in

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 januari


Jacco peek

Hitman 3 is bijna uitgespeeld, maar vermoedelijk ga ik dit weekend nog lekker wat klooien voordat ik hem met Lucas ruil voor Hyrule Warriors: Age of Calamity. Die laatste staat hoog op m’n lijstje en voordat Mario uitkomt moet ik er maar eens aan beginnen. Gelukkig is het niet een al te lange game en schijnt het verhaal goed aanwezig te zijn, dus kom maar door!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Cody van den bogert

Ik val een beetje in de herhaling, maar ik ga dit weekend vrolijk verder met Horizon Zero Dawn. Ik ben inmiddels aangekomen bij de laatste paar hoofdmissies en proef aan alles dat het bijna klaar is. Dat betekent dat de grote schoonmaak kan gaan beginnen. Even alle zijmissies, errands, cauldrons en bandit camps afronden en dan komt de Platinum Trophy wel heel dichtbij! Ik ga daarna overigens vrolijk door met The Frozen Wilds, dan ben ik helemaal ready voor Forbidden West!

Horizon Zero Dawn

lars cornelis

Ik ben lekker bezig met The Medium, dIe nieuwe psychologische horrorgame voor de Xbox. Daar zal ik dus de meeste tijd aan besteden dit weekend. De eerste paar uur hadden al meteen een lekkere vibe, dus als het aan mij ligt speel ik ‘m dit weekend gewoon gelijk uit. Mocht ik nog tijd overhebben, start ik graag Hitman 3 weer even op om de campagnes van 1 en 2 verder door te spelen.

The Medium

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Brawl Stars heeft een miljard dollar opgeleverd

The Battle of the GameStop Stonks