in

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 mei


Dennis mons

Hoewel ik nog genoeg games te spelen heb, ga ik óók met Angry Bird AR: Isle of Pigs aan de slag. Want geloof het of niet: dat is echt wel weer een frisse kijk op de flink uitgemolken game. Je ‘projecteert’ de game namelijk op bijvoorbeeld een tafel of de grond, en moet om de levels heen lopen en draaien, of bukken om bijvoorbeeld dynamiet te spotten. Het is jammer dat ze nog geen multiplayer-modus hebben, want volgens mij zou het super tof zijn als je dit tegen vrienden kunt spelen in de kroeg. Zeg maar het nieuwe Jenga. Hoe dan ook: de game kost niets, maar je hebt wel een iPhone nodig.

Angry Birds AR: Isle of Pigs

Martin Verschoor

We hebben een Iron Man MK 50 robot binnengekregen van UBTECH. Die kan een beetje rondlopen, praten, feesten, vliegen, bad guys slopen, eigenlijk alles wat je van een echte Iron Man kan verwachten. Daarnaast kan je ook nog AR-games spelen met di 289,- dollar kostende hebbending. Je snapt natuurlijk wel wat ik het hele weekend aan het doen ben: Apex Legends.

Apex Legends

Lucas May

De Oculus Quest heb ik gisteren voor het eerst even mogen testen en heeft me gelijk weggeblazen. Het is inmiddels geen geheim meer, maar Beat Saber is zo fucking goed. Ik ben dus dansend in mijn woonkamer te vinden dit weekend. Verder ben ik weer keihard verslaafd aan Pokémon Silver (de originele versie) en ga ik verder met badges verzamelen (op m’n fiets!). Sinds ik als klein kindje volledig betoverd werd door Pokémon Yellow, heb ik de pokégriep niet meer zo hard te pakken gekregen. Gelukkig is het in dit geval helemaal niet erg om ziek te zijn.

Pokémon

Jules Schlicher

Ik ga met deze puppy spelen:

CUTE ASS PUPPY VAN JULES

Jacco Peek

Ik zit nog in de LA-vibe na m’n Borderlands 3-trip, dus ik ga dit weekend nog even nagenieten in Los Santos. Ik heb daar zes locaties uit de game bezocht en nu ik ze in het echt heb gezien kan ik niet wachten om de in-game-versie weer eens te bekijken. Verder weet ik het nog niet zo goed eigenlijk, wellicht dat ik toch Days Gone in huis haal.

days gone

Thijs Barnhard

Cuphead is zo’n fantastische game dat ik alle momenten met die game koester. Ik wil er dus echt even de tijd voor hebben en dat was de afgelopen dagen niet echt het geval. Daarom heb ik dit weekend een middag vrijgemaakt om alleen maar alle bazen van het tweede eiland uit de weg te ruimen. Ik ben ook nog steeds bezig met het doorgronden van alle mogelijkheden van Dreams. Simpele gamelogica heb ik nu een beetje onder de knie, nu is het tijd om objecten te leren ontwerpen.

Cuphead

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Check onze spoiler podcast van Avengers: Endgame

Waarom duurt het lokaliseren van Japanse games soms zo lang?