in

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 maart

Wat spelen we dit weekend? Game! Maar even serieus, welke games dan? We vragen het de redactie.

THIJS BARNHARD

Super Mario 3D World heb ik bijna uitgespeeld. Ik was even vergeten dat die game net wat langer doorgaat dan je verwacht. Als ik Bowser voor de zoveelste keer van zijn troon heb gestoten ga ik rustig de tijd nemen om alle levels die ik nog niet voor de volle 100% heb uitgespeeld nog eens te spelen. Ghosts ’n Goblins Resurrection heb ik inmiddels wel al uitgespeeld, maar de shadow-versies die je na het verslaan van de eindbaas vrijspeelt zijn zo mogelijk nog moeilijker. Als ik het geduld kan opbrengen doe ik een poging of honderd om ook die levels uit te meesteren.

Ghosts n goblins

MICHEL MUSTERS

Ik heb ook eindelijk Super Mario 3D World bijna uitgespeeld – ik moet alleen nog een ster of zes halen om het allerlaatste level te ontgrendelen. Dan ga ik verder met Bowser’s Fury, waar ik nog maar een klein gedeelte van heb gespeeld. Ik wil daarna eigenlijk ‘proberen’ verder te gaan met de Demon’s Souls-remake, maar ik weet niet of dat een succes wordt. Ik ben gewoon niet goed in soulslikes. Ik heb rond de PS5-lancering het eerste level uitgespeeld en de bijbehorende eindbaas verslagen, maar in het tweede level kwam ik al genadeloos vast te zitten.

Demon's Souls

LARS CORNELIS

Ik heb Observer System Redux laatst aangeschaft voor de PlayStation 5, dus die wil ik dit weekend even goed aan de tand voelen. Een game waar ik veel goeds over heb gehoord, en nadat ik laatst The Medium speelde, wil ik wel wat meer van deze ontwikkelaar zien. Daarnaast zag ik dat Football Manager toegevoegd is aan Game Pass. Ik heb nog nooit een echte managergame gespeeld, dus dit is een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen.

Observer

JACCO PEEK

Er is dit weekend een hoop te spelen, te lezen en te kijken. Waarschijnlijk ga ik net als veel anderen aan de slag met de laatste levels van Mario, om vervolgens m’n eiland verder aan te passen in Animal Crossing. Niemand minder dan K.K. Slider heeft namelijk eindelijk een bezoek aan m’n eiland gebracht, en dat opende een hoop nieuwe deuren.

Alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook begonnen aan Hyrule Warriors: Age of Calamity en staan de seizoensfinale van WandaVision en Raya and the Last Dragon op me te wachten. 

Animal Crossing: New Horizons

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Avs
1 jaar geleden

Ik ga beginnen met Rage 2.

Off topic
Misschien dat ik Death stranding ga kopen.
Maar ik twijfel enorm vanwege de tegenstrijdige meningen. De 1 vind het een oersaaie walking simulator, de ander vind het fantastisch.
Op zich spreekt de setting mij wel aan, maar als het domweg rondlopen is…..

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  Avs

Het is echt zoveel meer dan enkel rondlopen. In de kern kan je het zien als een postbode Simulator, maar het is echt zoveel meer maar het eigenlijk heel erg moeilijk uit te leggen wat het precies is.

Het is in ieder geval een ervaring die ik voor geen goud had willen missen. De game heeft mij laten huilen , laten lachen en heeft mij vooral met een wtf gevoel achter gelaten ( op een goed manier overigens)

Avs
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Hey coola!
Dank voor je reactie.
Nu ik lees hoe lovend jij erover bent kan ik eigenlijk niet anders dan hem aanschaffen

paul_junior
paul_junior
1 jaar geleden
Antwoord aan  Avs

Ik vond het dan weer helemaal niks. Melodramatisch en pseudo-intellectueel verhaal. Saaie gameplay met weinig diepgang.

Maar voor de prijs van tegenwoordig kan je het best proberen.
Als je de game probeert en je vind het na 10 uur niks, dan zou ik hem gewoon wegleggen. Maar wie weet bevalt het je net zoals Meta.

