in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 oktober

Gaan we allemaal elkaar aan gort schieten in Call of Duty: Modern Warfare II? Hét vervolg op de reboot van de het eerste deel van de trilogie uit 2007. Juist… We kunnen Amsterdam bezoeken in de game en daar is het Hotel Conservatorium niet zo blij mee. Oh jee. Gaan we dan maar iets anders spelen uit respect voor het hotel? Of gewoon omdat we Call of Duty niks vinden. Laat het weten!

Call of Duty® | Modern Warfare II

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 7 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
39 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik begin, net als ieder jaar, een beetje zin te krijgen om weer eens aan de slag te gaan met COD, maar meestal doe ik het toch niet. Ik heb MW3 destijds he-le-maal grijs gespeeld, maar alles wat ik daarna probeerde was toch na een aantal sessies toch al wel een beetje saai. Sowieso ff reviews v/d multiplayer afwachten.

Ik heb een vol weekend, maar ik hoop toch nog wat tijd in Elden Ring te kunnen stoppen. Ik ben nu in een stad en ik ben overdonderd hoe vet dit er ineens uit ziet. Technisch gezien is Elden Ring niet de mooiste game, maar qua opbouw in werelden is het fantastisch, maar de stad waar ik nu ben, lijkt er ineens veel mooier uit te zien en ik vind het altijd zo tof dat From Software dit soort pareltjes met super veel toffe short cuts enz. weet te verstoppen in de wereld.

De teller staat nu op ruim 80 uur en ik ben level 95. Het lijkt nu langzaam richting een einde te gaan denk ik.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Slow and steady wins the race.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik ben pas begonnen met Elden ring en zit nog in het eerste werelddeel. Laatst een paar keer zonder succes geprobeerd de boss voor het kasteel te verslaan. Ik mis nog een beetje beleving in deze game, wordt dat nog beter? Hiervoor heb ik Demons souls uitgespeeld en daar wou ik constant verder spelen en was ik zelfs in mn hoofd bezig met het spel als ik niet speelde. Dat gevoel mis ik bij Elden ring nog, misschien ook vanwege de open wereld en het gemis aan sturing. Ik hoop heel erg dat het nog beter wordt vanwege alle positieve reacties die ik tot nu toe heb gehoord maar tot nu toe voel ik me nog een beetje doelloos in de grote open wereld.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Interessant. Ik weet niet. Ik ‘doe eigenlijk’ook maar iets’ en ik ben eigenlijk zelf een beetje overal gaan ontdekken en als t dan niet goed gaat, weer naar een andere plek gegaan.

Er is overal wel iets te doen, maar het blijft vooral vechten tegen dingen die jou dood willen maken.

Ik vind t moeilijk om te zeggen of jouw ervaring beter gaat worden. Ik zat er vanaf t begin in en ik ben normaal niet van de open werelden.

Ik vind het vooral tof en spannend om de werelden te ontdekken en ervoor te zorgen dat ik heelhuids bij de volgende site of grace kom, niet wetende wat mijn pad zal kruizen, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik geen idee heb waarom ik t allemaal doe.

Ik speelde Demons souls vorig jaar voor t eerst en die is veel rechtlijniger idd. Die vond ik overigens wel de minste van de souls games.

Hopelijk wordt je ervaring beter.

Overigens zitten er genoeg ‘levels’ zoals die in Demons souls verwerkt in de open wereld.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Luigi1985
Rainking
1 jaar geleden

Ik ben best wat van huis dit weekend, dus er zal niet superveel ge-gamed worden. Sowieso zullen Gotham Knights en A Plague Tale: Innocence wel opgestart worden. Dat is geen schrijffout. Ik moet nog steeds het eerste deel uitspelen. Vanmorgen kwam ik erachter dat het meer hoofdstukken heeft dan ik dacht, dus ik ben er nog niet.

Gisteren heb ik Dandy Ace, Donut County en Eldest Souls in de sale gekocht op PSN. Donut County heb ik gisteren ook meteen uitgespeeld. Die is niet zo lang. De andere twee worden misschien nog wel opgestart.

