in

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 februari

Wat een week weer! Sony kocht even Bungie en Nintendo, Sony, EA en Activision maakten sappige toekomstplannen bekend bij hun kwartaalcijfers. Ook verschenen de eerste grote releases van februari, met Dying Light 2: Stay Human en Life is Strange: Remastered Collection. Wat speel jij dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
35 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
1 jaar geleden

Dying Light 2 en Assassin’s Creed Odyssey zijn de games waar mijn game tijd naartoe gaat, vooral naar Dying Light 2.

Luigi1985
1 jaar geleden

Van de week eindelijk goed wat tijd in Death loop kunnen steken. Ondanks dat ik nog steeds gewoon oranje markers aan t volgen ben, vind ik het nu toch wel vet.

Bleek dus ook dat ik behoorlijk wat missies had uitgespeeld zonder dat ik de missie had uitgespeeld om dingen te infusen (koekoek). Speelt nu een stuk lekkerder.

Daar mee verder dus en Death’s Door.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Luigi1985
Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Hè hè, zie je nu wel. 🙂 Leuk!!

Snafu9
Snafu9
1 jaar geleden

Dat wordt lekker Pokemon Legends Arceus spelen. Heb nog genoeg te doen daarmee. Vind het heerlijk om lekker rustig aan met het spel te doen. Elk hoekje bekijken om te kijken of daar nog een Pokemon te vinden is.

Verder zal er vast wel weer Rocket League gespeeld worden zoals bijna elk weekend!

Iedereen een fijn game weekend toegewenst!

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Bijna klaar met Uncharted 4 en dan door met Lost Legacy. Ben ook bezig met Dying Light 2 wat een lekker gampie is!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik ben anderhalve week geleden na lang wikken en wegen dus toch maar aan Death Stranding begonnen. En het bevalt steeds beter. Ik zit nu op 30 uur. Behoorlijk verslavend. Maar wat mij een beetje zorgen baart is dat ik niet zo goed snap waarom het nu zo verslavend is… Het verhaal is nog steeds vaag, de gameplay bestaat nog steeds uit het bezorgen van pakketten (zij het wel met steeds efficiëntere methoden) en hier en daar wat combat die geen naam mag hebben. Waarom denk ik dan toch steeds: nog één bestelling…

Al maakt de gedachte dat ik voor de platinum nog minimaal 70 uur nodig zal hebben mij niet noodzakelijkerwijze heel vrolijk… Maar dat wist ik van te voren. Toch valt het dus niet tegen!

Rainking
1 jaar geleden

Zal die Kojima stiekem toch geen achterlijke vent wezen, hahaha. Maar mooi dat het toch nog bevalt, dan.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Achterlijk weet ik niet, maar volgens mij kun je na kennis te hebben genomen van de verhaallijn van Death Stranding die aan zijn brein is ontsproten toch niet ontkennen dat hij niet helemaal 100 punten is, haha.

Rainking
1 jaar geleden

Of misschien juist over de honderd gaat, hahaha.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Wat een game! Ik zat al over de 100 uur als ik het me nog goed kan herinneren. Verveelde geen moment en ook ik weet niet waarom deze game me zo pakte. Qua gameplay dan.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Verder met Pokémon legends Arceus, vermaak me prima met de game. Heb een soort van verzameldrift ontwikkeld, waardoor ik me tot nu toe niet verveel met de game.

Verder ga ik proberen om control voor 22 februari uit te spelen. De game verdwijnt dan namelijk van Game Pass en ik heb de game al een behoorlijke tijd op m’n lijstje staan. Gisterenavond aan begonnen en de game ziet er strak uit en het verhaal begint veelbelovend.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Een collega van me is ook helemaal verslingerd aan Arceus. Die ga ik zeker een keer halen.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik zit al langer naar Pokémon games te kijken, maar ben nooit overgegaan tot de aanschaf van een pokemon game. Ooit bijna een keer shield gekocht.

Vermaak me echt met deze game moet ik zeggen. Al behoor ik, vanwege m’n leeftijd, waarschijnlijk niet tot de doelgroep

Ach ja, jong van geest zullen we maar zeggen en m’n kids vinden het ook leuk.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ik ben zelf 43 en het leken me altijd wel grappige spellen. Ik heb er een ppar voor de 3DS, maar zo’n open wereld spel spreekt me wel aan eigenlijk.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Hahaha nice!! Ik ben 40. Leuk om een generatiegenoot hier te treffen. Heb het idee dat het net even wat moderner is en dat spreekt me wel aan in deze game.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Ik heb vorig jaar op deze site een item geschreven over eerste game ervaringen en toen ontdekte ik niet alleen dat er hier veel leeftijdsgenoten zitten, maar zelfs nog oudere. Dat vond ik wel tof om te zien. Dat gecombineerd met jongeren leverde toen een hele hoop verschillende reacties op. Heel leuk.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ah leuk. Kan ik dat nog terug vinden? Zit al sinds 2011 op insidegamer maar ik reageer eigenlijk pas sinds kort op bepaalde items.

