in

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 november

Ik ben dan wel niet thuis op het moment, maar dat betekent niet dat ik niet wil weten wat jullie spelen de komende dagen. Hier ben ik waarschijnlijk wat meer in de woning aan het rommelen, dus niet zo bijster interessant. Hopelijk hebben jullie wat beters te melden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.4/5 volgens 7 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik ben de LEGO Harry Potter Collection aan het spelen. Kinderlijk eenvoudig maar toch leuk. Kijk erg uit naar woensdag voor God of War. Nadeel is wel dat donderdag bijna de hele dag de stroom wordt afgesloten, uitgerekend dan ­čÖü

Prettig weekend iedereen!

Lavalera
1 jaar geleden

Heb een ontzettend drukke week achter de boeg dus amper kunnen gamen. Dus maar weer verder waar ik vorige week gebleven was. En dit zijn waarschijnlijk ook de spellen die ik de rest van het jaar nog wel speel denk ik zo.
Op de Xbox is het dus Persona 5 Royal. Fantastische jrpg met een super goed verhaal. Star Ocean 6 is het 2e spel wat ik speel. Een actie jrpg. Niet echt grafisch geweldig maar wel een vermakelijk game.

Op de Ps5 is het verder met Batgirl on Gotham Knights. Vermaak me nog steeds prima met dat spel. Daarnaast nog Atelier Ryza. Ben op de laatste baas maar die is ineens een potje pittig terwijl de rest niet zo moeilijk was dus nog ff wat klooien met de alchemy tot ik gevonden heb hoe ik hem moet verslaan.

En dat was hem wel weer

Luigi1985
1 jaar geleden

Elden Ring wederom. Er komt geen eind aan. Niet heel erg overigens.

rpenning
rpenning
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Jij valt indd lichtelijk in de herhaling xd

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  rpenning

Haha ja maar het is ook echt een super lang spel en ik ben een treuzelaar dus ik ga overal maar een beetje rond koekeloeren, waardoor t extra lang wordt.

Maar ik zou het niet erg vinden als het een keer klaar is, ook niet als t nog enkele tientallen uren duurt. Vind t nog steeds tof.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Van de week Fez uitgespeeld. Echt een goede puzzel game. Leuk hoe ze spelen met verschillende perspectieven.

Dit weekend verder met AC Odyssey. Toffe game, al was/ben ik veel meer fan van de eerste 3 delen. Ik wilde eigenlijk alleen de hoofdmissies spelen (weinig tijd vanwege drukke baan en gezin), maar op sommige punten is het verschil in niveau tussen de verschillende main missies zo groot dat je wel moet levelen door de zijmissies te doen. Dat vind ik best een minpunt.

Misschien nog een beetje OllieOllie world en MW2.

Fijn weekend!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik heb Gotham Knights inmiddels uitgespeeld en ben bezig met de laatste paar trophies. Daarvoor moet je o.a. een x-aantal vijanden verslaan van type a, b en c. Het vervelende is dat je nergens kunt zien waar de teller staat… Maar goed, ik zal er voor de nieuwe God of War wel mee klaar zijn ­čÖé

SenseNL
1 jaar geleden

Ik ga ook weer verder met AC Odyssey in Gamepass. Steeds overweeg ik te stoppen, maar het blijft lekker wegspelen.

rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik had deze week in een keer zin aan een leuke survival game. Dus ik had er een aantal geprobeerd maar eindigde op subnautica. Een Onderwater survival game die erg leuk is maar ook zeker heel creepy. Ik had het gevoel dat het soms meer een horror game is dan een survival.

En ik had no mans Sky weer gespeeld en wat een verrassing er waren weer nieuwe updates geweest. Dus ik ga weer op verkenning om te kijken wat nieuw is.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

A Plague Tale Requiem
Mario + Rabbits

En Call of Duty MW2 (verhaal)

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

A plaque tale requim. Chapter 10 het gebrek aan combat mogelijkheden beginnen mij nu echt te irriteren.

Mario and Rabbids Sparks of Hope halverwege wereld 4

Bayonetta 3 chapter 4.

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden

Hier nog lekker aan het genieten van Spider-Man Remastered, wat een gave game is dat zeg en het ziet er allemaal ook fantastisch uit!

Verder lever ik nog wat vrachtjes af in EuroTruck simulator 2 (ETS2) en American Truck Simulator (ATS) , lekker relaxed muziekje op en door Itali├ź en Spanje cruisen.

Allemaal weer een mooi weekend!

DanTheGameKing
DanTheGameKing
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

En Stan Lee natuurlijk, geweldig hoe ze hem (net als in de films) een fantastische bijrol weten te geven!

Het mooie vind ik dat NewYork echt leeft, gonst van drukte en je werkelijk zonder enige laadtijden door de hele stad kan zwieren en ja, als je dan door de stad heen zwiert en de bombastische muziek aanzwelt voel je je wel een echte superheld!

De Nintendo Switch: tijd voor een opvolger!?

Screenshot Sunday #79