in

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 augustus

Confession time! Ik mag dan wel de rain king zijn, maar voor mijn werk is het toch wel makkelijker als het droog is. Was ik blij met deze week? Gedeeltelijk wel, gedeeltelijk niet. Maar het is nu weer even droog en het schijnt weer wat warmer te gaan worden. Voor de mensen met vakantie wel lekker natuurlijk. En anders kun je er altijd nog een handheld bij pakken.

Dit weekend zullen the usual suspects wel voorbij gaan komen, dus Trials Of Mana en Octopath Traveler II. Mocht ik teveel baco’s achterover gooien, dan heb je nog wel eens kans dat ik weer eens een World Of Warcraft abonnement afsluit voor een paar maanden om Classic te spelen. Lekker op mijn gemak wat questjes doen.

En jullie? Als een malle kogels ontwijken in Akai Katana Shin? De wereld van Dungeons & Dragons aan het verkennen in Baldur’s Gate 3? Of ben jij één van de miljoen mensen die Remnant II in de eerste vier dagen na release heeft gekocht? Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
35 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 maand geleden

Gotham Knights en Tiny Tina’s Wonderworld waren miskopen helaas. Ik ben begonnen met Lost Judgement, die ga ik wel afmaken. Tussendoor een lange termijn project genaamd Baldur’s Gate 3 op de Steam Deck.

Fijn weekend!

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  adutchman

Fijn dat je nu wel n goede game te pakken hebt 🙂

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  adutchman

Die 2 zijn inderdaad hit en miss. Beiden vind ik ok maar nou niet games die ik zo weer op noem dat ik ze gespeeld heb haha.
Lost judgment is wel echt geweldig. Het laat echt zien hoe Rgg gegroeid is en het 1 van hun beste spellen in mijn optiek. Geniet er van.

adutchman
adutchman
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Dank je. Ik zit pas in chapter 2 maar ik vind het ook nu al geweldig

Kunstschilder1987
1 maand geleden

Hier sackboy op ps4 pas uitgespeeld, die was erg gaaf, en nu in blaster master zero gedoken. Heerlijke game zover, 2 uurtjes erin 🙂

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Sackboy vond ik ook wel leuk. Met name een paar levels met bekende nummers (of bewerkingen daarvan) op de achtergrond konden mij wel bekoren. Ben nog bezig met de laatste paar trophies. Met name al die Knight Trials achter elkaar op goud is een drama… Bijna net zo erg als dat ene f*ck*ng rondje op Spa dat ik nog binnen 2 minuut 25 moet zien te rijden bij.Gran Turismo 7…

Kunstschilder1987
1 maand geleden

De knight trials alleen n paar v gespeeld om de orbs gauw voor de eindbaas vrij te spelen. Ik hou van de games, ook de little big planet reeks, vanwege de creativiteit. De muzieknummers zijn ook gaaf bewerkt ondanks dat t meeste mijn muziek niet is…. Echter vond ik die trials precies op t gebrek eraan zwaar tekortschieten. Verder een topgames.
Mijn hoogste trial trofee is zilver hoor hahaha

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden

Afgelopen week de platinum trophy van The Ascent binnen gehengeld. Een aardige (en opvallend mooie) twin-stick shooter. Maar, zoals mijns inziens alle spellen in dit genre, wel wat repetitief en gelet daarop net iets te lang.
En hoewel de vereisten voor de platinum trophy mij er tot nu altijd van weerhielden (je schijnt daar 200 uur mee zoet te zijn…) ben ik toch overstag gegaan en heb ik Red Dead Redemption 2 aangeschaft in de Summer Sale. Tot nu bevalt het goed. Ben benieuwd hoe ik er over 200 uur tegenaan kijk, haha.

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks. Dat slechts 0,1% van de spelers de platinum heeft behaald, baart mij wel wat zorgen inderdaad…

Lavalera
1 maand geleden

Pfoe red dead 2. Ik hou van grote open wereld spellen maar die game was wel zooooo traaaaaag en de gun play was zo slecht dat ik de game na 3 uur aan de kant heb gegooid. Hoop dat jij wr meer plezier in hebt haha

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ik ben pas een uur of 5 onderweg, maar het is nu al veel beter dan die (inderdaad) tergend trage eerste paar uurtjes (in de sneeuw). Maar de setting is zo helemaal mijn ding, dat het toch wel goed zou moeten komen…?

Lavalera
1 maand geleden

Ik hoop het voor je. Ik hoor wel van je hoe het verder op is. Als het inderdaad beter wordt moet die maar weer eens terug voor een 2e als ik er aan toe kom haha.
Veel mensen zien het als 1 van de beste spellen ooit dus als de setting jouw ding is komt het wel goed denk ik.

Kunstschilder1987
1 maand geleden

200 uur???
Ik heb vrouwen meegemaakt in mijn leven die ik sneller moe was!

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Haha veel plezier er mee. Ik had van de week na de aankondiging van de nieuwe ff14 expansion en het nieuws dat die eindelijk naar Xbox komt bijna weer een abo daar gedaan en toen herinnerde me dat Starfield en bg3 la op de planning staan dus rons oktober ga ik misschien ook de mmo wereld weer in haha.