Ik heb soms wel het gevoel dat er leeftijdsgenoten op deze site komen door bepaalde reacties die er dan gegeven worden.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Als je op mijn ‘naam’ klikt, dan zie je de stukjes die ik geschreven heb. Dat zijn er nog maar acht, dus dat heb je zo gevonden.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks, ga meteen kijken

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Dude, super tof!!!

Kan me zo goed vinden in je verhaal. Mijn eerste game ervaring was met de Atari 800 XL en dan een spelletje genaamd pengo. Op een cassettebandje inderdaad en ook het minutenlang invoeren van een ingewikkelde code om dan een regenboog op je beeldscherm te voorschijn zien komen. Mits je de code goed ingevoerd had, want 1 teken verkeerd en er gebeurde niks.

Vet dat je alles bewaard hebt. Ik ben pas va de ps2 consoles gaan bewaren.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door TheGoldenKid
Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Pengo even opgezocht op YouTube, want ik kende het niet. De Atari 800 ook niet trouwens. Zag er wel grappig uit. Doet me ook een beetje denken aan de stijl van sommige ZX Spectrum waar ik mee begonnen ben.

Floppy’s hadden waarschijnlijk makkelijker geweest, maar die luxe had ik nou eenmaal niet, hahaha.

De PS2 was sowieso een mooie console met een hele mooie bibliotheek aan spellen, dus daar is een hoop plezier uit te halen.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Volgens mij zitten hier alleen oude vandagen, haha. Hoewel ik met mijn 39 lentes nog een jonge God ben natuurlijk…

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Rainking
1 jaar geleden

Wazzeggie? Insidegame? Ik dacht zimmerframe.
Volgens mij is er een geheime agenda om van deze site een digitaal bejaardenhuis voor overjarige gamers te maken, hahaha.

HanTheMan
1 jaar geleden

Ik dacht even dat ik wat gemist had toen ik de eerste zin las:

“Wat een week weer! Sony kocht even Bungie en Nintendo”

Haha maargoed hier verder met Arceus en heb death’s door op de kop getikt voor de ps5. Genieten!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  HanTheMan

Yes! Nog iemand aan Death’s Door!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Lange tijd dacht ik dat de games Deathloop, Death Stranding en Death’s Door niets voor mij zouden zijn. Ik ben nu toch een heel eind met dit dodenlijstje en die laatste gaat ook gespeeld worden, maar pas over een hele poos. Nadat ik klaar ben met het grote postbode avontuur, ga ik eerst de originele Horizon nog herspelen (ter voorbereiding op Forbidden West) dan ga ik Forbidden West spelen en dán wellicht Death’s Door. Of later. Eentje voor de wat langere termijn dus, maar het komt goed Rainking! Je propaganda mist zijn uitwerking niet, haha

Rainking
1 jaar geleden

Hahaha. Propaganda is ondertussen wel het juiste woord, ja. Eerst die DHL Simulator maar afmaken. Ik had het intro stukje van Zero Dawn nog even gespeeld om dat gevoel weer een beetje te krijgen. Ik ben zelf wel benieuwd of ik uiteindelijk meer Forbidden West of Elden Ring zal gaan spelen. Ik weet nog dat Zero Dawn en Nier Automata tegelijkertijd uitkwamen en ik dacht dat ik eerst Zero Dawn zou gaan spelen. Nou, mooi niet dus!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik doe net of ik dat niet gehoord heb… Zero Dawn is een van mijn all time favourites!!

Rainking
1 jaar geleden

Verstandig. Ik heb Horizon: Zero Dawn daarna ook gespeeld en ik vond het een heel tof spel, terwijl ik niet de grootste open world game fan ben. Sterker nog, ik noem Zero Dawn altijd Het Beste Nederlansche Export Pruduct. Ik vond de Killzone serie wel geinig, maar Horizon was een geniale zet. Ik kijk dan ook erg uit naar Forbidden West.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Wordt mijn eerstvolgende game na control

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Woohoo!!!

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Shin Megami Tensei V en Final Fantasy XIV zoals altijd. Zit er ook aan te denken om een derde spel te starten, heb wel zin in Mafia 1.

Sunshine010
Sunshine010
1 jaar geleden

Ben druk bezig met het restant van de sterren van Mario Galaxy te completeren. Tevens een al een aardig stuk op weg met Uncharted 4

Rainking
1 jaar geleden

Eeeeeeeeehhhh…. Eerlijk gezegd weet ik nog even niet waar ik zin in heb dit weekend. Er zal vast wel wat gespeeld gaan worden, maar wat…? Geen idee.

Bekritizeer – Kena: Bridge of Spirits

IG Q&A: Wat wordt de volgende grote overname?