SamuraiPizzaCat
1 jaar geleden

Dit

95283F93-1FCF-4906-942C-E771C24161C4.jpeg
Luigi1985
1 jaar geleden

3D World voor mij

jo_joost
1 jaar geleden

Ik moet helaas het weekend stage lopen, dus het wordt weinig gamen. Als het gamen wordt ga ik waarschijnlijk of civilization 6, rocket League of de Witcher 3.

wiebeamalur
wiebeamalur
1 jaar geleden

Zelfde als vorige week: Bravely Default 2, Yakuza Zero en Wargroove.

Gourami
Gourami
1 jaar geleden

Bravely Default 2, Harvest Moon New World en Animal Crossing New Horizons.

Mocht er nog tijd zijn dan misschien nog wat Dirt 5 of Super Mario 3d World.

Skuerke
1 jaar geleden

Dirt 5 en AC Valhalla met tussendoor een paar potjes Warzone

paul_junior
paul_junior
1 jaar geleden

Ni No Kuni op de switch. Ik vind Ghibli films geweldig en heb deze altijd al willen spelen.
Maar doordat ik deel 2 teleurstellend vond ben ik er nooit aan begonnen. Door een member artikel op de oude site en de aanbieding in the de e-shop heb ik hem toch maar aangeschaft. Het bevalt me tot zover een stuk beter.

KiekDyl
KiekDyl
1 jaar geleden

Met Valheim begonnen kijken waarom er zoveel hype rondom de game is.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Assassin’s Creed: Valhalla natuurlijk!! Wat een toffe game is dat toch. Ben nu 20 uurtjes onderweg. Ik vrees dat ik de komende maanden op deze plek dus steevast met hetzelfde antwoord zal komen. #likeaviking!!

Dunke
1 jaar geleden

Ik zit knee-deep in Persona 5 Strikers en daar kom ik voorlopig ook niet meer uit. Er is zoveel meer te doen in die game, met zoveel diepgang en leuke interacties!

aupslegend
aupslegend
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dunke

Ja ik ook! Heerlijke game! Ik zit nu aan het einde van de tweede jail. Jij? Zo blij met dit vervolg! Gameplay is echt beter dan verwacht. Ik speel hem op de switch, achteraf had ik hem misschien liever op de ps5 gespeeld. Maar ach, het is ook wel lekker om hem portable te kunnen spelen.

Gourami
Gourami
1 jaar geleden
Antwoord aan  aupslegend

Hoe draait de game op de Switch beetje goed?

aupslegend
aupslegend
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gourami

Ja best prima, helaas 30 FPS en de schaduwen zijn wat minder. Maar van wegen de grafische stijl helemaal geen last van.

Dunke
1 jaar geleden
Antwoord aan  aupslegend

Ik ben het einde van de derde aan het naderen. Ik ben zo blij met deze game! Persona 5 Royal is mijn favoriete game ooit en dit is echt een vervolg in die spirit. Love it!!!

coola
1 jaar geleden

Ik denk dat ik vanavond Control uitgespeeld krijg, wat ik daarna ga spelen weet ik nog niet. Sowieso zal ik dit weekend weinig spelen, ben zowel zaterdag als zondag middag niet thuis en savonds kijk ik respectievelijk naar Godzilla en Godzilla: King of the Monsters zodat ik ruim op tijd klaar ben voor Godzilla vs. Kong. ( en daarmee komt ook gelijk weer een einde aan mijn jaarlijkse Godzilla marathon )

TomKauw
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Toevallig: ik hoop deze dagen juist écht eens goed verslingerd te raken aan Control. Heb ‘m al sinds eind 2019 in de bibliotheek staan, maar ben er nooit goed ingekomen. Snap ook niet helemaal waarom, want meestal ga ik heel lekker op de ‘whoah dude, trippy’-thema’s.

Succes met de laatste loodjes, in ieder geval. Hoop dat de game goed bevalt én nog een plezierig staartje krijgt voor je!

coola
1 jaar geleden
Antwoord aan  TomKauw

Nou……

Na 14 uur control uitgespeeld. Thja ik ben een sucker voor de SCP Foundation en control is daar hevig door geïnspireerd, storywise heb ik mij vermaakt met deze game maar gameplaywise is deze game extreem maar dan ook heel erg extreem matig. De meest saaie gameplay die ik in jaren niet heb gezien erg jammer want nogmaals het verhaal is top. Ik moet wel zeggen de ashtray maze was wel heel erg vet de soundtrack daar liet mij echt in de perfecte vibe komen.

