in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 februari

Uiteraard vragen we je elk weekend wat je gaat spelen, maar deze week kunnen week vragen: ga je Horizon Forbidden West spelen? De game is namelijk eindelijk uit, krijgt fantastische reviews en draait ook nog eens goed op de goede oude PS4. Daarnaast is Cyberpunk 2077 natuurlijk uit voor current-gen consoles, een andere gigantische openwereldgame.

Horizon
Horizon

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Als ik er aan toe kom ga ik uiteraard Forbidden West spelen. Gister al klein stukje gespeeld. Bijna te mooi. Zoveel detail dat je bijna bang bent wat te missen.

Ik wil tussendoor nog wel deathloop uit spelen. Dus ga beetje afwisselen.

Daarnaast ben ik bij de eindbaas van Deaths door (denk ik). Die gaat wel uitgespeeld worden dit weekend.

Rainking
1 jaar geleden

Horizon: Forbidden West gaat helaas morgen worden. Ik had het pakketje omgeleid naar de Appie, maar toen werd het een dag later. Dat overleef ik ook nog wel. Zelfde met King Of Fighters XV, die ik uiteindelijk toch ook maar besteld heb. Die zullen in ieder geval gespeeld gaan worden, maar dan een dag later. Vanavond maar lekker verder met Spider-Man: Miles Morales.

BadassBoris
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Lekker bezig Rainking, hou me op de hoogte wat je van KOFXV vind, hier is het momenteel Samurai Shodown op de series X wat het hele weekend op de agenda staat, wat geweldige game..

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  BadassBoris

Daarstraks even een paar potjes tegen de computer gespeeld met Blue Mary, om te kijken hoe haar moveset speelt. Als Cammy afficionado ligt die me wel. Ondertussen Horizon: Forbidden West aangeslingerd. Ziet er weer erg goed uit.

Die nieuwere Samurai Shodown moet ik ook nog eens een keer halen. Die lijkt me ook wel goed. Heb je die latere versie met wat dlc erbij, of de originele?

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
BadassBoris
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Prachtprijsje incl. seasonpass, nogmaals dikke aanrader!

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Shit vanwege het weer (denk ik) is Horizon niet binnen gekomen. Morgen dan maar hoop ik. Cyberpunk is nu een een heerlijke game sinds de patch, daar ben ik blij mee en die zal ook gespeeld worden dit weekend.

coola
1 jaar geleden

Zal niet erg veel spelen. Maar als ik tijd heb gaat het dying light 2 worden en natuurlijk ook Assassin’s Creed Odyssey

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Van de week zeer tegen heug en meug de voor de platinum trophy verplichte derde (!) playthrough van Oxenfree er doorheen gejast. Nu weer door met Death Stranding. Komt geen einde aan de grind. Heb al wel het eerste deel van Horizon in de digitale kortingsronde aangeschaft voor nog geen tientje. Die ga ik na mijn avontuur als postbode herspelen voordat ik aan Forbidden West ga beginnen. Er ligt dus een hoop moois in het verschiet. Maar goed, eerst nog 256.643 pakketjes bezorgen. Heb meelij…

Lavalera
1 jaar geleden

Nou zit ik me af te vragen waarom je door gaat met een trophy als het niet leuk meer is? Ik snap de obsessie die mensen hebben met trophies niet zo. Een game moet leuk blijven. Als het leuk is en ik kan er dan een trophy mee winnen prima. Maar als het werk word ga ik snel verder naar de volgende game

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Je hebt natuurlijk helemaal gelijk. Maar ten eerste bestaat er zoiets als OCD en ten tweede is het voor mij ook een stok achter de deur om naar niet lukraak 100 spellen tegelijk te spelen en allemaal niet af te maken. Die tijd heb ik ook gehad en beviel me heel slecht. En ach, als ik die trophy eenmaal heb, is het ook wel weer leuk.
Maar ik snap je volledig!

Lavalera
1 jaar geleden

Horizon forbidden west vooral. Zal ook nog wel een stukje dying light 1 spelen maar horizon is echt mijn hoofd doel dit weekend. Tot nu erg goed. Echt mijn type spel open werelden met actie geweldig

WitteHerder
WitteHerder
1 jaar geleden

Ik heb er maar twee op programma staan. Pokémon legends en Fallout 4. Ga bij de laatste weer verder met mijn institute survival 100% run.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door WitteHerder
Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Vandaag Olioliworld uitgespeeld erg toffe game ga die game checken mensen erg tof.

Verder horizon Forbidden West ik ben nog steeds niet onder de indruk met name omdat de missies wat saai en eentonig zijn Maar ik hoop dat het beter wordt

Deze vijf dingen moet de volgende Pokémon Legends verbeteren.

IG Q&A: Komt de current-gen update van Cyberpunk 2077 op het verkeerde moment?