in

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 april


Michel Musters

Voor het derde weekend op een rij zal ik mij weer vooral gaan storten op Animal Crossing: New Horizons. Ik ben de 60 uur aan speeltijd inmiddels gepasseerd en begin er écht goed in te komen. Mijn eiland staat vol met huisjes, winkels en allerlei decoratie die ik noestig via de werkbank maak. En dan is ook het Paas-evenement nog van start gegaan deze week, waardoor ik als een bezetene paaseieren en bloesems aan het verzamelen ben. Ondertussen komen er steeds meer bruggen op mijn eiland en breidt ik mijn huis ook verder uit. Mijn god, dit spel blijf je maar spelen…

Animal Crossing

Bert de Vries

Ik sta momenteel voor de laatste baas van The Surge. Die blijkt toch behoorlijk pittig. Daarna ga ik verder met Shadow of Mordor. Een game die ik echt behoorlijk saai vind worden zo aan het einde… Daarom ben ik ook weer begonnen aan SOMA, een game die mij nooit zal vervelen. Mocht ik SoM en The Surge uit kunnen spelen, dan begin ik met AC: Oddysey, die ik gisteren voor een tientje op de kop kon tikken. Zo’n thuis quarantaine is zo gek nog niet, wanneer je genoeg te spelen hebt (al komt het thuiswerken wel m’n neus uit, zo langzamerhand).

Shadow of Mordor

Jacco Peek

Dit weekend is er weer een hoop om te spelen. Zo ben ik waarschijnlijk nog even bezig met de originele Call of Duty Modern Warfare 2 en Modern Warfare 2 Remastered voor een vergelijking (ik heb de game zo goed als uitgespeeld, en het was weer genieten). Ook ben ik ongeveer op de helft van de Borderlands 3-dlc en is er een kans dat Final Fantasy 7 Remake op de deurmat valt, dus het ligt er een beetje aan hoe het loopt dit weekend. Wat ik wel zeker weet is dat ik af en toe Animal Crossing opstart om wat klusjes te doen op Ember Island.

Final Fantasy 7 remake

Lars Cornelis

Ik was van plan op dit weekend kei- en keihard aan Cities Skylines te gaan. Met de nieuwste uitbreiding Sunset Harbor heb ik weer allemaal nieuwe shit te ontdekken, en die game is geweldig om uren en uren achter elkaar te spelen. Helaas ligt op moment van spreken mijn pc dwars (echt, speel ik eens iets op pc, krijgen we dit gezeik) dus wellicht pak ik mijn Halo Marathon weer verder op. Halo 4 speelde ik afgelopen week uit, op naar Guardians.

Cody van den Bogert

Dat wilde ik eigenlijk aan jullie vragen: God of War, of Assassins Creed: Odyssey? Gezien het feit dat ik gedurende deze vreemde periode minder tijd kwijt ben aan reizen en andere bijzaken, leek het mij een goed idee om twee spellen van mijn ik-schaam-me-dat-ik-deze-games-nog-niet-heb-gespeeld-lijstje af te strepen. Misschien is het handig om erbij te vermelden dat ik nogal een completionist ben en geen steen ongeroerd zal laten. Dus zeg het maar, welke eerst: Odyssey of God of War?

God of War

Jolien Mauritsz

Ik ga dit weekend weer verder met Rune Factory 4 Special. Door de release van Animal Crossing: New Horizons heb ik deze game een beetje links laten liggen, maar nu begint het toch weer te kriebelen om het weer op te pakken. Ik ga nu aan de tweede arc van het verhaal beginnen en ben van plan mijn boerderij gaan uit te gaan breiden dit weekend.

Rune Factory 4 Special

Zoë Bonefaas

Nu dat iedereen meer aan het gamen is ben ik ook mijn eigen console kwijt aan de rest van het huishouden. Dus ik denk dat enorm mijn best ga doen om Roll20 onder de knie te krijgen. Aangezien je niet meer met elkaar mag afspreken is Dungeons and Dragons een stuk lastiger geworden. Gelukkig is daar Discord en Roll20. Fijne programma’s maar ik ben nog maar net begonnen met Roll20 en snap nog niet helemaal hoe dat werkt. De laatste keer dat ik DM was is zo’n twee weken geleden en er lopen momenteel honderden scenario’s door mijn hoofd die ik wil voorleggen aan mijn spelers!

Dungeons and Dragons AR

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ontwikkeling Commandos-game voor next-gen consoles gestart

Patch Animal Crossing: New Horizons lost bug met ballonnen op