in

Wat spelen we dit weekend? – 8 en 8 februari


Dennis Mons

Ik ben altijd iemand geweest die graag zijn gadgets ‘tweakt’ (je mag het lezen zoals je wil) en ik heb de afgelopen tijd de kans gehad om met de ‘nieuwe’ Nvidia Shield TV te klooien. En wat doe je dan? Dan ga je Frankenstein-achtige dingen proberen! Het is een Android (TV)-apparaat, dus er valt een hoop ‘hacken’. Ik heb sowieso al Shadow (de service) erop aan de praat gekregen, en het beestje draait ook al zeer soepel ROMS van onder andere Master System, PS2, Dreamcast, SNES, NeoGeo en nog veel meer. Nu heb ik als doel gesteld ook Google Stadia aan de praat te krijgen én in de bèta van Xbox-streaming te belanden. En wat heb je dan? Een heel klein apparaatje dat al je pc- en Xbox One-games speelt, maar ook een enorme trits aan klassiekers. Dit is de toekomst, mensen! I live for this stuff.

Michel Musters

Het is een beetje saai, maar mijn antwoord blijft hetzelfde als vorige week: ik ben nog altijd The Switcher 3 aan het spelen. Niet zo gek ook, want het spel is gigantisch. Ik ben inmiddels in ieder geval op Skellige aangekomen, dus er zit progressie in, maar ook daar staat weer een ongelooflijke hoeveelheid zijmissies op mij te wachten, dus ik verwacht niet voor maart klaar te zijn met deze klus. Gelukkig geniet ik er met volle teugen van!

witcher switch

Thijs Barnhard

Ik speel weer eens dertien games door elkaar heen. Zo ben ik onder andere bezig met Kunai, een Metroidvania van Nederlandse bodem. Met Ori and the Blind Forest ben ik ook nog druk bezig en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat ik Half-Life 2 opnieuw aan het spelen ben. Voor de kenners: ik zit momenteel in Nova Prospect. Jeetje mensen wat is dit spel goed oud geworden. Ik zou er bijna zin in Half-Life: Alyx van krijgen…

Jacco Peek

Ik wissel de laatste dagen vooral tussen Modern Warfare (dubbel XP) en Death Stranding (nog steeds niet uitgespeeld). Op de een of andere manier had ik wel zin om pakketjes te bezorgen in die laatste game en nu er eindelijk schot in de zaak zit heb ik extra veel motivatie om door te spelen. Ook ga ik weer verder met The Legend of Korra, want ik was even vergeten hoe fijn die serie is.

Cody van den Bogert

Het vierde seizoen van Apex Legends natuurlijk! Nadat ik de game een paar maandjes links heb laten liggen, zit ik er weer helemaal in. Ik heb het doel om dit seizoen de Diamond-rang binnen te slepen en daar ga ik dit weekend een beginnetje aanmaken. Dat wissel ik af met hier en daar potje Fifa of Rocket League, niks nieuws dus.

Sam Beesems

The Witcher 3 is eindelijk uitgespeeld. De tweede playthrough bleek een veel groter succes dan de eerste en de eindstreep werd gehaald. Ik twijfel nog of ik de Blood and Wine DLC aan slinger, want ik vond het wel even goed zo. Ik heb vanmiddag een exemplaar van Control op de kop getikt, dus we gaan maar eens kijken of ik met telekinetische krachten net zo goed uit de voeten kan als met Gwent. Ach Gwent, wat ben ik verliefd op je geworden. Waar ik eerst dacht dat je een hele matige Magic: The Gathering-kloon was ben ik nu doordrongen van je schitterende simpliciteit en strategie. Geen glorieuzer gevoel dan de hele wedstrijd op z’n kop zetten met m’n spies, decoys en heroes. Misschien moet ik toch maar even Blood and Wine op de kop tikken…..

Jolien Mauritsz

Dit weekend ga ik weer terugkeren naar Tamriel met The Elder Scrolls: Skyrim. Ik heb deze game sinds twee jaar op de Nintendo Switch en ik ben er nog lang niet op uit gespeeld. Ik ga dit weekend het voor de tweede keer opnemen tegen de draak Alduin in Sovngarde. Mijn doel is om mijn personage geen domme dood te laten sterven, wat voor mij best nog wel eens een uitdaging kan worden…

Skyrim

Zoë Bonefaas

Allereerst ga ik Ori and the Blind Forest uitspelen. Ben nu net bij mount Horu en hoor al om me heen dat dat een uitdaging gaat worden. Zodra ik die uit heb ga ik denk ik nog even langs in het oude Griekenland van Assassins Creed Odyssey, of een van de andere Assassins Creed spellen die ik nog heb liggen. Tot nu toe ben ik de grootste fan van Odyssey en Syndicate. Is dat omdat ik een vrouwelijk personage kan spelen? Misschien… maar ook omdat victoriaans Londen en oud Griekenland gewoon geweldig zijn.

Dus: Wat spelen jullie dit weekend?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer details over Pokémon Home onthuld

Het wordt tijd voor een vervolg op Wii Sports