Vandaag een beetje op de gok XIII, Soul Hackers 2 en Forged In Iron Torch gekocht. Die wil ik ook wel even uitproberen.

Oh, en zondag is er een retro game beurs in Hengelo. Loop je daar ook rond en zie je een dikkige veertiger met een zwart en overdreven veel geel Counting Crows Butter Miracle Tour t-shirt rondlopen, redelijke kans dat ik het ben. Schroom niet om even gedag te zeggen.

Gaming Universe retro game beurs
Twekkelerweg 327, 7554 SC, Hengelo
30-10-2022, 9.00-15.00
5 euro entree

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Weer een hele truckload dus! 🙂 Oprechte vraag: hoeveel van die games speel je ook uit? Of is het vaak inderdaad puur uitproberen? Tegen dat tempo kan ik anders niet op in elk geval 🙂

Rainking
1 jaar geleden

Dat is inderdaad een beetje het probleem. Er wordt maar relatief weinig uitgespeeld. Zoals je al eens zei, koop ik vaak op gevoel. Ik ben ook gewoon erg wispelturig. En af en toe word ik gewoon verrast. Steelrising was een spel dat ik bijna in één ruk uitspeelde, iets dat ik totaal niet verwachtte. Ik hoop sowieso weer lekker voor de nieuwe God Of War te gaan zitten, maar dat is nooit zeker. Ik blijf ik, ghehehe.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Soul hackers 2 heb ik ook nog op het lijstje staan, die werd een beetje gemixt ontvangen bij release dus wacht er nog maar even mee tot een sale.

Even kijken of ik de vrouw zo ver krijg om mee te gaan naar Hengelo, het is hier een km of 10 vandaan, dus kan best zijn dat ik nog wel ff langs kom. Wie weet zien we mekaar wel

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dat zou wel cool zijn. Ik ben er vanaf een uur of tien. Waarschijnlijk loop ik er wel een paar uur rond. Het t-shirt ziet er precies uit als het plaatje dat ik voor het Counting Crows concert artikel gebruikte. Gek genoeg ben ik geen fan van geel…

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Mr.Saturn91
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Nice, ben mogelijk ook van de partij! Nog geen kleding klaargelegd 🙂

Lavalera
1 jaar geleden

Geen Call of Duty voor mij. Ik ben niet zo van de multiplayer cq coop games ik speel liever spellen alleen en sinds de campagnes in Cod games te kort zijn sla ik die over. Misschien als ze ooit in gamepass komen ga ik de campagnes wel eens proberen.
Wat we wel spelen:
Op de Xbox heb ik van de week A Plague Tale Requiem uitgespeeld. Wat een spel was dat zeg, kon hem niet neerleggen. Absolute aanrader als je houdt van spellen als Last of us en Innocence gespeeld hebt. Ook Ni No Kuni is klaar (Sorry Rob laatste week screenies van die game krijg je morgen). We zijn begonnen aan Persona 5 Royal, ook sinds vorige week op gamepass en volgens vele jrpg fans een must play en na ene paar uur spelen zie ik wel waarom. Mijn eerste Megaten game, maar is goed te begrijpen en die soundtrack is echt goed. Spel zelf geeft me ook een beetje Yakuza vibes. Denk wel dat dit me gaat bevallen. Daarnaast op het nippertje Star Ocean 6 2 uur voor de release gepreordered door de goede reviews. Het is merkbaar een low budget game maar wel een zeer vermakelijke actie jrpg. Het gebruik van het dumas systeem voor combat en reizen maakt het ook allemaal wat sneller. Ziet er tot nu toe goed uit.