Veel plezier in wow iig

Luigi1985
1 maand geleden

Hier nog steeds Tears of the Kingdom. Heb wel aardige vorderingen gemaakt afgelopen week, maar moet nog wel veel denk ik. Wil een beetje tempo maken, omdat ik Pikmin 4 per ongeluk ook al gekocht heb en ik wil beide games voor half oktober af hebben (Super Mario Wonder), maar ik ben bij Zelda snel afgeleid. Dan zie ik ergens weer iets en dan ga ik dat toch maar bekijken ipv meer op de missies te focussen. Ach ja. Ik vermaak me wel.

Verder nog wat Super Mario 3D land.

Lavalera
1 maand geleden

Voor de verandering maar weer eens Diablo 4. Daarnaast heb ik als zij spel fable opgestart dat werkt toch wat beter dan Blue Dragon omdat ik kan saven en Quick Resume werkt. Heb fable 1 nog nooit uitgespeeld dus wie weet hoe ver ik dit keer kom.
Op de PlayStation is het verder met Fairy Tail. Das wel een heerlijke fan service game. Als ik dan weer zin heb in een ritme spel waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben worst het theathrythm final bar line.De persona dancing zijn alle 3 de platinum binnen dus moest wat anders haha. misschien nog wat Yakuza 0 of Persona 4 Arena Ultimatax.

Met Bg3 wacht ik even tot de ps release mijn pc kan dat niet aan. Maar heb er zin in hoor er zulke goede verhalen over.

Michael-Raymond-Clayton
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Diablo en Baldur’s Gate, wel van gehoord uiteraard en in een donkergrijs verleden ook wel geprobeerd, maar totaal niet mijn ding. Maar men is er laaiend over dus daar zul je je zeker mee kunnen vermaken. Fairy Tail ken ik niet, maar aangezien ook Persona en Yakuza niet aan mij is besteed, geloof ik niet dat het my cup of tea zal zijn… Maar blij te lezen dat je je ermee vermaakt!

Lavalera
1 maand geleden

Thanks.En inderdaad als je Persona en Yakuza al niets vindt is Fairy Tail helemaal niets voor je. Dan moet je de anime al kennen en van jrpg houden en dat geldt voor jou niet haha. Maar ach ik ben ook wel gewend dat niet veel mensen de spellen leuk vinden die ik leuk vindt maar dat is soms andersom ook Maar goed dat vind ik ook het leuke hier. Je krijgt een aardig kijkje in de keuken van veel spellen zo.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

Fable 1 was als tiener n favoriet en speel ik nog steeds jaarlijks ff door. Is ook niet te lang, wat ik fijn vind 🙂

Lavalera
1 maand geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Mooi man. Heb zelf ik dacht fable3 ooit eens gespeeld lang geleden maar veel weet ik er niet meer van haha. dat soort type rpgs vind ik wel leuk.Quest hier upgrade daar. Als die zo kort is is dat wel fijn dan heb ik hem zeker voor Starfield uit.

Kunstschilder1987
1 maand geleden
Antwoord aan  Lavalera

ik denk dat dat je wel gaat lukken vóór starfield 🙂

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden

Van de week op vakantie, dus de DS en 3DS zijn mee. Ik heb ongeveer een 60 fysieke spellen en dan op de 3DS nog zo’n 30 digitale.

Voorlopig is het enkel Mario wat de klok slaat. Mario, the lost levels. Ooit digitaal gekocht, maar nog nooit echt ver gekomen. Ben op dit moment in level 4-3 gekomen zonder warps. Merk dat ik weinig de tijd neem en heel gehaast speel. Super Mario de nes versie heb ik ter vergelijking ook even gespeeld, maar daar vloog ik ouderwets doorheen. Een vliegreisje en level 1-1 tot er met 8-4 zonder warps geklaard.

Daarnaast speel ik New Super Mario Bros. Wat speelt dat spel toch een stuk soepeler dan die eerste twee. Wel echt een verbetering. Het geeft mij echt steeds weer plezier.

Mijn dochter van 6 vermaakt zich trouwens ook prima met die oude mario spellen.

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Enig ervaring mee, hoe ver ben jij gekomen?

Ruaidri1981
Ruaidri1981
1 maand geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik heb besloten het uitspelen van the lost levels de komende tijd lekker thuis op de bank te gaan doen. New super Mario bros pakt veel makkelijker even op en is leuker om te doen. Ik wil de lost levels wel uitspelen, maar dat vergt behoorlijk wat concentratie en doorzettingsvermogen. Ik heb Mario 1, Mario 2 Mario 3 op de NES uitgespeeld. Dus de lost levels moeten daar ook bij komen.

DarkraverX
DarkraverX
1 maand geleden

Remnant 2 samen met mijn nicht en mijn zoon, hebben al zooi bazen down, en uiteraard Baldurs Gate 3.

Ravenman
Ravenman
1 maand geleden

Ik heb pas God Of War Ragnarök uitgespeeld op de PS4. Nu ben ik al 8 weken bezig met Ghost of Tsushima. Daarnaast ben ik ook bezig met Fallout 4 en Red Dead Redemption. Ik heb dagelijks maar 3 of 4 uur de tijd om te spelen en free roaming games duren erg lang.

Screenshot Sunday #116

Screenshot Sunday #117