in , ,

Wat spelen we dit weekend (7 t/m 9 juni)

Volgens mij kondigde Rainking vorige week aan dat ie een weekendje weg zou zijn. We willen natuurlijk wel even weten waar we allemaal mee bezig zijn. 

Voor mij weer t zelfde antwoord. Paper Mario and the Thousand Year Door en Majora’s Mask. Bij die eerste ben ik ongeveer op 40% schat ik. Die tweede ben ik denk ik op driekwart. 

Ik heb de laatste weken weer zin gekregen in Elden Ring en de DLC, dus als een van beide games is uitgespeeld ga ik die voorzichtig maar weer eens opstarten met alle risico’s van dien. 

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 7 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lavalera
12 dagen geleden

Blijkbaar hadden we hetzelfde idee rond dezelfde tijd haha. We gaan wel in deze verder. Ik ben benieuwd hoe de Elden Ring dlc zal zijn voor de fans. Ik hoor verhalen dat die dlc echt mega groot is. Dus hopelijk zullen de fans ervan kunnen genieten.

Wat ik zelf speel. Grotendeels hetzelfde als vorige week.

Op de Legion Go is het verder met Trails in the Sky SC.

Op de ps5 het prachtige 13 Sentinels Aegis Rim. Die game zit echt super goed in elkaar. Een soort Visual Novel stijl avonturen game met tijdreizen en robots.

Op de Xbox is het een korte game tussendoor Harold Halibut. Een klei animatie game.

Verder natuurlijk klaar zitten voor al het game nieuws. Ben benieuwd wat Summer Game Fest ons brengt

aRc
11 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Hoever ben je ondertussen bij Trails in the Sky SC?
Komen nog wel wat leuke elementen qua de verhaallijn maar dat is wel duidelijk als je daar eenmaal bent.

Ik zie dat 13 Sentinels Aegis Rim ook voor de Nintendo Switch is uitgebracht, zou die game daar een beetje fatsoenlijk op draaien? Want qua omschrijving lijkt me dat wel iets wat ik nog een keer zou kunnen proberen.

Lavalera
11 dagen geleden
Antwoord aan  aRc

Ik ben in chapter 2 en wat ik lees zijn er 10 chapters dus heb nog wel even te gaan. Nog weinig verrassend gezien qua verhaallijn maar dat komt vast goed. In deel 1 kwam soms ook een plot twist vanuit het niets.

Wat ik zo lees over 13 Sentinels op Switch is het echt een super goede port. Het is ook niet echt een grafisch zware game. Als je van Trails houdt denk ik dat je dit ook wel leuk vindt. Het verhaal wordt ook grotendeels door de dialogen verteld. Dus het is vooral veel lezen. Het grootste voordeel vind ik persoonlijk dat de game in stukjes in onderverdeeld. Je hebt de 13 personen waarvan het verhaal weer is opgedeeld in meerdere stukken. En nadat een stuk heb uitgespeeld kan je dus kiezen met wie je verder gaat. Daarnaast kan je ook kiezen om de battles te doen waar je weer mystery files mee unlocked waar je weer meer info krijgt over de hoofd en zij personen. Het heeft dan weer niet rpg elementen, het is meer een visual novel cq avonturen thriller. Beetje lastig uit te leggen. Maar de game krijgt overal lovende kritieken dus ik kan hem zeker aanraden als je houdt van scifi, thrillers en het niet erg vindt om veel te lezen, maar als Trails fan komt dat wel goed 😉

aRc
11 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Ah okay dat is nog redelijk in het begin van Trails in the Sky SC. Het is voor mij alweer een paar jaar geleden dus helemaal voor de geest kan ik het niet meer exact halen maar volgens mij tegen het eind van chapter 3 komen best wel al wat punten samen.

Veel lezen is meestal geen probleem, ben wel bekend met Visual | Kinetic novel games. En dat er dan nog wat “extra” zaken bij zitten behalve alleen keuze momenten is al tof op zich.

Is kijken of ik 13 Sentinels binnenkort kan aanschaffen, heb nog wel een backlog van hier tot gunder. Maar ach dat is een luxe probleem 🙂

Dragon_Martin
Dragon_Martin
12 dagen geleden

Ik heb net Dodgeball academia uitgespeeld. Leuke kleine game! Ik zou het beschrijven als een mix tussen pokémon en the adventures of Gumball.

Nu ga ik Dave the diver starten. Al veel goeds over gehoord dus zien of die ook mij bevalt.

Verder kijk ik ook waarschijnlijk naar wat streams van summer game fest als ik tijd heb.

CarnifeX
11 dagen geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Ik heb dave the diver ook aangeschaft. Hij was in de sale en hoor ook alleen goede verhalen. Lijkt mij ideaal op de steamdeck

Daarnaast nog altijd verder met fallout 4

Lavalera
11 dagen geleden
Antwoord aan  CarnifeX

Veel plezier met Dave the Diver! Het is inderdaad een ideale handheld game. Heb hem zelf ook vooral languit op de bank gespeeld op de Legion Go. Een heerlijk relaxte game om tussendoor te spelen.

Lavalera
11 dagen geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Veel plezier met Dave the Diver! Hoop dat die je net zo bevalt als het mij deed. Weer niet of je SGF gisteren nog gezien hebt, ben wel benieuwd wat jij er van vond. Zelf vind ik het nogal tegen vallen wat er getoond wers. Het was weinig nieuws wat mij echt interessant leek. Wel wat nieuwe trailers en release dates maar miste zelf echte knallers in de show. Hoop nu op de Xbox showcase en wat leuke 3rd party games als de Nintendo Direct komt.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
10 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

De openingsshow was inderdaad niet echt wauw. Eigenlijk interesseerde me de fysieke release en DLC van Alan wake 2 nog het meeste. Ik mis een paar uitspringers, veel van wat ik heb gezien ben ik nu alweer vergeten omdat het allemaal te veel van hetzelfde is.

adutchman
adutchman
12 dagen geleden

Dit weekend wordt het AC Valhalla en Banishers

aRc
11 dagen geleden

Tof dat je de topic reeks waarneemt in de afwezigheid van Rainking, Luigi1985 (Lavalera had het zelfde plan maar dat is creatief opgelost 🙂 )

Ondertussen ben ik beland bij hoofdstuk 3 van Red Dead Redemption 2, het verhaal begint nu wel meer op gang te komen dus dat is wel prettig.

Voor de rest zal er vast nog wel wat Maplestory gespeeld worden, over een paar dagen is er weer een nieuwe “belangrijke” update dus daar zitten wel wat zaken in waar ik naar uit kijk.

Goed weekend allemaal.

SenseNL
11 dagen geleden

Vandaag voor drie tientjes Ratchet & Clank Rift Apart aangeschaft. Net een paar uurtjes gespeeld en zal het morgen ook nog wel even spelen. Visueel pareltje en heerlijk tussendoortje.

Luigi’s wekelijkse topic #3

Giveaway: Lost in Play en En Garde (Steam)