in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 januari

Er is natuurlijk nog geen hol uitgekomen in januari, al komen er al rap een aantal grote releases aan en staan Outer Wilds en Mass Effect: Legendary Edition nu op Game Pass. Tijd dus om in de backlog te duiken om games van vorig jaar of eerder af te ronden. Maar welke?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
slayer1slayer
slayer1slayer
2 jaren geleden

De leukste racegame die ik in tijden heb gespeeld: Wreckfest!

coola
2 jaren geleden

Weinig tijd om te gamen. Maar de tijd die ik heb gaat naar Assassin’s Creed Origins

Luigi1985
2 jaren geleden

Ik ben onlangs begonnen aan deathloop. Moet er nog wel een beetje inkomen, maar lijkt best een aardig spelleke te worden.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Herkenbaar! Eerste paar uur is even inkomen inderdaad, maar daarna… zwa-haar verslavend!

Luigi1985
2 jaren geleden

Ja en t is zoveel informatie in t begin. Veel teksten in beeld.

adutchman
adutchman
2 jaren geleden

Begonnen aan Mass Effect Legendary Edition, wat tof dat ze het zo mooi hebben gemaakt! Verder Metroid Prime 1 en Super Mario Galaxy 2 want ik heb eindelijk een wii hdmi coverter gehaald.

Fijn weekend!

watashi wa maurice desu.
2 jaren geleden

Als ik wat game zal het Forza Horizon 5 zijn.
Hoewel de kans op een andere game ook aanwezig is. Maar momenteel meer interesse in leuke game sessies dan uren lange speelduur. En FH5 is lekker snel op te pikken en uurtje doen per dag en klaar.

Michael-Raymond-Clayton
2 jaren geleden

Momenteel eindelijk wel weer iets meer tijd om te gamen. Ben een heel eind in Detroit: Become Human (goed verhaal, sterke geacteerd en prachtige graphics!) en wissel dat af met Chorus. Met die laatste zit ik nu op 2/3e schat ik in. De game valt me behoorlijk tegen, maar natuurlijk maak ik hem zoals altijd netjes af én op 100% (al moet ik daarvoor nog wel een beetje aan mijn drift skills werken… 😮 )

TiRamySu
TiRamySu
2 jaren geleden

Halo infinite en Zelda botw 2e playtrough…

Rainking
2 jaren geleden

Op de planning staat Horizon: Zero Dawn om er weer een beetje in te komen voor als Forbidden West uitkomt volgende maand. Verder heb ik de eerste twee levels van Marvel’s Avengers weer eens gespeeld, gewoon omdat ik daar even zin in had. Mogelijk slinger ik Ori And The Blind Forest ook nog even aan. Die speel ik de laatste tijd veel op de Switch in de pauzes op werk, maar die wil ik toch ook eens op het grote scherm spelen.

wiebeamalur
wiebeamalur
2 jaren geleden

Eigenlijk hetzelfde wat ik al een aantal weken speel: Final Fantasy XIV, Shin Megami Tensei V en nog wat dingen afronden in Mario Kart 8 Deluxe. 🙂

Komt de The Last of Us-remake te vroeg?

Is de paus een gamer?