in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 juli

We zitten een beetje tussen de releases in, dus is er alle tijd om wat games in te halen. Wat speelt de redactie dit weekend?

JACCO PEEK

Ratchet & Clank en Mass Effect 2 zijn uitgespeeld, dus ben ik gelijk verder gegaan met Mass Effect 3. Het doel is om klaar te zijn voordat Zelda verschijnt, maar vermoedelijk ga ik alweer een pauze inlassen. De introductie van de game maakte in ieder geval indruk, dus ik kan niet wachten om verder te gaan!

mass effect legendary edition

CODY VAN DEN BOGERT

Dit weekend zal ik vooral verder gaan met Spyro the Dragon. Na het uitspelen van Ratchet and Clank: Rift Apart wilde ik eigenlijk terug gaan naar de oudere delen, maar uiteindelijk besloot toch de Reignited Trilogy van Spyro op te starten. Ik ben nu bezig met het de platinum van het eerste deel, en hoop dat uiteindelijk voor de hele trilogie te doen. De vraag is echter of die games leuk genoeg blijven, want naast enorm veel nostalgie is de spelwereld in deeltje 1 wel erg leeg.

Spyro

LARS CORNELIS

Ik speel Ori and the Will of the Wisps en Metro Exodus lekker door elkaar. Daarnaast jeukt het om Sea of Thieves eens uit te proberen, nu die Pirates of the Caribbean uitbreiding er is. Een ding is zeker, het is geen weekend voor mijn Xbox.

Ori and the Will of the Wisps

MICHEL MUSTERS

Ik ga eindelijk verder met Ratchet & Clank: Rift Apart! Ik heb kort na release al een begin gemaakt, maar moest het spel even neerleggen vanwege een vakantie. Ik ben inmiddels – schat ik – ongeveer op de helft, dus ik heb heel veel zin om verder te gaan. Wat een prachtige graphics en wat speelt het als een droom! Ik vind het zonder twijfel de leukste R&C-game tot nu toe.

THIJS BARNHARD

Ik zit dus weer helemaal in Yakuza: Like a Dragon. Ik was al tot hoofdstuk 7 gekomen op de PlayStation 4 maar nu staat ie ook op Game Pass dus nu ben ik opnieuw begonnen op de Xbox. Als je alle cutscenes skipt – ik heb ze natuurlijk al een keertje gezien – vlieg je er zo doorheen. Veder op de planning: Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol. Deze SNES-games heb ik altijd al een keertje willen spelen dus ik ben heel erg blij dat ze opnieuw uitgegeven zijn. Fijn weekend allemaal!

Yakuza: Like A Dragon

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Heel gek, maar ik was erg ongelukkig met het feit dat ik mij nog door vele uren Yakuza: Like A Dragon moest worstelen, maar inmiddels ben ik weer een stuk verder en begin ik het zowaar een beetje te waarderen. Het is nog steeds niet mijn ding, maar spelen voelt ook niet meer als straf. Dat levelen van characters is op een gekke manier toch best verslavend…

Rainking
2 jaren geleden

De volgende stadia zijn Apologist, Casual Fan, Invested Fan, Die Hard Player en Completionist, dus je hebt nog een paar uur te gaan, hahaha. Zou leuk zijn als het je echt weet te pakken na de uren die je er voorlopig ingestoken hebt.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha, nou ik ga sowieso de platinum trophy scoren (moet ik altijd van mezelf voordat ik een volgend spel mag spelen) dus ik hoop ook dat ik er nóg enthousiaster van word, maar het valt me al niet tegen dat ik er weer meer lol in krijg. Meestal wordt het namelijk alleen maar van kwaad tot erger wanneer ik een game beu ben.

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik zit lekker in Ratchet & Clank. Denk dat ik ook richting halverwege ga. Komende dagen veel tijd om te gamen ook dus stiekem hoop ik die en Astro’s playroom uit te spelen, zodat ik sekiro weer kan oppakken. Maarja gaat vast niet lukken.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Luigi1985
Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Astro’s Playroom is niet superlang, maar wel lang genoeg dat je er best wat plezier uithaalt.

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja het gedeelte dat ik al gespeeld heb was ook zeer vermakelijk.

Mistory
Mistory
2 jaren geleden

Eindelijk in het bezit van de ps5, dus deze wat ontdekken bij tijd.

coola
2 jaren geleden

Ik weet het nog niet, ik heb laatst FF7R intergrade en INTERmission uitgespeeld en ik wil eigenlijk Dragon Ball Z: Kakarot weer oppakken maar dat lukt mij nogsteeds niet.

