in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 oktober

Jawel jawel, we zijn er weer met de wekelijkse vraag: wat spelen we dit weekend? Als we kijken naar uitgebrachte games, valt het lijstje een beetje tegen. No Man’s Sky is naar de Switch gekomen, maar misschien wel belangrijker is de release van Queuewatch 2. Sorry, we bedoelen Overwatch 2. De serverproblemen zijn hopelijk opgelost waardoor we dit weekend lekker kunnen knallen. Ga jij ‘m checken of heb je wat anders op het menu staan?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4.8/5 volgens 6 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
35 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gentleman-G
1 jaar geleden

Ik zit momenteel in chapter 11 van Triangle Strategy, maar daar moet ik even mee pauzeren. Komt volgende week wel weer. Ik voel namelijk alleen maar Pokémon-vibes de laatste week dus ik heb Pokémon Crystal opgestart op de GameBoy Advance. Ondertussen start ik ook kort even Pokémon Red, maar enkel om een Bulbasaur of Squirtle – moeilijke keuze – op reis te sturen richting Johto.
Verder probeer ik echt enthousiast te worden voor Pokémon Scarlet, maar dat gaat echt heel langzaam want ja, ik voel de gameplay gewoon nog niet zo. Maar ja dat heb ik wel vaker tot ik het speel. Ik ga hem ieder geval zeker spelen, maar niet op dag 1. Overigens moet ik ook Super Mario Bros. 3 voor de GBA in huis halen want daar kreeg ik wel zin in na de nieuwe Super Mario Bros.-trailer!

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Gentleman-G

Mocht je Super Mario Maker 2 hebben, er heeft iemand een Super Mario Bros. 5 gemaakt. Iets van 40 levels ofzo.

Rainking
1 jaar geleden

Op de theoretische planning: World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King Classic, Valkyrie Elysium en Asterigos: Curse Of The Stars. De praktijk wil echter nog wel eens afwijken, ghehehe.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Als deze games op mijn planning zouden staan, zou ik er in de praktijk ook van afwijken, haha 😉 ach ja, ieder zijn ding! Happy gaming!

Rainking
1 jaar geleden

Hahaha. Moet meteen denken aan een oude grap van Herman Finkers. “Als het een meisje werd, dan zou ze Koriander gaan heten. We hoopten dan ook dat het jongetje zou worden.” En bedankt, man!

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Wat een lief kind 😉 Die show blijft geniaal. Het is allemaal zo simpel wat Finkers doet maar kom er maar es op

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden

Ik ga verder met horizon Forbidden West! Tussendoor wil ik ook overwatch 2 proberen maar zolang ik eerst in een wachtrij wordt gezet, hoeft het nog niet voor mij.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

“Er zijn nog… TIENduizend… wachtenden voor u.”

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Even geleden gekeken en het was 1999… Dus ik heb er niet veel hoop in hehe.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Vandaag lijkt het beter, geen wachtrijen meer gehad.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Inderdaad! Vandaag een paar matches kunnen spelen. Ik heb overwatch nooit gespeeld en het ligt me wel!

Luigi1985
1 jaar geleden

Elden Ring uiteraard. Laatste weken niet zo veel tijd om erin te duiken, dus schiet maar mondjesmaat op met het spel. Maargoed… hij verveelt nog steeds niet.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Stukje bij beetje…

Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja ik heb nou iets van een rotten Breath vrijgespeeld, maar die kan ik niet gebruiken omdat ik nog niet genoeg arcane heb. Dus ik moet weer farmen, maar een level kost al ong 35.000 runes en ik heb nog niet echt een spot gevonden waar je ff snel zoveel runes haalt. Gelukkig hoef ik nog maar twee levels om die te kunnen gebruiken.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Om te farmen ging ik meestal naar een plek in Caelid. Daar heb je ergens rechtsonder bij een brug voor een kasteel wat soldaten die in gevecht zijn met wat monsters. Te paard trok ik er nog twee of drie bij die iets naar het noorden staan en dan bleef ik van een afstandje toekijken. De 35.000 haal je er niet mee, maar ik dacht wel iets van 12.000 ofzo. Mogelijk dat er elders betere plekken zijn.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
Luigi1985
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanks goede optie inderdaad. Dat ga ik maar eens doen.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Zit ook een site of grace direct naast, dus je kan het zaakje heel makkelijk resetten. Meteen even de locatie op een map van Caelid gezet.

