in , ,

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 september

Het is eindelijk zover: The Last of Us Part 1 is eindelijk uit. De aanloop naar de lancering van deze remake was erg polariserend. Talloze discussies vonden online plaats over het prijskaartje, maar in het verlengde ook het uiterlijk van de personages. Iedereen heeft een eigen prijs in gedachten voor waar hij of zij het voor wil halen. Dat is echter een vraag voor een andere discussie. Voor nu houden we het simpel: ga jij de game dit weekend spelen of ga je wat anders spelen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3.7/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Larv777
Larv777
1 jaar geleden

Voor mij zal het AC: Valhalla worden en Pokemon FireRed Rocket (op de Miyoo Mini, zalige retro emulatie handheld).

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik ga ook dit weekend verder met Yakuza 5. Ik zit in Part Finale dus misschien zie ik de eindcredits al voorbij rollen. Ik heb heel veel zin om Horizon Forbidden West te starten, maar dat zal nog even moeten wachten. Ik speel niet zo graag twee grote spellen door elkaar. Tussendoor speel ik misschien nog een beetje the binding of Isaac.

Fijn weekend allemaal!

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Het kriebelt om the last of us te halen maar ik ga proberen om te wachten op een pricedrop. Saints Row crashed te vaak en Yakuza like a Dragon vind ik toch niet leuk. Dus ff kijken of Prey me wel ligt. Ook ga ik verder met AC Valhalla en Grid.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

Het ziet er wel heel mooi uit hè. Ik heb ook gezegd dat ik m niet koop, maar ik krijg bij t zien van de beelden wel weer zin. Toch ga ik mezelf voorlopig verbieden om die game te kopen. Ik heb het spel echt al heel vaak gespeeld. Daarom eerst nog maar eens deel twee spelen als het er een keer van komt en als deze tegen die tijd voor twee tientjes te koop is, dan wil ik m misschien voor de collectie nog wel hebben.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Denk dat Tlou ook meer is voor de mensen die hem 1 keer in het verleden hebben gespeeld. Zelf ik hem nog niet gespeeld maar heb de remastered versie al via ps plus en dan vind ik 80 euro best een bak geld.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ja precies. Ik ga m waarschijnlijk dan nog een keer spelen misschien. En dan komt er op de ps6 nog een remake :p

adutchman
adutchman
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ziet er zeker mooi uit. Ik heb hem 3x uitgespeeld maar dat is lang geleden. Ik denk dat ik hem met Black Friday ga kopen.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

3 games:
The last of us remake.
Horizon forbidden West 2e playtrough bevalt stukken beter.
En een toffe Indië game Tinykin is een 3D platformer gemixt met Pikmin achtige gameplay. Staat op gamepass

Luigi1985
1 jaar geleden

Tsjah ik ga weer verder met Elden Ring. Het is echt een lang spel. Zit nu +50 uur, heb het gevoel dat ik al super veel gezien en gedaan heb, maar tegelijkertijd dat ik ook nog super veel moet/kan doen. Hij verveelt zeker nog niet dus dikke prima.

Cuphead heb ik deze week uitgespeeld (DLC) en ik ben aardig onderweg met Castlevania Dawn of Sorrow voor de DS. Die wil ik komende dagen/weken uitspelen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Heb afgelopen week Road 96 geplatinumd (zag ik nogal tegenop, rotspel) en kon dus beginnen aan iets nieuws. Dat is na lang wikken en wegen Saints Row geworden met ter afwisseling Deliver Us The Moon.

Die laatste bevalt me heel goed. Saints Row weet ik nog niet zo goed… De game is duidelijk niet gepolijst en voelt vanaf het eerste begin als een wat goedkoper, ouder spel. Toch is het – hoewel wat flauw – best vermakelijk. De reden dat ik er persoonlijk toch een beetje spijt van heb, is omdat veel trophies wel écht een grind zijn, maar dat doe ik mezelf aan dus daar wil ik de game niet te hard op affakkelen. Ik vind het (los van die trophies) wel een 7.

Lavalera
1 jaar geleden

Ik was al een beetje bang voor saints row. Ik vond 3 en 4 echt geweldig maar wat ik van de nieuwe gezien had was ik al bang dat het ok zou worden met veel bugs en helaas heb ik gelijk gekregen. Ik wacht dan zelf wel tot de game in een sale is en dan ga ik met na een paar patches enorm mee vermaken weet ik al.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden

Net mijn ps plus abonnement geupgrade naar Extra dus even last van keuze stress wat ik eerst zal spelen. Afgelopen dagen Demons souls gespeeld en moet zeggen dat het grafisch erg mooi is en natuurlijk heerlijk speelt zoals gewend van de Dark souls games. Maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar ghost of tsushima en Spiderman miles morales. En stiekem ook wel zin om Final fantasy X weer opnieuw te beleven.
Ofterwijl keuze genoeg maar helaas minder tijd aangezien de vakantie er weer op zit.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Grappig, ik ben ook net over op Extra. In de kern ben ik erg tegen dit soort diensten (omdat ik dan ga spelen wat er op die dienst staat, ook al vind ik dat maar matig) maar nu staan er genoeg games op die ik altijd nog eens wilde spelen. Ik ben dus begonnen met Deliver Us The Moon en heb inmiddels een lijstje klaarliggen met o.a. Concrete Genie, Observer: System Redux en heel misschien Final Fantasy VII Remake. Maar die laatste zou heel goed niet mijn type game kunnen zijn, dus daar twijfel ik nog even over… Mocht je nog een verborgen pareltje tegenkomen, houd ik me aanbevolen!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Ghost of Tsushima is wel echt een geniaal spel, dat spel staat echt hoog in mijn top aller tijden lijst. Er staat je nog wat geniaal te wachten.

Lavalera
1 jaar geleden

Op de xbox wordt het denk ik Brutal Legend. Ooit een stuk op steam gespeeld maar nooit afgemaakt en heb wel weer een keer zin in een Tim Schafer spel. Verder beetje aanklooien met Elden Ring weer met de trial run ook zal dat niet meer dan 1 a 2 uurtjes zijn.

Op de ps5 is het verder gaan met Trials of mana. Hoofd verhaal is klaar ben nu in de post game. Heerlijke game wat dat betreft denk wel dat ik door ros naar de platinum toe.

Rainking
1 jaar geleden

Ik kreeg een mail van Blizzard dat je alvast aan Wrath Of The Lich King kan voorwerken. Northrend zal nog niet beschikbaar zijn natuurlijk, maar ik wil het liefst met een nieuw karakter starten, dus dan heb ik nog een week of drie om die kant op te werken.

coola
1 jaar geleden

Assassin’s Creed 1….. Nah Final Fantasy IX

Officiële Pokémon-keycaps: welke kies jij?

Controller mania!