in

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 februari


martin verschoor

Het nieuwe seizoen van Apex Legends in van start gegaan, dus die gaat sowieso wel een paar uur gespeeld worden (waarschijnlijk het hele weekend). En ik ben dus zo’n iemand die nog nooit God of War heeft gespeeld. Nou ja, ik heb ooit een begin gemaakt, maar ben nooit doorgegaan. Nu met de update die eroverheen is geslingerd, lijkt me dit het perfecte moment om een start in de game te gaan maken.

Apex Legends

jacco peek

Ik ben lekker op dreef met Warzone en Pokémon Platinum, dus beide worden dit weekend uiteraard weer gespeeld. Ik dacht ook bijna drie jaar nadat ik de game reviewde ‘even’ God of War op te starten, maar dat was natuurlijk een grote fout. God of War is namelijk als American Idiot of de Thalys: niet meer te stoppen wanneer je erin zit. De PS5-update is daarbij grandioos; je hoeft niet meer te kiezen tussen 4K (checkerboard) en 60fps en ik heb nog geen dip in de framerate gezien. Hoop ik storm ik erdoorheen voordat Mario uitkomt, want anders hebben we weer een logistiek probleem.

God of War

lars cornelis

Is God of War echt zo goed ja? Nou dan weet ik wat ik moet doen dit weekend… Verdere plannen heb ik niet echt. Ik heb namelijk net The Medium uit (aanrader voor iedereen met Game Pass!) en speel verder nog wat losse games naast elkaar. Ik zoek dus weer even een ‘grote’ game om me op te storten.

God of War

michel musters

Ik heb echt niets met musou-games en vond Hyrule Warriors verschrikkelijk saai, maar met wat volharding ben ik toch aardig verslingerd geraakt aan Age of Calamity. Rond het derde hoofdstuk begint het verhaal flink vorm aan te nemen en de toffe locaties en personages helpen ook veel. Verder heb ik deze week eindelijk eens Ring Fit Adventure op de kop getikt – de sportscholen blijven te lang dicht – en ik moet zeggen dat het best een flinke workout oplevert als je meteen de moeilijkheidsgraad omhoog krikt. Vooral die squads voel ik flink – te vaak legday geskipt in het verleden denk ik.

Hyrule Warrios: Age of Calamity

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BioWare past ‘onflatteuze’ camerahoeken aan in Mass Effect: Legendary Edition

WTF Update: Lange Vampiervrouw