Op de Ps5 heb ik niet zo veel gespeeld afgelopen week maar daar ga ik aankomend weekend verder met Atelier Ryza, begin tegen het eind te komen van het vehraal en daarna door voor de platinum. Daarnaast is het Gotham Knights, wat een prima game is ondanks alle kritiek (die op veel punten wel terecht is). Als je de game gewoon speelt voor wat het is kan je je er uren mee vermaken.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Lavalera
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik ben met Gotham knights gestopt omdat je verplicht moet levelen en dat doe je door saaie zeer saaie zij activiteiten. Had het puur hoofdmissies geweest was het echt wel tof geweest

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

“Sorry Rob laatste week screenies van die game krijg je morgen”

Well, it’s been a good run, but now it’s time to say goodb… WAITAMINUTE!!! Betekent dat dat er binnenkort Persona 5 screenshots komen!?

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha ja dat heb je heel goed. Alhoewel p5r wat lastiger is voor screenies, geen foto modus en veel text in beeld of ui maar doe mijn best

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik amuseer me nu al week meer dan prima met Gotham Knights. Heb hem bijna uitgespeeld. Daarna kan de trophy cleanup beginnen. Ik snap de kritiek niet zo. Ja, dat level- en lootsysteem had ook van mij niet gehoeven en ja, op enig moment worden de gevechten wat eentonig, maar ik vind het een mooie game met sfeer, leuke verhalen en toch de nodige afwisseling (met raceparcours, collectables, nieuwe vijanden op zijn tijd etc.). Een dikke 8,5 wat mij betreft.

Na Gotham Knights moet ik de game Inside nog even uitspelen. Dat wordt mijn eerste game zonder platinum, want die heeft die game niet… :S ach ja…

Lavalera
1 jaar geleden

Fijn om te horen dat die zo bevalt. Het is wel vaker so dat met games waar anderen erg kritisch op zijn je vaak enorm van kan genieten, dat had ik ook bijv met Ghostwire Tokyo. Ik kijk dan ook niet naar cijfertjes, maar naar gameplay, en in reviews lees ik vaak wat iemand er negatief aan vond en of ik dat ook irritant zou vinden.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Zeker, het blijft heel erg persoonlijk. Maar ik vind toch dat veel reviewers elkaar napraten. Dan kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze geen laag cijfer durven geven aan een game die alom wordt geprezen en omgekeerd. Ik zeg niet dat Gotham Knights een GOTY-contender is, maar de massale kritiek is echt overtrokken. En dat gel*l over 30 FPS… De game draait gewoon hartstikke soepeltjes. Als er performance issues zijn, zoals schokkende beelden, pop-ins, textures die te laat worden ingeladen etc. mag iedereen daar natuurlijk over klagen, maar compleet los gaan over een technische specificatie (vaak door mensen die de game niet eens hebben gespeeld!) slaat nergens op. Ik vond het oprecht sneu voor de ontwikkelaar. Die heeft gewoon een puike (niet foutloze) game neergezet en wordt nu weggezet als een prutser pur sang. Echt niet OK.

Rainking
1 jaar geleden

Persoonlijk is precies het goede woord. Dat is de reden dat ik het liever zelf ervaar. Wat jij geweldig vindt, vind ik misschien bagger en andersom. Route 96 is het eerste dat me zo gauw te binnen schiet. Daar weken we nogal af van mening. En ook ik vind niet alles leuk en daar kom ik dan liever zelf achter dan dat ik me laat beïnvloeden door reviews. En ja, daar kun je je aan branden. Dat is dan de gok. En aangezien ik zoveel mogelijk fysiek koop, dan kan ik het altijd nog verkopen of weggeven, al gebeurt dat maar zelden.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik heb de laatste tijd niet zo veel tijd gehad om te spelen, maar dit weekend wel. Ideaal om weer in Horizon Forbidden West te vliegen en tussendoor wat overwatch 2 te spelen.

Ik heb op horizon het maximum level bereikt maar ik heb niet het gevoel dat ik bijna op het einde van het verhaal zit. Dus ik ben er wel nog even zoet mee!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Horizon blijft echt een prachtig spel. Grafisch 1 van de mooiste spellen deze generatie en de gameplay vond ik ook nog eens geweldig, het werd zelfs mijn eerste platinum ooit, dat zegt wel genoeg denk ik. Veel game plezier

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Het is inderdaad een geweldig mooi spel en tegen gigantische robot beesten vechten blijft super cool.

