in

Wat spelen we dit weekend? 7 en 9 november


Martin verschoor

Spider-Man Miles Morales op de PS5, af en toe een beetje switchen naar het nieuwe seizoen van Apex. Daarnaast staat Valhalla ook klaar op de Xbox Series X en Dirt 5 die wil ook in 120 fps over m’n tv rollen. Mooie tijden, mooie tijden.

Spider-Man: Miles Morales

lars cornelis

Bij de baard van Odin, mijn weekend staat in het teken van langschepen, bijlen, mead en flyting. Inderdaad, Assassin’s Creed Valhalla dus. Wellicht dat ik ook nog even Destiny 2 opstart, aangezien een hoop content volgende week verdwijnt.

michel musters

Super Mario Sunshine

jacco peek

Het kan zijn dat er iets binnenkomt waar ik direct in moet duiken, dus mijn plannen zijn nog onzeker. Ik ben deze week wel begonnen aan Ghost of Tsushima en Spiritfarer, beide heel rustgevend. Of ik Ghost afmaak weet ik nog niet zeker, maar Spiritfarer zal ik zeker even opstarten.

Spiritfarer

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

PlayStation 5 toont speeltijd per game

Sony onthult PlayStation-voordelen Call of Duty: Black Ops Cold War