in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 7 en 8 januari

De eerste week van januari is voorbij. Allemaal nog de beste wensen toegewenst! We zijn dan eindelijk aangekomen in 2023, een veelbelovend jaar als we de verwachte titels mogen geloven. Denk aan een nieuwe Street Fighter, Starfield en natuurlijk The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Maar tot die tijd moeten we het doen met een gortdroge start. Gelukkig zijn er genoeg games die we nog kunnen spelen voordat de eerste klappers verschijnen. Welke ga jij dit weekend spelen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 7 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Luigi1985
1 jaar geleden

Elden Ring. Ik ben nu op drie plekken bij een boss. Bij alle drie ben ik niet kansloos, maar het is me nog niet gelukt.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Van de week Trek to Yomi en Immortality uitgespeeld.

Daarna begonnen aan Deathloop, terwijl ik eigenlijk ook nog bezig ben met Pentiment.

Ook nog de eerste Mario + Rabbids opnieuw op de Switch gedownload. Ga deze nu ook maar een keer uitspelen.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Hoe is Trek to Yomi? Werd toen enorm gehyped maar de reviews waren meh. Daarom had ik hem maar laten liggen. Verder heb ik er nog niemand over gehoord.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Voor tussendoor wel prima. Was binnen 4,5.klaar. Als je de combat onder de knie krijgt, dan gaat het heel snel. Best veel combo’s mogelijk, maar ik heb nagenoeg dezelfde combo’s gebruikt, dat vond ik wel jammer.

Uiteindelijk wel gewoon een meh hoor. Weet niet of ik het me over een paar jaar nog kan herinneren. Misschien een beetje voorspelbaar qua verhaal.

Vind de art style wel heel tof. Beetje alsof je naar een oude samurai film kijkt.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Thanks, dan denk ik dat hem door streep. Heb al een aardige bak games nog om te spelen en dit klinkt zelf voor een tussendoor game als meh.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Speciaal voor Coola. Ik ben weer verder gegaan in AC oddysey eigenlijk opnieuw begonnen via gamepass. En nu er goed in. Voor de rest ook weer Trek to yomi verder opgepakt.

Baroness
Baroness
1 jaar geleden

Dat is op dit moment:

Splatoon 3 Het Splatfest
Tetris Effect: Connected (verslavender dan crack-cocaine)
Mario + Rabbids Sparks of Hope 

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Baroness

Tetris effect is idd heel verslavend.

Rainking
1 jaar geleden

Elden Ring is mijn nieuwe Bloodborne geworden, geloof ik. Zo af en toe vind ik het leuk om een nieuw karakter aan te maken en daar wat mee aan te modderen. En dat terwijl ik al twee karakters rond heb lopen die tegen de veertig uur aan schuren en nog eentje waar acht uur op de teller staat. Ondertussen heb ik met de nieuwe ook alweer ruim twee-en-een-half uur rondgelopen. Lekker op het gemak. Beetje levelen. Runes verzamelen voor de recipes enzo. Geen haast.

Mogelijk ook weer verder met Crisis Core.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Het is ook wel het type spel als het je ligt je ewn aantal karakters kan maken en bij een tijdje spelen steeds nieuwe stukken zien. Alsof je elke keer een ander spel speelt. Hoop dat je er nog veel plezier uit kan halen

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

En toch zou ik dan eerder gewoon doorspelen want vond de gebieden verderop in t spel juist steeds toffer en t is leuk om sterker te worden.

TheGoodShepard
TheGoodShepard
1 jaar geleden

Vorige week heb ik Wasteland 3 uitgespeeld en dat was mijn eerste turn based RPG. Wat heb ik ervan genoten. Nu dacht ik ook meteen klaar te zijn voor Divinity: Original Sin II. Best pittig, maar ik heb de de moeilijkheidsgraad op Explorer gezet, snap de basis nu een beetje en geniet ook hier met volle teugen van. Het antwoord is dus: Divinity: Original Sin II.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  TheGoodShepard

Divinity original sin staat hoog op mijn lijstje om te spelen. Maar omdat het een lange game is moet ik hem ergens in mijn schema in kunnen passen hopelijk lukt dat dit jaar. Het wordt wel genoemd als rpg klassieker dus ben benieuwd

TheGoodShepard
TheGoodShepard
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Als je de tijd ervoor kunt vinden, zou ik er zeker mee beginnen. De leercurve is wel enorm steil, maar dat geldt misschien vooral voor mensen die weinig ervaring hebben met dit soort games.

rpenning
rpenning
1 jaar geleden

Ik heb na een hoop groepsdruk toch maar call of duty gekocht. Dus lekker verstand op 0 en schieten maar. Ik moet zeggen dat deze call of duty wel weer lekker weg schiet!!

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door rpenning
coola
1 jaar geleden

Assassin’s Creed 1. Moet content maken voor mn youtube channel, dat komt jammer genoeg niet van zelf :D.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  coola

Hahaha, so get to it!

Lavalera
1 jaar geleden

Marvels midnight suns op de Ps5. Het is een vermakelijke game. Beetje alsof persona en xcom ene kindje hebben gehad. Je hebt zoals Persona een day en night cycle waarin je vriendschappen maakt met de super helden. Dit doe je door gesprekken, clubs en activiteiten te doen met de helden. Hierdoor wordt je band sterker en unlock je nieuwe skills. Voor de rest ben je bezig met research skills upgraden en natuurijk vechten. De battles werken als tactische turn based games met kaarten. Je hebt een aantal plays per beurt en daarin probeer je zo snel mogelijk de missie uit te voeren. Het spel is een stuk beter nog dan ok al verwacht had. Daar vermaak ik me nog wel even mee.

Op de xbox heb ik telltale the walking dead season 1 gisteren uitgespeeld dus klaar voor een nieuw spel. Twijfel alleen nog even welke. Of ik ga verder met seizoen 2 of ik begin aan bijvoorbeeld deathloop pentiment oid. Ben er nog niet helemaal uit haha. Hopelijk kan ik welke ik ook kies nog wat screenies maken voor screenshot Sunday :p

Wildfire
Wildfire
1 jaar geleden

Golden oldie: Command & Conquer 3 Kane’s Wrath. Lekker wat skirmish missies spelen.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Dit weekend wordt voor het eerst na vele weekenden weer een game weekend, ga 2 games spelen maar dit keer op de Switch.

Ga verder met Zelda BoTW en Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Qpido
Qpido
1 jaar geleden

Gisteren begonnen aan Diablo 1. Eens kijken wat die Diablo hype nu precies inhoudt. Eerste uurtje gespeeld. Ik hoop dit weekend wat meer meters te maken.

Coola speelt Assassin’s Creed 1

Review: Wii Sports Resort