in

Giveaway: Lost in Play en En Garde (Steam)

Ik heb vanuit 1 van de nieuwe humble bundles een paar games dubbel. Het zijn Steam games voor de liefhebber. Laat maar even weten als je er 1 Claimt en wees zo vriendelijk om de andere key voor een ander te laten 🙂 Enjoy!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 2 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
12 dagen geleden

Je hebt dan toch een ander nut voor je artikel kunnen vinden! Wat leuk!

Ik ben niet echt een pc-gamer, maar ik hoop dat de claimer er veel plezier aan heeft!

adutchman
adutchman
12 dagen geleden

Heel erg bedankt! Ik heb En Garde geclaimed, erg aardig van je Lavalera!

adutchman
adutchman
12 dagen geleden
Antwoord aan  adutchman

Ik heb trouwens deze code nog over van street fighter 30th anniversary collection

MVYY5-Y240D-LCWWR

adutchman
adutchman
12 dagen geleden
Antwoord aan  Lavalera

Top, bedankt en veel plezier ermee!

blasterjackson
6 dagen geleden

Ik heb ook nog letterlijk honderden dingen die ik weggeef op een Discord, van games tot bordspellen, art assets en soundtracks: https://discord.gg/2fgy2fKpBP

Rainking
2 dagen geleden

Toffe actie! En Garde leek me een hele leuke game. Ik had die een keer in een video van Iron Pineapple voorbij zien komen. Er stond toen nog een demo van op Steam (ondertussen niet meer), maar mijn PC trok dat voor geen meter. Ik hoop dat-ie ooit nog eens naar consoles komt.

Wat spelen we dit weekend (7 t/m 9 juni)

Luigi’s wekelijkse topic #4