in

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 juli

Het is een beetje komkommertijd op het gebied van releases, maar wie weet hebben onze redacteuren nog wel goede ideeën. Wat spelen we dit weekend?

Jacco Peek

Ik ga dit weekend lekker op de Switch spelen! Zit namelijk goed in Skyward Sword HD, en vind de game leuker dan ik had verwacht. Het is immers even geleden sinds Twilight Princess HD uitkwam, en daar doet Skyward Sword me toch wel aan denken. Op naar de derde dungeon dus!

Ook duik ik iets dieper in Pokémon Unite. Heb de ballen verstand van moba’s, maar het speelt in ieder geval best lekker. Vind de mechanic dat je pokémon tijdens gevechten evolueert en moves leert ook best wel leuk gevonden. Benieuwd of ik ook de diepere lagen van de game ga snappen.

Dennis Mons

Theoretisch kán het zijn dat ik Android op Switch ga laten draaien met RetroArch geïnstalleerd. Gewoon puur theoretisch. Dus puur theoretisch ga ik bijvoorbeeld Metal Slug 3 spelen… of Crash Bandicoot, of God of War. Supertheoretisch ga ik dus een hoop old school-games spelen. Niet dat ik dat per se ga doen; maar het zou kunnen.

Martin Verschoor

Apex, natuurlijk. Daarnaast een beetje rondracen in de nieuwe F1-game en ik moet het laatste deel in de Fear Street-trilogie nog kijken. En voordat je het weet is het weekend alweer voorbij, want zo gaan die dingen.

Michel Musters

Ik ben nog maar in de eerste kerker van Zelda: Skyward Sword HD, dus daar ben ik de komende weken nog wel zoet mee… tenzij ik opeens ergens een hoop vrije tijd vind. A man can dream! Maar ik vind het prima om elke dag een stukje verder te komen in het spel hoor. Geen haast.

Lars Cornelis

Ik ben een beetje mistroostig geworden van de onthulling van eFootball. Dus om die kater weg te spoelen, ben ik maar gewoon weer begonnen aan een nieuwe Master League in PES2021. Daar ben ik dit weekend vast weer een hoop uren aan kwijt. Daarnaast had ik deze week plotseling de drang om Cities Skylines te spelen. Ik kreeg al gelijk allemaal ideeën voor een nieuwe stad – zo werkt mijn brein blijkbaar. Het weekend gaat dus weer veel te kort zijn.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 3/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
15 uren geleden

Ik ben van de week begonnen met Skyward Sword. Nog niet erg ver, maar vind het wel weer leuk. Kan me weinig van deze game herinneren.

Daarnaast heb ik Ratchet & Clank uitgespeeld en heb ik die met iemand kunnen ruilen voor Demon’s Souls. Ik wilde met Sekiro verder, maar ik heb iets verkeerd gedaan met het opslaan van de savedata van de PS4 (en die is verkocht), dus moet ik opnieuw beginnen, of een andere game. Dat is dus dat laatste geworden en ga ik Demon’s Souls spelen.

Althans, dat hoop ik, want ik heb dit weekend niet veel tijd.

adutchman
adutchman
14 uren geleden

Ik heb in de zomersale op psn Man of Medan: Little Hope en Metro Exodus + dlc gekocht. Ook begonnen aan Last Stop op gamepass, best leuk. Genoeg te doen dus!

Gourami
Gourami
13 uren geleden

Monster Hunter Stories 2, Zelda Skyward Sword en Pokemon Unite die ik stiekem leuker vind dan ik had verwacht. Het is wel een hele simpele MOBA game, maar denk juist daarom dat ik het zo leuk vind.

Wel beetje jammer met het Pay 2 Win gebeuren en dat sommige Pokemons iets wat te sterk zijn in verhouding met anderen.

Rainking
12 uren geleden

Gisteren kwam CrisTales eindelijk uit. Ik had daar vorig jaar een demo van gespeeld en dat leek me een erg leuk spel. Het is een turn-based rpg, waarin je met het heden, verleden en toekomst kan rommelen tijdens quests en gevechten. Het heeft ook een erg mooie art stijl en de box art is één van mijn favoriete van de afgelopen jaren.

comment image

Toen ik CrisTales oppikte heb ik meteen een fysiek exemplaar van Legend Of Mana meegenomen. Het is dan wel een aziatische, maar hij is gewoon in het engels. Helaas heeft-ie hier geen fysieke release gehad, maar daar is gelukkig omheen te werken.

Eerder deze week kwam ook het spel Death’s Door uit. Een soort Tunic voor mensen die nog steeds zitten te wachten tot Tunic eindelijk uitkomt. Het is een beetje een isometrische soulslike, waarin je een kraai speelt die voor een organisatie werkt die iets met zielen doet. De bekende aspecten zijn aanwezig. Rolls, “bonfires”, shortcuts, alleen de lock-on ontbreekt. Erg leuk spel voorlopig.

Gourami
Gourami
10 uren geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik twijfel nog steeds als ik CrisTales moet aanschaffen. Boxart is heel erg tof inderdaad.

Avs
10 uren geleden

Zojuist Ancestors legacy gekocht voor de ps4.
Ik hoop hier morgen even mee aan de slag te kunnen.
Iemand ervaring met deze game?

Waarom ik game.