Rainking
2 jaren geleden

Ik heb vandaag Curved Space binnen gekregen, die zal ik sowieso wel even opstarten. Tevens zal ik verder gaan met Scarlet Nexus. Ik heb geen idee hoe lang dat spel is, maar ik heb het idee nog niet halverwege te zijn na 8,5 uur. Misschien ook een beginnetje maken aan Final Fantasy VII Remake Intergrade. Oh, en ik wil nog verder met A Plague Tale: Innocence.

https://www.youtube.com/watch?v=t-Vtdi9A5J8

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door Rainking
LeegBlikjeWater
2 jaren geleden

Ik denk dat ik dit weekend een beetje ga kloten in Saints Row The Third voor PS5. Laatst gekocht voor 15 euro in de ps store.

Gourami
Gourami
2 jaren geleden

Ik denk dat ik toch de Ninja Gaiden collection voor de Switch ga aanschaffen en deze dus dit weekend spelen. Verder ga ik nog even wat driften in CarX Drift Racing.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Verder met Paper Mario: the origami king.

Laatst bewerkt 2 jaren geleden door TheGoldenKid
wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Ik ben al een maand hooked aan Final Fantasy XIV, dus die gaat sowieso gespeeld worden.

Daarnaast ga ik starten met Final Fantasy VII. De remake heb ik in bezit, maar wil eerst het origineel gespeeld hebben voor ik daar in duik.

Dead Space krijgt een remake – Wat is de beste remake ooit?

WTF Update: Wat je hebt gemist op Bidoof Day

in

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 juli


Wat speel jij dit weekend? Laat het weten op Inside.Gamer!

Jacco Peek

Ratchet & Clank en Mass Effect 2 zijn uitgespeeld, dus ben ik gelijk verder gegaan met Mass Effect 3. Het doel is om klaar te zijn voordat Zelda verschijnt, maar vermoedelijk ga ik alweer een pauze inlassen. De introductie van de game maakte in ieder geval indruk, dus ik kan niet wachten om verder te gaan!

mass effect legendary edition

cody van den bogert

Dit weekend zal ik vooral verder gaan met Spyro the Dragon. Na het uitspelen van Ratchet and Clank: Rift Apart wilde ik eigenlijk terug gaan naar de oudere delen, maar uiteindelijk besloot toch de Reignited Trilogy van Spyro op te starten. Ik ben nu bezig met het de platinum van het eerste deel, en hoop dat uiteindelijk voor de hele trilogie te doen. De vraag is echter of die games leuk genoeg blijven, want naast enorm veel nostalgie is de spelwereld in deeltje 1 wel erg leeg.

Spyro

lars cornelis

Ik speel Ori and the Will of the Wisps en Metro Exodus lekker door elkaar. Daarnaast jeukt het om Sea of Thieves eens uit te proberen, nu die Pirates of the Caribbean uitbreiding er is. Een ding is zeker, het is geen weekend voor mijn Xbox.

Ori and the Will of the Wisps

Michel musters

Ik ga eindelijk verder met Ratchet & Clank: Rift Apart! Ik heb kort na release al een begin gemaakt, maar moest het spel even neerleggen vanwege een vakantie. Ik ben inmiddels – schat ik – ongeveer op de helft, dus ik heb heel veel zin om verder te gaan. Wat een prachtige graphics en wat speelt het als een droom! Ik vind het zonder twijfel de leukste R&C-game tot nu toe.

Thijs barnhard

Ik zit dus weer helemaal in Yakuza: Like a Dragon. Ik was al tot hoofdstuk 7 gekomen op de PlayStation 4 maar nu staat ie ook op Game Pass dus nu ben ik opnieuw begonnen op de Xbox. Als je alle cutscenes skipt – ik heb ze natuurlijk al een keertje gezien – vlieg je er zo doorheen. Veder op de planning: Zombies Ate My Neighbours en Ghoul Patrol. Deze SNES-games heb ik altijd al een keertje willen spelen dus ik ben heel erg blij dat ze opnieuw uitgegeven zijn. Fijn weekend allemaal!

Yakuza: Like A Dragon

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gears-ontwikkelaar toont deze maand Unreal Engine 5-techdemo

Dead Space krijgt een remake – Wat is de beste remake ooit?