in

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 juli

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik was onderhand wel toe aan weekend. De afgelopen drie dagen had ik wat minder leuke klussen, dus ik keek al reikhalzend uit naar die twee dagen van de week waarop je weinig tot niets hoeft te doen. Dus gaming device of choice aan en gamen maarrrrrrr!!!

Mijn bedoeling is om Final Fantasy XIV en/of XVI dit weekend nog op te starten. Ik heb deze week Octopath Traveler II toch maar eens gekocht en daar wil ik sowieso wel een stukje van spelen.

En jullie? Het mysterie van je eigen dood aan het oplossen in Ghost Trick: Phantom Detective? Je rot aan het lachen om het uiterlijk van de aliens in Greyhill Incident? Of misschien ben  je je wel aan het verbazen dat Oceanhorn 2: Knights Of The Lost Realm uiteindelijk toch nog een fysieke release heeft gekregen. Let me know!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kunstschilder1987
9 maanden geleden

Mooi stukkie weer rainking!!! geinig opgezet als altijd.

Hier wordt het een beetje erg veel gamecube spelen. ik heb mijn controller vervangen (ik heb een originele gecustomized, iets wat ik veel met controllers doe, en die speelt net als een originele omdat het dat in de oorsprong ook is, maar dan met nieuwe shell buttons etc) maar nu dus een ander… een moderne battlerGC is gekomen, en die speelt heerlijk 🙂

op het moment zit ik aan KIDS NEXT DOOR codename V.I.D.E.O.G.A.M.E.S. op de gamcube…. en wissel ik die wat af met mijn vita.
verder op xbox one ook nog aan destroy all humans en mafia 1. kortom veel 3d geweld op het moment eigenlijk voor mijn doen!

Lavalera
9 maanden geleden
Antwoord aan  Kunstschilder1987

Ooh nee kunst aan de 3d. Beginnen we je aan te steken mwt ons 3d geweld elke week? :p

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

ja, jullie zijn het schuld! foei! 😉 hahaha

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

comment image

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

tssssss het zal weer eens niet! 😀

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

komen er nieuwe verkiezingen voor een andere hoofdredacteur?

Luigi1985
9 maanden geleden

Van de week heb ik een aantal uur aan Zelda gespendeerd en nauwelijks opgeschoten.

Paar zijmissies gedaan en ik strandde bij een minigame waarin je een bal zo ver mogelijk moest zien te verplaatsen in een minuut. Schansen, raketten, autootjes met een zeil, gewone autootjes. Ik ben daar denk ik wel anderhalf uur mee zoet geweest. Leuk om vanalles te proberen. Uiteindelijk was bij mij een autootje en die zelf besturen de beste manier, maar niet de meest originele.

Van het weekend maar weer eens verder met het hoofdverhaal. Er is echt zoveel te doen en het zit echt wel goed in elkaar allemaal. Niks voelt geforceerd. Vind de shrines ook veel leuker dan bij BOTW

Lavalera
9 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Dat soort minigames in een spel vind ik echt geweldig. Dat is ook voor mij de reden dat ik bijv de Yakuza spellen zo gaaf vindt. Ff rommelen met wat zij spul tot je weer verder wil met het verhaal.

Geniet nog even verder met totk maar zo te horen lukt dat prima 🙂

SenseNL
9 maanden geleden

Eindelijk kan ik weer inloggen op de nieuwe site.

Ik ben (eindelijk) begonnen aan Zelda BoTW op de Switch. Zit er nu een uurtje of 5 in en moet nog erg wennen. Het fascineert mij zeker, maar heb nog geen Zelda gevoel zoals bij de meer lineaire Zelda’s. To be continued!

Laatst bewerkt 9 maanden geleden door SenseNL
SenseNL
9 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Wachtwoord is gereset bij lancering nieuwe site. Helaas een oud mailadres gekoppeld aan het account wat ik niet kon wijzigen. Wachtwoord reset mail komt dus niet aan, dus buitengesloten van account. Gelukkig na een tijd heen-en-weer mailen met Reshift is het opgelost. So here I am again, haha.

Ik ga nog even stug door met Zelda BotW. Heb gelezen van een aantal initiële afhakers dat het spel wel pakte nadat ze bij een 2e playthrough een uur of 15-20 hadden doorgezet. Ga ik dus sowieso ook doen!

