in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 juni

De Gamezomer ligt om de hoek maar we hebben nog steeds weinig nieuwe games gezien. Gaan we in de zon zitten of starten we toch maar weer een spelletje op? Misschien ga je wel een nieuwe serie of film kijken. We hebben immers Obi-Wan Kenobi en Stranger Things 4 klaarliggen om te kijken, of heb jij ze al gezien? We kunnen dit weekend ook aan de slag met de demo van Mario Strikers voor de Switch, vergeet ‘m niet te checken!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
Lavalera
25 dagen geleden

Verder met de originele ff7 op de xbox. Het is mijn eerste playthrough en alhoewel op veel vlakken die oud aan voelt vermaak ik me er prima mee.
Op de ps5 ben ik dingen bij elkaar aan het sprokkelen voor de trophy in Lego Star Wars de skywalker saga. Lekker relaxte game met geniale humor. De story is al wel uitgespeeld.
Als 3e bij spel weet ik het nog niet kan zin dat ik een stukje eso of ffxiv er bij speel, maar kan ook zijn dat ik Fist of the North star ga starten, dat is de volgende game in de lijst. Ik zie nog wel. Toch lang weekend voor de boeg dus alle tijd

Luigi1985
25 dagen geleden

Ik zit nu zo’n elf uur in Elden Ring. Veel dingen verkend en een beetje geleveld. Ik vind t ontzettend vet en ik heb nog niet het gevoel dat het al echt begonnen is.

Rainking
25 dagen geleden

Ik ben de afgelopen week wat bezig geweest met World Of Warcraft: The Burning Crusade Classic, maar echt op m’n dooie akkertje. Totaal geen haast, dus lekker op mijn gemak wat questjes doen. Ik vind het ook altijd leuk als er opeens een andere speler langs loopt die je even snel helpt met een quest. Sterker nog, ik vind het al tof als er iemand langs rent die je voorziet van een buff. Dat probeer ik zelf ook vaak te doen.

Verder waarschijnlijk nog Eiyuden Chronicle: Rising. Die bevalt voorlopig wel. En ook nog wat Stranger Things kijken.

Michael-Raymond-Clayton
24 dagen geleden

Op advies van TheGoldenKid ben ik begonnen met The Last Stop (ter afwisseling van Horizon Forbidden West). Ik ben nu halverwege. Qua verhaal leuk, qua game matig. Ik heb niet de indruk dat de keuzes die je maakt zoveel invloed hebben (al kan ik me vergissen), dus het is meer een soort van interactieve tv-serie. Maar prima vermakelijk tot nu toe.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
24 dagen geleden

In welk hoofdstuk ben je nu? Het is een vermakelijke game, denk ook niet dat de keuzes invloed hebben. Andere dialogen met waarschijnlijk dezelfde uitkomst.

Michael-Raymond-Clayton
24 dagen geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Heb er drie achter de rug. Ben benieuwd naar het vervolg!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
25 dagen geleden

Danganronpa en Oxenfree. Misschien nog een potje mario strikers

The_Stifmeister
The_Stifmeister
23 dagen geleden

Diablo Immortal. Tegen al mijn verwachtingen in een ontzettend leuke game. Nog weinig last van de microtransactie zooi maar ik gok dat daar in de endgame, helaas, verandering in gaat komen. Vooralsnog is de story-mode waanzinnig leuk.

DeVisser
DeVisser
23 dagen geleden

Vandaag begonnen met Little nightmares op de switch oled,verrassend leuk moet ik zeggen.

Ik wil weer een standaard openwereldgame

I.G Q&A: Wat is de slechtste game die je hebt uitgespeeld?