in

Wat spelen we dit weekend (7 en 8 mei)?

Ken je die momenten? Het is vrijdagmiddag en je wil delen wat je dat weekend gaat spelen, maar er is geen topic voor. Daar had ik dus ook last van, dus dan neem je zelf maar even het voortouw.

Bij mij zal het denk ik voornamelijk Final Fantasy VII worden. Morgen ga ik naar de twee Marvel films die nu in de bios draaien, dus genoeg te doen.

En jullie? Wat zijn de plannen de komende dagen?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coola
20 dagen geleden

Zal weinig aan gamen toekomen, maar als ik tijd heb word het AC Vahalla: Wrath of the Druids/siege of paris. Voor de rest ga ik in iedergeval zondag nog iets van 40 km fietsen ( mits het prachtig weer is)

BrutalRage
BrutalRage
19 dagen geleden

Ik ben zo super hero moe in films. Die koe gaan ze echt tot de laatste druppel melken. Ik probeer nog steeds een ps5 te scoren om dan gt7 te kunnen spelen. Helaas dit weekend werken. Ben benieuwd naar de aankondigingen in juni.

Lavalera
Lavalera
20 dagen geleden

Dank je voor de topic rainking! Ik ga heel toevallig morgen ook met de vrouw samen naar Doctor Strange. Qua games wordt het verder met Ys 8 en cyberpunk, met beiden zal ik nog wel even zoet zijn denk ik

Lavalera
Lavalera
19 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Eens. Denk niet dat er een link is met de eternals maar die hebben we voor de zekerheid vorige week nog maar een keer weer gekeken. Ben benieuwd naar de film, maar ik ben snel tevreden dus vermaak me wel denk ik haha

Dunke
19 dagen geleden

morgen is het vooral werken maar daarnaast veel Ace Attorney en Tomb Raider spelen. misschien een tweede keer naar Doctor Strange.

Dunke
19 dagen geleden
Antwoord aan  Rainking

Ik ga beginnen aan de nieuwste trilogy. Strange is awesome! Zeker een rewatch waard.

Erik07
Erik07
19 dagen geleden

Ik ga rustig verder met Ghostwire Tokyo en misschien maar weer eens een poging wagen in Nier Automata. Vanwege de recensies gekocht, maar tot nu toe zie ik daar eigenlijk niets van terug.

iknatuurlijk
iknatuurlijk
19 dagen geleden

Horizon forbidden West net platinum gehaald. Wat een heerlijke game was dat.

Ik houd van absurditeit in games.

IQ Q&A: Wat is je mooiste collectible?