in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 oktober

Het was een drukke week wat gamereleases betreft! Zo verschenen Mario Party Superstars, Guardians of the Galaxy én Riders Republic. Maar natuurlijk is het dit weekend ook Halloween, de perfecte timing om een goede horrorgame uit de kast te halen. Daarom zijn we weer benieuwd: wat spelen we dit weekend?

Guardians of the Galaxy
Guardians of the Galaxy

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Olympique Denis
Olympique Denis
2 jaren geleden

Fifa 22 en begin waarschijnlijk aan een nieuw spel in mijn backlog. Ik denk aan Snowrunner of Hitman III.

Rainking
2 jaren geleden

Ik kwam bij Metroid Dread bij een gevecht waar ik een beetje moeite mee had, maar die wil ik nog wel proberen te verslaan dit weekend, want het is een ontzettend gaaf spel en ik heb me er tot nog toe uitstekend mee vermaakt.

Deze week heb ik ook Guardians Of The Galaxy binnen gekregen en daar wil ik ook een hoop van spelen. Wat ik er voorlopig van gezien heb, was erg leuk. Sterker nog, ik kwam al gauw een aantal DC easter eggs tegen die makkelijk te missen zijn als het je niet zegt. Zelf ben ik meer van DC dan van Marvel en ik vond het dan ook geweldig en zette voor mij de toon.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden

Nog steeds Disco Elysium en the Witcher 3 op de Switch. Vandaag Mario Party Superstars gekocht met 2 extra joy con zodat we met het hele gezin dat kunnen spelen.

Aankomende zondag het Halloween event in animal crossing. Deze heb ik vorig jaar gemist, dus ga dat ook nog even checken.

Koop alle games digitaal met de nintendo game vouchers, de games die je daar mee kunt kopen iig. Heb er 1 besteed aan Mario Party, ga nu even checken waar ik de ander aan ga besteden. Metroid dread, mario kart deluxe, pokemon shield of een 3d mario game?

Heb m’n handen vol aan al het bovenstaande, want was pokemon snap ook nog vergeten. Heb nog even de tijd om daar over na te denken.

Fijn weekend!!

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Persoonlijk zou ik óf Metroid Dread óf Mario Kart 8 Deluxe ervoor kopen, maar het is maar net wat je op dat moment wil. Metroid is een single player ervaring en Mario Kart = fun for the whole family.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
2 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Die kleine van mij kijkt wel eens mario kart 8 deluxe op youtube. Vind hij ook geweldig. Hij is wel pas 4. Denk dat Mario kart nog iets te moeilijk voor hem is. Plus dat we niet willen dat hij te veel aan het gamen slaat. Hij mag ook maar af en toe wat spelen.

Ik denk dat ik daarom maar voor Metroid dread ga.

Rainking
2 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ook al heb ik geen kinderen, ik kan je redenatie heel goed begrijpen. Veel plezier in je strijd, Samus!

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Ik vermaak mij opperbest met Far Cry 6. Ik twijfelde enorm of ik hem wel moest halen. Met name toen ik van die ‘lolligheid’ zag van missies doen voor kippen en wapens waar je cd’s mee kunt schieten etc. Maar tot nu toe (ik zit ongeveer op 1/3e) vind ik het echt heel leuk. Met name ideaal voor kortere speelsessies. Van zes uur non-stop Far Cry 6 zul je wel gaar worden, maar dat geldt voor veel meer spellen.

Luigi1985
2 jaren geleden

Metroid Dread nog steeds. Denk dat ik niet super ver meer hoef.

HanTheMan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Lekker bezig, ik ben nu aan het proberen alle levels 100% te halen, dat is nog best een uitdaging!

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Misschien ga ik dat naderhand ook proberen. Krijg je er nog iets leuks voor?

HanTheMan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Artwork en 100% op je savegame 😉

Luigi1985
2 jaren geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Haha ik heb al artwork in mijn artbook:p

Nee maar bij games die ik echt heel tof vind, zoals deze, ben ik wel bereid om voor de 100% te gaan. Het is 100% items toch. Je hoeft niet de hele map te kleuren toch?

HanTheMan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ja het is 100% items en als je dat doet dan kleur je vanzelf de hele map.
Dan zijn er ook nog speedrun challenges waarmee je extra’s kan unlocken maar daar begin ik niet aan :p

coola
2 jaren geleden

Weinig tijd om te gamen. Maar de tijd die ik heb gaat naar AC unity, deze playthrough weer eens proberen om de coop missies solo uit te spelen.

xcollin
2 jaren geleden

Dit weekend beginnen aan Diablo II op de Switch, om vervolgens als die uit is te reviewen. Daarnaast lekker Halo 3 uit knallen en dan Halo 4 en 5. ODST speel ik erna wel wil de main games uitgespeeld hebben voor Infinite.

xcollin
2 jaren geleden
Antwoord aan  xcollin

Heb trouwens Metroid Dread uitgespeeld. Wat een pareltje!

Harry Potter-kasteel Hogwarts Castle compleet nagemaakt in Dreams

IG Q&A: Wat wordt de shooter van het najaar?