Die platinum zal er ook bij mij komen. Ik ben al aardig goed op weg!

BadassBoris
1 jaar geleden

Bayonetta 3, unboxen is al een feestje!

AgeQned
AgeQned
1 jaar geleden

Bayonetta 3, No Man’s Sky, Disney Dresmlight Valley en Nascar Rivals staat op de planning.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  AgeQned

Bayonetta 3 is redelijk populair, zie ik. Goed bezig.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Gotham knights bleek het helaas niet te zijn. Nu Bayonetta 3, Mario and Rabbids Sparks of Hope en A Plaque tale requim.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Ah, da’s jammer. Hopelijk heb je meer plezier van Bayonetta 3.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Was nog niet helemaal klaar met de sp van Cod mw2 maar dit weekend wordt het alleen de mp. Speelt als een zonnetje, blij mee!

Mr.Saturn91
1 jaar geleden

Slinger as we speak The Last of Us op de PS3 aan, verder veel onderweg en neem m’n Powkiddy V90 mee voor o.a. Metroid: Zero Mission en m’n Switch voor een evt. Mario Kart verjaardagssessie (anders slinger ik Deltarune aan)

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Dit weekend verder met Modern Warfare 2. De tattoo shop op het plein in Amsterdam is van een goede vriend van me. Dat is toch wel tof om dat in een game te zien. Single player gisteren afgerond, vanavond met wat vrienden verder in de multiplayer.

Misschien nog verder met Fez op de switch en heel misschien ook nog een stukje AC Odyssey.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Wat? Is het zó gedetailleerd? Bizar!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja de shop heeft wel een andere naam gekregen. Maar ook de fietsenwinkel daar links van staat er ook in het echt. Café trouwens ook. Zelfs het urinoir bij de gracht.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Wow, dat had ik niet verwacht. Dat is wel tof.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Voor mij geen COD, ben niet zo van de shooters, al moet ik toegeven dat de beelden die ik van Amsterdam zag wel echt supermooi zijn.

Ik ben gisteren begonnen met Spider-Man Remasterd op de Steam Deck en WAUW! Wat gaaf en wat ziet het er fantastisch uit! Je zit gelijk goed in de game en het is fantastisch om door de stad te zwieren met spinnenweb-slierten!

Allemaal een mooi weekend en geniet van het extra uurtje dat we dit weekend krijgen!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door DanTheGameKing
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Ik hoor het al. Helemaal verslingerd, ghehehe.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha! Krijg er plakkerige handjes van!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  DanTheGameKing

Hahahaha!

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden

Een luxe probleem qua keuze. Elden ring, mw2 of toch even een paar potjes overwatch 2..?
Tot nu toe is het alleen bij de multiplayer van mw2 gebleven. Bevalt erg goed tot nu toe, vooral het gevoel en geluid van de wapens en explosies zijn sterk verbeterd en de maps die ik heb gespeeld zijn leuk en afwisselend. Helaas zijn de snipers nog steeds overpowerd zoals alstijd in cod.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

De keuze = reuze. Mooi dat die multiplayer bevalt. Ik las dat er wel het één en ander ontbrak ten opzichte van eerdere uitgaven, maar ik heb er echt zero verstand van.

SenseNL
1 jaar geleden

Beetje late reactie, maarrr…

Ik vermaak mij momenteel goed met Luigi’s Mansion 3. Die game weet toch steeds weer een glimlach op mijn gezicht te toveren. Heerlijke Nintendo game en past goed bij Halloween.

Op de Xbox weer verdergegaan met Assassin’s Creed Odyssey in Gamepass. Weet het niet met die AC games. Bij Origins haakte ik weer af na een uur of 20-30 en dat kan bij deze ook wel weer gaan gebeuren. Heb er nu al dik 20 uur inzitten. De graphics en het sfeertje van het oude Griekenland is heerlijk. Maar het is ook een groot grindfest.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door SenseNL

Undertale: hartverwarmend tussendoortje

Screenshot Sunday #78