in

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 november?

Ja hoor, die tijd van het jaar is weer aangebroken. Vakantiiiiiiieeeee!!! En maar goed ook, want het lijkt wel of ze de rotste klussen voor de laatste twee dagen hadden bewaard. Gelukkig laten we ons niet zomaar uit het veld slaan en is alles goed gekomen. Maar voor nu effe lekker afschakelen en bijkomen.

Dit weekend staan weer dezelfde spellen op de planning. Dat betekent dus rondslingeren in Spider-Man 2, platformen in Super Mario Bros. Wonder en mogelijk nog wat dungeons healen in World Of Warcraft.

En jullie? Lekker zandhappen in EA Sports WRC? Beschermen en dienen in Robocop: Rogue City? Of gewoon RSI omtwikkelen in WarioWare: Move It? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
24 dagen geleden

The evil within 2 is uitgespeeld en dat was dan ook meteen het einde van de spooky games maand. Daarna heb ik Cat quest opgestart, het contrast kan niet groter zijn. Wat een vrolijke game, er waren mensen op deze site lovend over en dat was helemaal terecht. Na 8 uur zat mijn catventure er al op. Gelukkig heb ik ook deel 2 gekocht in sale, maar die is voor later!

Nu ben ik bezig met detroid become human. Een paar weken geleden speelde ik alle verhaallijnen in the quarry en moest ik terug denken aan dit spel dat ik maar een keer had uitgespeeld. Nu wil ik eens kijken wat de verschillende paden zijn. Daarnaast ga ik ook rondslingeren als spider-man! Maar nee niet deel 2 dat iedereen nu speelt, ik had nog niet Miles Morales gespeeld dus die is nu aan de beurt!

Fijn weekend!

Luigi1985
24 dagen geleden

Ik ga weer verder met Super Mario Wonder en Pikmin 4.

Lavalera
24 dagen geleden

Haha heel toevallig heb ik ook de komende week vakantie. Dus vooral lekker chillen!

Qua gamen is het verder gaan met Diablo 4. Schiet lekker op in seizoen 2. Het is ene stuk interessanter dan seizoen 1 dus misschien maak ik hem nog wel af. Daarnaast nog een stukje dead Space. Wat even een tussen game is tot deze week de nieuwe Like a Dragon game uitkomt.

Aan PlayStation zijde ben ik op 2 combat trophies na klaar met Spiderman 2. Dus heb ik maar besloten om door te gaan naar de eerste grote jrpg release deze maand, Star ocean the second story r. De remake van de 2e star ocean game. 2d pixel art poppetjes op 3d achtergrond ziet er vrij gaaf uit. Volgens velen de beste star ocean game en de reviews zijn erg goed. Dus daar gaan we veel plezier aan beleven. Daarnaast een beetje van mijn standaard zij games als ik even wat anders wil zoals ff14, persona 4 Arena of theathrythm.
Fijn weekend allemaal!

SenseNL
24 dagen geleden

Sinds een paar weken bezig met mijn 2e playthrough van Red Dead Redemption 2. De eerste keer speelde ik op de Xbox One, nu op de PS5. Jammer dat er geen PS5 patch is, maar verder blijft dit een heerlijke game. Nog steeds door weinig games overtroffen wat mij betreft. Ben nog wel een paar weken zoet, daarna eens rustig kijken wat ik ga spelen. Behoorlijk wat FOMO afgelopen weken met Spiderman 2 en Mario Wonder, maar heb mij al een tijdje voorgenomen om #slowliving te doen dus ook qua gamereleases laat ik mij niet gek maken. Spidey 2 en Mario Wonder zijn over een paar maanden of jaren nog net zo goed (of zelfs beter dankzij patches) als tijdens de release, toch?

Fijn weekend!

Laatst bewerkt 24 dagen geleden door SenseNL
Michael-Raymond-Clayton
24 dagen geleden
Antwoord aan  SenseNL

Ah, een medestander! Al ben ik er na één keer (hoe goed de game ook is) wel echt helemaal klaar mee!

wiebeamalur
wiebeamalur
24 dagen geleden

Ik heb gisteren Little Goody Two Shoes aangeschaft en een uurtje van gespeeld. Smaakte absoluut naar meer, dus daar ga ik zeker mee verder!

Voor de rest nog wat Breath of The Wild, Trails In The Sky FC en Cassette Beasts.

wiebeamalur
wiebeamalur
23 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Het is een bijzonder spel vind ik haha. Het mixt genre’s als visual novel, horror, puzzle, dating sim en farm/time management door elkaar. Wel is het 90’s anime stijltje echt prachtig vormgegeven, puur daarvoor zou je de game al een kans moeten geven.Trivia: de game is door de indie afdeling van Square Enix gemaakt 😉

Laatst bewerkt 23 dagen geleden door wiebeamalur
Michael-Raymond-Clayton
24 dagen geleden

Nog steeds RDR2 natuurlijk. Inmiddels heb ik de trophy die je krijgt wanneer je ‘progression’ 100% is. Je zou verwachten dat je daarmee ook de platinum hebt, maar niets is minder waar. Ik ben nu bezig met het bestuderen (en waar mogelijk villen) van alle 170 diersoorten in de game. Ik moet er nog een stuk of 8. En die zijn goed verstopt! Grrrr
Dan nog een paar laatste single player trophies en vrijwel alle multiplayer trophies nog… Het houdt me van de straat zullen we maar zeggen…

Silverhellspawn
Silverhellspawn
24 dagen geleden

Zaterdag kan ik een paar uurtjes gametijd vrijmaken en dan ga ik uiteraard verder met ME: Andromeda.

Goed weekend!

The Day Before – Final Trailer gaat vanavond live!

Screenshot Sunday #129