in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 4 en 5 september

In september komt er een flinke lijst aan games uit! Denk aan Deathloop, Kena en Life is Strange: True Colors. Tijd om de laatste games dit weekend af te ronden voordat de eerste grote klappers komen?

Life is Strange
Life is Strange

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
11 maanden geleden

Assassin’s Creed: Revelations is de game die ik dit weekend speel.

ReRo
ReRo
11 maanden geleden

Ja september, lekker maand, maar heb nog zoveel in mn backlog. Dit weekend Ghost Of Tsushima, net aan begonnen. Tussendoor een paar potjes Battlefield V. Wilde eigenlijk Baldo, Guardian of the Owls spelen dit weekend, maar wacht even op een update zodat ie wat lekkerder wegspeelt. Vindt hem op de pc-poort nog wat bugged namelijk.

wiebeamalur
wiebeamalur
11 maanden geleden
Antwoord aan  ReRo

Baldo staat ook bij mij op de radar. Hoe is ie grafisch? Op screenshots leek het wat mwah.

ReRo
ReRo
11 maanden geleden
Antwoord aan  wiebeamalur

Je kan grafisch kiezen uit laag, gemidded of hoog. Beetje karig dus. Maar bij hoog valt er weinig op aan te merken. Sowieso de stijl is tof!

adutchman
adutchman
11 maanden geleden

Voor mij zijn de games die deze maand uitkomen budgetbak titels dus heb ik mezelf getrakteerd op wat toppers in de Playstation sale. Tony Hawk 1 & 2, Crash Bandicoot 4 en The Last of Us 2.

Genoeg te doen dus de aankomende tijd!

Luigi1985
11 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

Nice. Crash Bandicoot heb ik ook nog. Mss een keer die PS5-upgrade installeren, want ik had m bewust niet uitgespeeld destijds.

adutchman
adutchman
11 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Blijft een hele leuke game. Jammer dat de prijs maar niet veel lijkt te dalen. Deze keer kon ik hem voor 41 euro niet laten liggen.

fonsrutte
fonsrutte
11 maanden geleden

Dit weekend hopelijk Dishonored voor de tweede keer uitspelen daarna meteen deel 2

StefanKock
StefanKock
11 maanden geleden

Assassin’s Creed Origins en The Ascent.

KLUUT
KLUUT
11 maanden geleden

Psychonauts 2 op de series X en Persona 5 Strikers op de Switch

Luigi1985
11 maanden geleden

Voor mij weer Skyward Sword en mogelijk Demon’s Souls.

Rainking
11 maanden geleden

Ik zou vandaag The Medium binnen krijgen voor de PS5, maar gisteren kreeg ik een bericht van Nedgame dat de release een week is opgeschoven. Typisch, want via Player2Gamestore kan ik ‘m dan weer wel bestellen. Nou ja, geen ramp verder.

Nadat ik vorig weekend de platinum trofee voor Jedi: Fallen Order had gehaald, leek het me wel leuk om dat spel nog eens door te spelen voor de platinum voor de PS5 upgrade. Het is ondertussen toch alweer bijna twee jaar geleden dat ik de campaign had gespeeld. Dus daar ben ik ondertussen lekker doorheen aan het spelen. Dat blijf ik een leuk spel vinden.

Verder heb ik eerder deze week Lake van de nederlandse developer Gamious gekocht op de Xbox One. Helaas heeft het wat last van bugs, dus ik hoop dat dat nog gepatched wordt, want het lijkt me een erg leuk spel.

Oh ja, en ik wil mijn review nog afmaken…

Laatst bewerkt 11 maanden geleden door Rainking
Red Dead Demon
Red Dead Demon
11 maanden geleden

Het wordt weinig gamen dit weekend. Zaterdag hele dag op het strand bier drinken. En ‘s avonds thuis met mensen karaoke avondje.
Zondag uitkateren. Denk met wat hersenloze games. Beetje chillen met Stardew of Valheim.

Michael-Raymond-Clayton
11 maanden geleden

Kom dit weekend terug van vakantie, dus eindelijk weer tijd om wat te gamen. Ik moet nog een paar laatste trophies scoren van Ratchet & Clank: Rift Apart en daarna begin ik aan A Plague Tale: Innocence. September wordt zeker een leuke maand. Ik ga in elk geval Kena halen. En misschien Death Stranding, al twijfel ik heel erg over die laatste. Oktober wordt ook heel interessant!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
11 maanden geleden

Niet twijfelen over death stranding

Michael-Raymond-Clayton
11 maanden geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Nou ja, het is natuurlijk best een unieke game, zoals ik het begrijp. Het moet je ding zijn. En wat nu als ik na een half uur denk: d*mn, het is dus tóch echt een walking simulator?!
Niet alleen zonde van mijn poen, maar ook van mijn tijd, want ik mag van mezelf pas weer aan een volgende game beginnen na het behalen van de platinum trophy en die kost je in Death Stranding al gauw een uurtje of 80 meen ik… Ik vind het dus spannend. Maar de game trekt me wel! Hij staat stevig op mijn radar.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
11 maanden geleden

Ik heb ook heel lang getwijfeld over de game, maar toen ik er eenmaal aan begonnen was werd ik er vrijwel direct door gegrepen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de games van Kojima altijd goed vind. Het is zoveel meer dan een walking simulator, maar kan eigenlijk ook niet goed vertellen wat het nu wel is. Het verhaal ontvouwt zich naarmate je vordert en in het begin wist ik niet waar het heen ging. Maar het verhaal is uiteindelijk zo goed. Wilde ook na het uitspelen van de game niet weg uit de “wereld”. Ik vond de boss fights niet heel moeilijk, dat was een klein minpuntje voor mij. Alle stukken met Mads Mikkelsen zijn steengoed.

DarkraverX
DarkraverX
11 maanden geleden

King`s Bounty 2

wiebeamalur
wiebeamalur
11 maanden geleden

Ben Horizon: Zero Dawn gestart nadat ik FF1 Pixel Remaster afgerond had deze week. Mijn zoveelste poging om een westerse game te waarderen en niet dat ik alleen maar Japanse shit speel.

Tot mijn grote verbazing vind ik de game heel goed! De setting is gaaf, het speelt lekker weg en ik vind Aloy een super protagonist! 🙂 Het verhaal is ook erg boeiend en een gebeurtenis (zal niks spoilen) aan het begin de game raakte mij echt. Dan weet je dat je game goeie characters heeft en het script van hoog niveau is. Vandaag flink wat gespeeld en genoot er met volle teugen van, eindelijk een westerse game die mij wel pakt! 😀

Daarnaast speel ik natuurlijk nog als vaste kost Final Fantasy XIV ernaast.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
11 maanden geleden

South park fractured but whole en wellicht verder gaan met Pokémon snap. Misschien ook een nog een beetje art of rally en Pokémon unite. Maar eigenlijk staat dit weekend vooral in het teken van Zandvoort.

SamuraiPizzaCat
11 maanden geleden

Super Metroid, na Zero Mission the hebben uitgespeeld had ik de smaak te pakken

E768F7ED-BA9A-4E2F-834A-19ED58F2E445.jpeg
Gourami
Gourami
11 maanden geleden

Als ik tijd heb om te gamen wordt het Sonic Colours Ultimate op de Switch of Monster Harvest.

Townscaper is niet een game

Q&A: Wat gaan we zien tijdens de PlayStation Showcase?