comment image

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door Rainking
AgeQned
AgeQned
1 jaar geleden

Ik hen zowel Nier Automate als No Man’s Sky voor de Switch gekocht en beide zijn beter dan ik eigenlijk had kunnen verwachten voor op de Switch. Verder hoop ik Bayonetta 2 nog te doorspelen voordat 3 verschijnt.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  AgeQned

Nier Automata is erg gaaf. Veel plezier daarmee.

Lavalera
1 jaar geleden

Voor mij meer van hetzelfde als vorige week.

Dat betekent dus op de xbox Ni No Kuni. Wat kan ik er nog verder over zeggen. Vooral erg mooi maar merk wel dat ik na dit even iets moet doen wat iets minder grindy is. Gelukkig over 1 1.5 week A Plague Tale op gamepass daar ga ik me mee vermaken.

Op de ps5 is het vooral Saints row 4 deze week, zat echt helemaal in het open wereld knal maar raak sfeertje, komt denk ik ook omdat ik zin heb in Gotham Knights. Ook al zijn de previews mixed ik word er net de dat enthousiaster over. Kan niet wachten tot de 21e. Ga ook nog weer een stuk Atelier Ryza spelen. Vooral als ik even behoefte heb aan iets relaxter.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden

Demon’s souls en spiderman miles morales uitgespeeld afgelopen week. Voordat ik aan Elden ring wil ik eerst even wat luchtigere games spelen. Daarom overwatch 2 aan het proberen en na het zien van de nieuwe NFS traileren toch zin in een racegame dus begonnen met the crew 2. En afentoe een potje warzone met vrienden.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Lekker bezig geweest. Elden Ring is erg mooi.

Fr3nzy
Fr3nzy
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja ik heb ook wel veel zin om elden ring te spelen maar hoop stiekem op een aanbieding.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Fr3nzy

Oh, hahaha, dat kan ook nog natuurlijk. Ik ging er vanuit dat je ‘m al had. En tot die tijd zal er nog wel het één en ander zijn om te spelen.

adutchman
adutchman
1 jaar geleden

Ik heb bijna de dlc van the last of us uit. Daarna ga ik denk ik door met God of war. En Overwatch 2 is leuk, daar ook wat potjes van.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  adutchman

God Of War zou ik nog eens willen spelen voordat Ragnarok uitkomt. Erg goed spel.

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Ik ga verder met een paar games.

Allereerst uiteraard Octopath Traveler, wat een parel is deze game, en de nieuwe Pathfinder Wrath of the Righteous, deel 1 was vet, deel 2 gaat stapje verder.
Valkyrie Elysium is ook een leuke game, en niet te vergeten de nieuwe Monkey Island.

Laatst bewerkt 1 jaar geleden door DarkraverX
Lennardodin
Lennardodin
1 jaar geleden

Tijd om wat meer te reageren hier. Waarschijnlijk zal het afwisselend COD Zombies en FIFA 23 worden, maar hoop dat ik ook wat andere games kan starten. We zullen zien!

