay getoond

in

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 mei


Wat speel jij dit weekend? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

Lars cornelis

Ik hou het denk ik vooral bij Ori and the Will of the Wisps. Ik stond al vaker op het punt om daar aan te beginnen en heb al meerdere keren door de intro gehuppeld, maar nu is het echt zover. Returnal heb ik immers uit en zo onvergeeflijk als die game kan Ori niet zijn. Toch? TOCH? Bring it.

Ori and the will of the wisps

Jacco peek

Ik ben aanbeland bij Mass Effect 2! Wat een fantastische game is dat toch. Ondanks dat ik hem grofweg al anderhalf keer heb gespeeld, ontdek ik met de context van het eerste deel steeds meer. Ook het combat-systeem is een hele opluchting na het eerste deel, dat gewoon veel soepeler en moderner aanvoelt. 

Naast Mass Effect speel ik ook Minecraft met m’n broertje. Na recent in de geschiedenis van de franchise te zijn gedoken kreeg ik opeens weer zin om te spelen, dus zodoende zijn we een nieuwe realm gestart. Ook hier leer ik een hoop, want wat dat betreft ben ik echt nog een leek op Minecraft-gebied.

mass effect legendary edition

Michel Musters

Resident Evil Village heb ik alweer een tijdje uit, dus ik ga rustig door met alle mainline Halo-games uitspelen ter voorbereiding van Halo Infinite. Ik heb gisteren toevallig Halo 4 uitgespeeld en op dit moment staat Halo 5 dus te installeren. Als ik dan nog tijd over heb, pak ik Reach en misschien ODST ook nog mee, maar ik moet eerlijk zijn: ik denk niet dat ik dat ga halen met Ratchet & Clank: Rift Apart, Zelda: Skyward Sword en E3 in het vooruitzicht.

Halo 5 Guardians

cody van den bogert

A bit of this, and a bit of that. Zo ben ik nog altijd bezig met het voltooien van alle request in New Pokémon Snap, daar ga ik dit weekend zeker even mee verder. Verder staat er nog een avondje Outriders op het programma. Toegegeven, die game had nog wel een jaartje testing kunnen gebruiken, maar het is een prima lootshooter voor een avondje met twee maten.

outriders

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Merle Dandridge keert terug als Marlene in The Last of Us-serie

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 mei