Laatst bewerkt 9 maanden geleden door SenseNL
adutchman
adutchman
9 maanden geleden

Ik heb deze week m’n Steam Deck binnen en daar ben ik heel blij mee. Ik heb mijn favoriete Steam en Epic games geïnstalleerd maar nog niet aangeraakt. Te druk met FF XVI en multiplayer games via de cloud op de Deck. Prettig warm weekend toegewenst!

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

tof man, veel plezier!

Lavalera
9 maanden geleden

Ik dacht dat ik het game nieuws nog wel redelijk bij hield maar die games die je op het laatst noemt heb ik nog nooit van gehoord haha. Zal aan mij liggen denk ik.

Ik heb inmiddels de eerste week vakantie erop zitten. Oa mijn schoonzus en zwager uit Denemarken een dag op bezoek gehad. Was enorm gezellig. Dat zijn net zulke nerds als vrouwlief en ik. Dus oa een trip langs de warhammer store gedaan hier in Enschede en langs de gameshop Twente. Toch maar eens besloten na een tijdje twijfelen om Xenoblade Chronicles te halen. 1 van de weinige Switch spellen die ik graag wil hebben. Daar ben ik al een stukje aan begonnen gisteren en vandaag. Als het bevalt haal ik deel 2 en 3 ook nog wel. Dus dat is 1 van de spellen. Die ik ga spelen.

Daarnaast uiteraard nog steeds Ff xvi. Echt een geweldig spel is dat. En de baas gevechten in dat spel… Holy crap. Episch is een understatement. Dit kan nog wel eens mijn persoonlijke game van het jaar worden. De enige game die ik dat nog tegen zie houden is eventueel Starfield.

Op de Xbox is het nog steeds diablo 4 hier en daar en als afwisseling Persona 3. Dus heb genoeg gave games om te spelen 🙂

Lavalera
9 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Aah kijk weet ik ook weer waar je spellen altijd vandaan tovert haha. Het is ook wisselend per maand wat er komt. Verder is Juli volgens mij vrij rustig tot het in september weer los barst.

Moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit in Denemarken ben geweest ondanks dat mijn vrouw daar vandaan kwam. Zij had er geen behoefte aan dus daarom nog niet geweest. Maar we gaan binnen ene paar jaar nog wel bij de schoonfamilie op bezoek.

En ja die nerd opmerking Hadden we ook. Er staat echt ene foei lelijk robot beeldwerk bij het station hier. Toen vroeg mijn zwager al in het Engels of het een Droid was en kwam natuurlijk de “these are not the droids you’re looking for” uit mijn mond. En bij de So Low bij het zien van het woord vader dacht hij altijd gelijk aan Darth Vader. Dus Dat zegt wel genoeg haha.

Het is echt een mooie winkel inderdaad alleen vaak takke druk. Nu was het een doordeweekse dag en de scholen hebben nog geen vrij dus goed te doen. Wel jammer dat je er dan pech mee hebt. Het is natuurlijk voor jou ook een klein beetje ver om er heen te rijden haha

Lavalera
9 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Ja mijn vrouw zegt dat ook altijd op een paar dingen na is Denemarken gewoon net zoals Nederland. Ook qua cultuur etc. En ook al versta ik er geen bal van, ook de taal heeft best overeenkomsten.

Ik heb dat stukje van die reis gemist. Denk dat ik hier toen nog niet rond hing. Wel cool om te zien dat je hier in oosten/Noord oosten bent geweest en zoveel game shops hebt bezocht. Ik vind het wel leuk om zo af en toe zo’n winkel te bezoeken en achterover te slaan van de merch prijzen, maar zoveel op een dag zou ik niet kunnen. Maar ik snap wel dat iemand zoals jij die graag op zoek is naar games en merch etc en ook evenementen bezoekt dit wel graag doet

Kunstschilder1987
9 maanden geleden
Antwoord aan  Lavalera

dat klinkt ook helemaal goed!
leuk man dat ej nog altijd n de persona en diablo games zoveel plezier hebt 🙂

DarkraverX
DarkraverX
9 maanden geleden

Vandaag spelen we in de Jacuzzi en de BBQ, genieten we van het mooie zomerse weer en in de avond na 8 a 9 uur slinger ik Miasma aan.

geniet van Octopath Traveler II, het is een fantastische game, welk char ben je begonnen?

Stelling: DLC is mosterd na de maaltijd

Screenshot Sunday #113