in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 december

Het is december en dat betekent dat het eindelijk(?) koud is. Wat op zijn beurt weer inhoudt dat we lekker binnen blijven terwijl we onze peperdure verwarming aan gooien. Of laat jij je console de kamer verwarmen? De laatste games van het jaar komen uit, zoals vandaag The Callisto Protocol. Ga jij deze spirituele opvolger van Dead Space checken, of durf je het niet aan?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.5/5 volgens 8 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

De platinum op Superhot is gehaald en ik ben meteen daarna aan Guardians of the Galaxy begonnen. De combat is heel eenvoudig maar het leuke verhaal en sfeer maken het spel toch heel goed voor mij.

Daarnaast nog iets anders. Het is niet echt gamen, maar ik zeg het toch: ik heb ook de Legoset van Horizon gekocht dus die ga ik zeker ook verder bouwen!

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Nice. Ik wist niet dat daar ook een Lego set van bestond.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja, de tallneck. Hij ziet er goed uit op de doos, nu nog zien hoe hij er in werkelijkheid uitziet!

De grote machines uit Horizon zijn perfect om legosets van te maken dus hopelijk komen er nog meer!

coola
1 jaar geleden

Het is december dus kan maar een game zijn waar mijn focus naar gaat Final Fantasy VIII

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Oh ja, da’s waar. De jaarlijkse traditie.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Yes de jaarlijkse traditie, al voor 22 jaar

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Wat!? Zo lang al!?

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Yes sinds ik de game ( pc versie) als kerst cadeau kreeg in 2000. Toendertijd in 7 dagen tijd de game uitgespeeld ( thja jong zijn en vakantie hebben en echt helemaal in de game gezogen zijn doet wonderen). Jaar er op wat meer tijd genomen door de gehele twee weken Kerst vakantie er voor uit te trekken. Nu overigens al weer 10 jaar lang er voor gekozen om heel december er aan te wijden want ik heb geen twee weken Kerst vakantie meer.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

In ieder geval mooi dat je ervan kan genieten, man!

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Wow. Denk je dat je de traditie ooit vrijwillig gaat breken? Dat je bijv. volgend jaar denkt: mwah ik heb m nu al 22 keer uitgespeeld, sla ff een jaartje over. Of wordt t zolang ik nog een controller vast kan houden en iets kan zien, speel ik deze game. Het is dan op de Psone neem ik aan?

In ieder geval veel plezier.

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Nee ik zal deze traditie nooit vrijwillig opgeven. Ik hoop dat ik op 80 jarige leeftijd in het bejaardentehuis nog steeds deze game speel.

Het was altijd de pc versie die ik speelde tot 2019 toen ging ik over op Final Fantasy VIII remastered op de PS4.

Rainking
1 jaar geleden

Ik heb net The Callisto Protocol geïnstalleerd en ben me nu tijdens het eten wat moed aan het indrinken (hic). Lijkt me een erg gaaf spel. God Of War: Ragnarök zal vast ook nog wel aangeslingerd worden en ik heb onlangs de nieuwe Star Ocean binnen gekregen. Deze werd aangeraden door een zekere Lavalera. Benieuwd of het wat is, dus ook maar even kijken.

Oh, enneeeeee……
“Het is december en dat betekent dat het eindelijk(?) koud is.”
Ik loop nog regelmatig buiten in m’n t-shirt. Is het de opwarming van de aarde? Ben ik warmbloedig? Is het mijn laag spekvet? Het zal dat laatste wel zijn, hahaha.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
RuanMoleman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Moet zeggen dat ‘t vandaag wel tikkie kouder is dan de rest van afgelopen week, maar T-shirt? Damn, ik moet ook maar doordrinken dan!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  RuanMoleman

Hahaha, ik ben ook gewoon niet goed, hoor.

Gentleman-G
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Welnee maat, doe ik ook nog steeds! Eindelijk een beetje winterse temperaturen! Ik loop elke ochtend nog op slippers en zonder jas de hond uit te laten. Heerlijk wakker worden.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gentleman-G

Yes! Ik ben niet de enige randdebiel hier, hahaha. Nee, ik vind kou ook gewoon lekker.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Als je je aanpast aan de temperatuur ben je toch juist koudbloedig? :p.

Ben benieuwd naar CP. Ik wacht de definitieve review van gamer ff af om te zien hoe ie is zonder bugs.

Lavalera
1 jaar geleden

Op de xbox is het nog steeds Persona 5.begin redelijk bij het einde te komen heb ik het idee. Echt een geweldige game waar de meer dan 100 uur die ik er al in heb zitten absoluut geen straf is. En zoals ik al vaker vermelde de soundtrack is fenomenaal. Daarnaast zal ik nog wel een stukje Star Ocean the divine force spelen, zeker als p5r klaar komt dit weekend.
Als de playstation aan gaat wordt het verder met Gotham Knights en trophies in Atelier Ryza. Met beide spellen doe ik het lekker rustig aan.
Langzaam aan probeer ik de spellen uit te spelen zodat ik terug kan naar 2 spellen tegelijk met een spel als zijtak. Dan hou ik iets meer de focus merk ik al.

Gentleman-G
1 jaar geleden

Vandaag voor het eerst Red Dead Redemption 2 gestart. Chapter 1 in de sneeuw voelt wel echt lekker met deze koude temperaturen. Ik kan niet wachten om meer van het Wilde Westen te zien in deze tragische en heel trage epos. Draw!

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ben even gestopt met God of War en begonnen aan The Callisto Protocol. De reviews lopen uiteen maar ik ben een liefhebber van dit genre dus die 9.5 van Playsense ben ik het tot nu toe mee eens. Dit weekend dus gruwelijke beelden op mijn netvlies 🙂

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Dat belooft veel goeds. Dermee maar eens aanslingeren.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

God of War natuurlijk! Ben er voorlopig nog niet op uitgekeken!

Rainking
1 jaar geleden

Tof! Veel plezier, man!

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden

Elden ring staat momenteel even on-hold. Ik vermaak me momenteel erg met MW2 multiplayer en afentoe warzone. Wil binnenkort eigenlijk met de kingdom heart reeks, die staan al erg lang op mn lijstje.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Vandaag begonnen aan The Callisto Protocol en wat een toppertje is dat, morgen start ik Marvel`s Midnight Sun up en verwacht daar ook enorm veel van.

Luigi1985
1 jaar geleden

Dit weekend zal t niet veel gamen worden. Ben een weekendje weg. Sinds t wk erop is heb ik geen Elden ring meer gespeeld dus ik ben daar nog steeds mee bezig. Maar ik zal nu wel blij zijn als ik er straks ben, hoewel ik het nog steeds wel vermakelijk vind.

Musical Monday: Live – Throwing Copper

Wat te doen tegen ‘backlog burnout’?