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Redactie 4 – Rainking 6 😉

Ik heb afgelopen week Concrete Genie en Stray ‘geplatinumd’. De eerste was leuk! De tweede was, zoals ik vorige week al aangaf, een vergissing omdat ik hem per abuis had gedownload in plaats van op mijn verlanglijst gezet. Ik begon er nog wel optimistisch aan, omdat het spel dus wel op mijn lijstje stond van mogelijk interessante games, maar man, man, man, wat een onwaarschijnlijk saai spel is dat. Stray is geen katje om op te pakken (ook niet met handschoenen)…

Gisteren ben ik na heel lang wikken en wegen begonnen aan Observer System Redux. Het zou wel eens helemaal mijn ding kunnen zijn of juist totaal niet. Tot nu toe vind ik het met name een raar spel. Ik vrees dat het hem voor mij niet gaat worden… (al moet ik er ook dan toch doorheen) maar hoop nog op het beste.

En ach, ik moet iets tot Gotham Knights uitkomt. 🙂

Rainking
1 jaar geleden

Hahaha, hoe kan ik anders dan deze reactie liken?

Concrete Genie wil ik ook eens spelen. Die lijkt me wel mooi. Gotham Knights heb ik wel zin in. Ik heb al een paar prequel comics in voorbestelling staan.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Moet je zeker doen. Origineel en leuk, vlot spelletje!

Lavalera
1 jaar geleden

Congrats met de platinums. Concrete genie was inderdaad een genot om te spelen. Heerlijk relaxed spel met die art en niet te moeilijk ook. Stray is wel jammer dat je die niets vond maar ben blij dat ik niet de enige ben, iedereen is altijd laaiend over Stray en ik had zoiets van meh is dit nou waar zo’n ophef over is. Maar goed ieder zijn ding.

Gotham knights staat bij mij ook in de voor bestelling kan niet wachten om lekker te cruisen en vliegen door die open wereld. Wat dat betreft zijn er de laatste tijd niet zo veel grote open wereld spellen geweest nou ja naast buggy Saints row dan en ik mis did nogal

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Zitten we toch aardig op één lijn. Alleen aan de JPRG zul je mij niet snel krijgen. Heb nog heel even overwogen om me aan die remake van Final Fantasy 7 te wagen, maar nee, het is gewoon écht niet mijn genre. Maar als je van de open werelden bent, hoef je na Gotham Knights ook niet zo heel lang meer te wachten op Forspoken. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ga tussendoor ook graag aan de slag met de nieuwe God of War. Nog genoeg leuks voor de boeg!

Lavalera
1 jaar geleden

Snap helemaal hoor dat je niet zit te wachten op jrpg het is toch een genre dat niet voor iedereen is weg gelegd. Helemaal als je de traditionele turn based jrpgs hebt. De action jrpgs zijn vaak veel toegankelijk maar goed je moet er van houden.

God of war weet ik nog niet. Heb nog nachtmerries van de valkyrie queen die ik na 4 uur proberen nog niet dood heb gekregen op easy, dus ben toen maar verder gegaan met het volgende spel. Dat en het feit dat de wereld pas echt opent als je het verhaal uit speelt maakte het voor mij dat ik niet de vrijheid had die ik verwachte. Het is nog steeds een erg goed spel maar die frustrerende dingetjes en dat ik God of war zo kort geleden gespeeld heb doen me twijfelen over ragnarok. Forspoken is ook een beetje gemixt. Er zijn momenten dat ik hem erg graag wil spelen en het andere moment denk ik weer van hmm. En ben door de kosten crisis ook wat voorzichtiger met uitgaven. Dus het is allemaal even afwachten of ik die 2 nog haal of niet

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Forspoken twijfel ik zelf ook enorm over. Eerst de recensies maar eens lezen. Qua kosten blijft het bij mij altijd redelijk binnen de perken. Ik verkoop alles weer door via Marktplaats. Dat scheelt enorm. En nu dus een paar games achter elkaar van PS Now (of PS Extra of weet ik hoe het heet). Desnoods maar een een keer een trui minder 😉 kwestie van prioriteiten stellen 😉 (laat mijn vrouw dit niet lezen)

Het probleem van benauwend en gehaast gamen

Screenshot Sunday #75