6,5 / 10

TomKauw
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Damn, ik hoor zó veel goeds over dat stukje, dat ik telkens toch denk ‘ik moet er weer terug in’. Meestal gaan die verhalen wel gepaard met iets meer lofzang voor het geheel.

Jammer dat Control (afgezien van het verhaal/insteek) geen topper voor je is gebleken.

Neem aan dat je ‘m al lang en breed uit hebt, maar als je SCP-inspiratie tof vindt, zou ik denken dat Prey (2017) ook zeker de moeite waard is voor je. Maar goed, Godzilla gaat nu sowieso voor.

aupslegend
aupslegend
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Duidelijk dat smaken verschillen!! Want ik vond hem echt heerlijk weg spelen. Vooral op de ps5 in 60 FPS. Het was heerlijk vlot. Verschillende soorten vijanden die een andere strategie vergen. Voelde me met regelmaat een soort van Jedi. Alles dat je op kan rapen om weg te smijten op je vijand. De verschillende wapens vond ik ook erg verfrissend. Mijn probleem was juist dat ik heel erg moest wennen aan het verhaal. Veel documenten die je kon vinden, gaven verdieping aan het verhaal, wat mij betreft waren er dit iets te veel.
Ik zou zijn 8/10

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 maart

WTF Update: Veel te veel Pokémon-memes

in

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 maart


Ga snel naar het gloednieuwe Inside.Gamer.nl om ook te laten weten wat je dit weekend speelt.

Thijs barnhard

Super Mario 3D World heb ik bijna uitgespeeld. Ik was even vergeten dat die game net wat langer doorgaat dan je verwacht. Als ik Bowser voor de zoveelste keer van zijn troon heb gestoten ga ik rustig de tijd nemen om alle levels die ik nog niet voor de volle 100% heb uitgespeeld nog eens te spelen. Ghosts ’n Goblins Resurrection heb ik inmiddels wel al uitgespeeld, maar de shadow-versies die je na het verslaan van de eindbaas vrijspeelt zijn zo mogelijk nog moeilijker. Als ik het geduld kan opbrengen doe ik een poging of honderd om ook die levels uit te meesteren.

Ghosts n goblins

michel musters

Ik heb ook eindelijk Super Mario 3D World bijna uitgespeeld – ik moet alleen nog een ster of zes halen om het allerlaatste level te ontgrendelen. Dan ga ik verder met Bowser’s Fury, waar ik nog maar een klein gedeelte van heb gespeeld. Ik wil daarna eigenlijk ‘proberen’ verder te gaan met de Demon’s Souls-remake, maar ik weet niet of dat een succes wordt. Ik ben gewoon niet goed in soulslikes. Ik heb rond de PS5-lancering het eerste level uitgespeeld en de bijbehorende eindbaas verslagen, maar in het tweede level kwam ik al genadeloos vast te zitten.

Demon's Souls

Lars cornelis

Ik heb Observer System Redux laatst aangeschaft voor de PlayStation 5, dus die wil ik dit weekend even goed aan de tand voelen. Een game waar ik veel goeds over heb gehoord, en nadat ik laatst The Medium speelde, wil ik wel wat meer van deze ontwikkelaar zien. Daarnaast zag ik dat Football Manager toegevoegd is aan Game Pass. Ik heb nog nooit een echte managergame gespeeld, dus dit is een mooie gelegenheid om daar verandering in te brengen.

Observer

jacco peek

Er is dit weekend een hoop te spelen, te lezen en te kijken. Waarschijnlijk ga ik net als veel anderen aan de slag met de laatste levels van Mario, om vervolgens m’n eiland verder aan te passen in Animal Crossing. Niemand minder dan K.K. Slider heeft namelijk eindelijk een bezoek aan m’n eiland gebracht, en dat opende een hoop nieuwe deuren.

Alsof dat nog niet genoeg is, ben ik ook begonnen aan Hyrule Warriors: Age of Calamity en staan de seizoensfinale van WandaVision en Raya and the Last Dragon op me te wachten. 

Animal Crossing: New Horizons

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Britse waakhond onderzoekt beleid App Store

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 maart