in

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 juli

Vrijdag, 29 juli 2022, 18.41, een klein appartementje ergens in Nederland

Het is weer gebeurd. De redactie van Inside.Gamer heeft niets van zich laten horen. Dit is alweer de tweede week op rij. Ik troost me met het feit dat dit niets hoeft te betekenen, maar ik ben zo bang dat hen iets is overkomen. Overal op deze aardbol verdwijnen steeds meer radio signalen. Steeds meer en steeds sneller.

Al mijn ramen en deuren zijn gebarricadeerd, in de hoop dat er niets binnen kan komen. Ik heb nog de mazzel dat ik twee hoog woon. De bewoners onder mij hadden minder geluk, maar daar mag ik niet aan denken. Enkel de overleving telt.

Om de tijd door te komen heb ik mijn favoriete spel van 2021 weer eens opgestart. Mocht iemand dit lezen en hier vaker komen, dan weet je mogelijk dat dat Death’s Door is, wat op het moment de meest ironische titel is die je maar kan bedenken.

Beneden wordt aan de barricades gekrabt. Voor de zekerheid zet ik het geluid zachter. Mocht ik dit weekend overleven, dan hoop ik zondag nog een Screenshot Sunday te kunnen publiceren, maar niets is zeker.

Ik blijf de radiozenders afgaan. Ergens moet toch een teken van leven zijn…

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga weer verder met Elden Ring en ik ben vanmiddag keihard voor de gek gehouden door de eerste Cuphead DLC boss dus daar heb ik nog een appeltje mee te schillen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Succes er mee hoop dat je er lol uit haalt! Hoor er goede verhalen over maar ben er re ongeduldig voor dus goed om te horen dat mensen enthousiast worden can cuphead ed

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Deze week geen games voor mij. Ben met vrouw en kinders op vakantie in het buitenland. Maar heb kort daarvoor nog wel de platinum van Forbidden West binnengehengeld. Uiteindelijk goed mee vermaakt, maar het verhaal van Zero Dawn was wel 100 keer beter.
Na mijn vakantie met wat tegenzin Road 96 afwerken (niet mijn game…) En daarna heb ik de keuze uit twee games die al klaar staan: Death’s Door en Beneath A Steel Sky. Ik hoef niet te vragen waar Rainking voor zou gaan, geloof ik 😉

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Oh ja, haha, beyond zal het zijn. Beneath was het origineel… Sorry! Nou als je dat adviseert, ga ik daarmee starten 🙂

Lavalera
1 jaar geleden

Haha geweldige omschrijving Rob. Moest wel een beetje lachen om je intro vandaag.
Wat we spelen dit weekend. Ac Origins is klaar opde xbox en die was okish. Speel toch liever de de open wereld actie spellen van Odyssey en Valhalla, maar goed ik heb hem dit keer iig uit kunnen spelen. Het nieuwe spel wat we starten is Binary Domain. Een shooter van RGG studios! Rgg dat is toch de studio van Yakuza? Ja klopt! Uitgebracht in de 360/ps3 generatie en op de xbox dus speelbaar via bc. Ben een enorm fan van alle RGG spellen die ik gespeeld heb en dit is de enige die ik nog niet gespeeld heb die beschikbaar is op moderne consoles. Ben benieuwd. Mocht ik hem van het weekend nog af krijgen wordt het daarna Divinity original sin denk ik of een gamepass spel.
Op de ps5 is het verder met Nights of Azure. Een action jrpg beschikbaar op ps plus extra. Vrij standaard action jrpg waarom je vecht tegen de nacht met de hulp van demons. Niet super origineel of geweldig maar vermakelijk genoeg zeker omdat die op ps++ staat. Misschien zelfs nog voor de Trophy gaan.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja het is de laatste maanden vaker mis op vrijdagmiddag. Het is 1 week goed gegaan en de rest ben jij het steeds die het start. Vind ik ook best zo lang er maar een topic komt en jii vindt het niet super erg volgens mij.

Wat ik nu speel van Binary Domain is het inderdaad een redelijk standaard cover shooter in de trend van Gears of War. Ben nou ook niet de grootste shooter fan maar op zijn tijd als afwisseling is het wel grappig es ff wat anders dan de standaard rpg. En het is van RGG studios wat dankzij de Yakuza spellen mijn favo studio is dus het moet bijna wel goed te zijn denk ik haha

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dat komt vast omdat Ruan geen stagiair meer is. Als ik me niet vergis deed iemand anders deze site voor hem (ook een stagiair). Dus ik denk dat er in september weer een nieuwe is. Misschien doen ze een onderzoek naar ons gedrag als zij niks posten.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja dat dacht ik al wel. De laatste weken heb ik Ruan ook amper gezien hier en de ene week dat hij er wel was was er ook een wat speel je je dit weekend. Ach ja het is een site voor de community dus als we het zelf moeten doen is het ook prima toch.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja nog even en we moeten Jacco vragen of hij het inside rainking mogen noemen haha

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Leuke inleiding van dit artikel Rainking : )

Ik ga dit weekend Stray uitspelen en verder met as dusk falls. Van de week op de PS Ice Age uitgespeeld en het moet raar lopen als dat niet mijn goty wordt ; )

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker weten doen. Als je houdt van verhalende games is As Dusk Falls een geweldige game. Ik heb hem vorige week uitgespeeld en het verhaal is echt geweldig. Beetje in de stijl van Fargo en No country for old men en zo. Het spel wordt echt totaal anders met welke keuzes je maakt en het leuke is als je wil kan je het met meerdere tegelijk spelen om te kijken hoe iedereen reageert. De art stijl moet je liggen maar vond het zelf een beetje visual novel stijl wat echt werkte bij dit spel. Alleen de voice acting is soms meh maar verder? Imo een must play als je van narrative games houdt

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Xenoblade 3

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Hahaha! Heb je wel voldoende proviand in huis? Even een pizza laten bezorgen lijkt me nu erg gevaarlijk!!!

Ik zit nog helemaal in mijn Metal Gear bubbel en zit nu ook even een klein beetje vast bij een eindbaas met een wel erg groot geweer op zijn rug!

Natuurlijk ben ik Alaska nog aan het verkennen en bevoorraden in Snowrunner en kreeg ik gisteren ongelofelijk heugelijk nieuws dat mijn gereserveerde SteamDeck waarschijnlijk dit jaar nog in mijn bezit komt!! Reddit ontplofte zowat toen Valve aangaf dat ze de productie nog verder hebben opgepompt! Mijn weekend kan in ieder geval niet stuk!!

Allemaal een heel mooi weekend en voor de gamers die op vakantie zijn: heel veel plezier!!!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Nog steeds Xenoblade 1 en met de kids fall guys en Mario kart deluxe

Ziminar’s reis door Elden Ring

Screenshot Sunday #65