in

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 maart

Slingers! Ballonnen! Confetti! Het is weer w-w-w-weekeeeeeeeeeeend!!!

Thuis ligt Scars Above in de brievenbus, dus als ik thuis kom, gaat die linea recta de PS5 in. Hogwarts Legacy wordt hoogstwaarschijnlijk nog wel opgestart en verder ben ik begonnen aan Voorjaarsschoonmaak 2023. Wel weer erg hetzelfde als de laatste paar delen, hoor. EA is er niks bij.

En jullie? Nog aan het Octopath-en? Ook aan de schoonmaak? Of vliegen de controllers in de rondte tijdens Wo Long: Fallen Dynasty? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 5 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Dead Space gaat heel even aan de kant, want Metroid Prime is vandaag binnengekomen. Was al even geleden dat ik t spel voor t laatst speelde, maar sjonge zeg, wat is dit een unieke game. Misschien is de beleving wel ongeëvenaard. Zit er nu weer twee uurtjes in en heb zin om door te gaan.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Heb zowel Dead Space remake als Metroid prime laatst uitgespeeld. Maar Metroid prime is inderdaad een geweldige game.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Zeker doen. Is nog steeds een van de beste games ooit gemaakt.

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Snoop213

Helemaal mee eens. Het is eigenlijk ongelofelijk dat Nintendo 20 jaar geleden al zo’n dijk van een game uitbracht.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden

Ik hoop van het weekend voor het eerst van mijn leven de second quest van Zelda op de NES uit te spelen. Heb in 1990 al eens de eerste quest uitgespeeld, in de jaren erna nog wel aantal malen de eerste quest, maar de tweede quest bleef altijd liggen. Meestal, omdat ik het gewoon stom vervelend vond, dat ik alles weer kwijt was aan het begin van de tweede quest, maar dat de vijanden voor mijn gevoel wel waren van het eind niveau van de eerste quest.

Maar nu door de eerste groeipijnen heen en ik denk dat ik dit weekend eindelijk na meer dan 30 jaar hem ga uitspelen. Daarna wil ik Wo Long gaan spelen, maar misschien wordt het ook wel Railroad Tycoon 2, daar krijg ik nu ineens ook zin in.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja in de allereerste Zelda heb je twee quests. Nadat je Ganon heb verslagen, begint het spel weer helemaal opnieuw. Alleen zijn de vijanden sterker en zit alles op een andere plek op de wereldmap en zijn de kerkers ook anders ingedeeld.

Lavalera
1 jaar geleden

Vakantie weekje voor de boeg. Dat betekent niet zo veel doen beentjes omhoog en gamen maar.

Qua games is het weinig verrassend. Op de ps5 is het Hogwarts Legacy. Een erg goede game. De platinum is ietwat te grindy maar ga hem wel halen. Dat lukt deze week wel. En daarna Life is Strange. Even een korte verhaal game tussen door voor de afwisseling. Heb deel 2 en true colors al wel gespeeld maar deel 1 nog nooit. Aangezien die op ps plus staat was het een mooie keuze om te doen.

Daarnaast op de xbox Like a Dragon Ishin. Beetje vissen en de farm moet onderhouden worden. Beetje side stories, beetje karaoke en misschien eindelijk eens verder met het verhaal haha. Inmiddels ruim 45 uur verder en vermaak me uitstekend. Een typische Like a dragon game zoals ik ze graag zie.

Fijn weekend allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Life is Strange deeltje 1 en 2 staan ook nog op mijn to do lijstje. True Colours vond ik wel leuk. Laat tzt even weten hoe het beviel. Misschien moet ik hem dan wat hoger op mijn lijstje zetten 😉

Lavalera
1 jaar geleden

Ik zal het je laten weten. Deel 2 vond ik ook leuk. Het is wel het type spel waar je voor in de mood moet zijn. Deel 1 staat op ps plus en is een korte zeker voor de platinum. Als je een keer behoefte hebt aan een kort spel tussendoor zou ik die overwegen. Hoef je ook niet zo te zweten op de platinum, die schijnt super simpel te zijn en onder 10 uur

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Trophies zijn altijd fijn!! 🙂 Staat deel 2 trouwens niet ook op PS Extra?

Lavalera
1 jaar geleden

Volgens mij alleen deel 1.deel 2 had ik ooit es voor 12 euro gekocht in een sale op de xbox. Dus je kan of wachten of die op plus komt of em eens goedkoop uit een sale vissen

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik was mijn hoofd al aan het breken over de 4e, maar je bedoelde captain spirit. Tijdens het spelen van deel 2 krijg je aan het einde van chapter 1 het advies om die te downloaden en te spelen voor de backstory. Dus dat hebben we uiteraard gedaan. Before the storm is straks de enige nog die ik moet spelen. Heb al wel de dlc van true colors, wavelengths gespeeld.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik heb net 10 minuten geleden mario + rabbids sparks of hope binnen gekregen, er is een mooie deal bij amazon. Verder wat gta5 op de ps5

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door adutchman
coola
1 jaar geleden

Na 17 uur en 33 videos verder heb ik gisteren Assassin’s Creed 2 weer uitgespeeld. Dus nu ga ik mij dit weekend weer wat meer focussen op Hogwarts Legacy en misschien ook al begin maken aan Assassin’s Creed Brotherhood.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Hogwarts legacy goede game. Al weet ik nog niet of het mijn nummer 1 gaat worden. Hij is wel erg goed

Was ook gestart met Wo-long Fallen Dynasty alleen ik ben er niet goed genoeg in. Bij de 1e baas fase 1 verslagen. Om vervolgens erachter te komen dat hij een fase 2 heeft zonder checkpoint. Dan ben je mij kwijt en Atomic heart maar die vond ik niet sterk.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Puur focus op Otopath Traveler 2, zit er al +- 12 uur in en wat een geweldige game.

Veel plezier met Scars Above.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Zal niet veel aan gamen toekomen, maar heb nu een paar keer een kwartiertje GT7 gespeeld op de PSVR2 en dat gaat inmiddels goed. Nu kwestie van opbouwen. Heb Call of the Mountain nog niet geprobeerd. Moet ik echt nog doen! Verder een stukje verder gespeeld in Hogwarts Legacy. Leuk, leuk, leuk.
Hoewel ik laaiend enthousiast ben over die PSVR2 vind ik het scherpe deel van het beeld in het midden qua omvang wel klein. Het wordt richting de randen wel snel wazig. Dus je moet echt met heel je hoofd kijken om iets scherp in beeld te krijgen en niet alleen met je ogen. Dat valt me tegen na alle verhalen van die rendering op plekken waar je kijkt. Geloof me, als je niet rechtuit kijkt, is het vaagheid/wazigheid troef. Mag de pret niet heel erg drukken want gamen is nooit meer hetzelfde, maar ik vind dat hier weinig aandacht voor is.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Oink, dus ook in het midden niet?!

6 GBA games die ik graag zie verschijnen op Nintendo Online.

Screenshot Sunday #95