in

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 mei


Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Jacco peek

Dit weekend begin ik aan Resident Evil Village. Waarschijnlijk neem ik alles op, dus kan je binnenkort zien hoe ik doodsangsten uitsta. Ik heb er heel veel en heel weinig zin in, iets wat alleen bij horrorgames kan. Om te relaxen ga ik ook nog verder met de ‘endgame’ van New Pokémon Snap, als je begrijpt wat ik bedoel. Vind het echt fantastisch en er is nog meer dan genoeg te beleven.

Resident Evil Village

michel musters

Op het moment dat je dit leest, zit Resident Evil Village in mijn PlayStation 5. Daar heb ik sowieso zin in omdat ik dan eindelijk weer een goede reden heb om de PS5 aan te slingeren – dat is al een paar maandjes geleden als ik eerlijk ben – maar ook omdat ik gewoon zin heb in die game. Resident Evil 7 heb ik pas eind vorig jaar gespeeld; volgens mij was het de laatste game die ik op de PS4 heb gespeeld. Dat smaakte absoluut naar meer, en aangezien Village in de beelden die ik heb gezien soms wat wegheeft van Resident Evil 4, is de hype bij mij groot.

lars cornelis

Ik ben nog lekker bezig met Returnal. Door een duimblessure heb ik die game de afgelopen week minder gespeeld dan de bedoeling was, maar dit weekend ga ik weer eens voorzichtig testen of mijn duim alweer vingervlug genoeg is voor razendsnelle bullet hell van Returnal. Ik hoop ook weer verder te kunnen met It Takes Two. Wat een heerlijk coöp-spel is dat! En als het allemaal niet lukt, moet ik maar een andere bezigheid vinden. Halo: Shadows of Reach lezen bijvoorbeeld. Moet toch weer even goed bij zijn als Infinite later dit jaar verschijnt!

Lucas may

Dit weekend ga ik keihard Returnal spelen. Vorig weekend heeft die game me echt overvallen en ik kan niet wachten om die sfeervolle buitenaardse omgevingen te ontdekken en natuurlijk heel veel dood te gaan. Inmiddels zit ik in de tweede biome en met een beetje geluk zit ik na dit weekend in de derde. De PlayStation 5 heeft voor mij eindelijk bestaansrecht gekregen en dat is een heerlijk gevoel.

Returnal

thijs barnhard

Ik win de laatste tijd dagelijks een potje Apex Legends en die trend ga ik dit weekend doorzetten. Sinds dinsdag is het Legacy seizoen begonnen en daarmee is er ook een nieuw personage toegevoegd. Ik heb zelf nog niet als Valkyrie gespeeld, maar ik heb nu al meerdere keren een potje gewonnen door een teamgenoot die haar wel al helemaal onder de knie had. Daarnaast ben ik deze week aan Psychonauts begonnen. Door de aankondiging dat deze game naar Game Pass komt herinnerde ik mij ineens dat ik die game ooit op de Xbox 360 heb gekocht. Op een Series S draait ie ondertussen ook helemaal prima.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pokémon-games op 3DS werken bij diverse spelers niet meer

WTF Update: Eenmansleger in Warzone

in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 mei

Ja hoor, het is weer weekend! Tijd om eens wat nieuwe games op te starten. Of pakt de redactie toch iets uit de backlog?

JACCO PEEK

Dit weekend begin ik aan Resident Evil Village. Waarschijnlijk neem ik alles op, dus kan je binnenkort zien hoe ik doodsangsten uitsta. Ik heb er heel veel en heel weinig zin in, iets wat alleen bij horrorgames kan. Om te relaxen ga ik ook nog verder met de ‘endgame’ van New Pokémon Snap, als je begrijpt wat ik bedoel. Vind het echt fantastisch en er is nog meer dan genoeg te beleven.

Resident Evil Village

MICHEL MUSTERS

Op het moment dat je dit leest, zit Resident Evil Village in mijn PlayStation 5. Daar heb ik sowieso zin in omdat ik dan eindelijk weer een goede reden heb om de PS5 aan te slingeren – dat is al een paar maandjes geleden als ik eerlijk ben – maar ook omdat ik gewoon zin heb in die game. Resident Evil 7 heb ik pas eind vorig jaar gespeeld; volgens mij was het de laatste game die ik op de PS4 heb gespeeld. Dat smaakte absoluut naar meer, en aangezien Village in de beelden die ik heb gezien soms wat wegheeft van Resident Evil 4, is de hype bij mij groot.

LARS CORNELIS

Ik ben nog lekker bezig met Returnal. Door een duimblessure heb ik die game de afgelopen week minder gespeeld dan de bedoeling was, maar dit weekend ga ik weer eens voorzichtig testen of mijn duim alweer vingervlug genoeg is voor razendsnelle bullet hell van Returnal. Ik hoop ook weer verder te kunnen met It Takes Two. Wat een heerlijk coöp-spel is dat! En als het allemaal niet lukt, moet ik maar een andere bezigheid vinden. Halo: Shadows of Reach lezen bijvoorbeeld. Moet toch weer even goed bij zijn als Infinite later dit jaar verschijnt!

LUCAS MAY

Dit weekend ga ik keihard Returnal spelen. Vorig weekend heeft die game me echt overvallen en ik kan niet wachten om die sfeervolle buitenaardse omgevingen te ontdekken en natuurlijk heel veel dood te gaan. Inmiddels zit ik in de tweede biome en met een beetje geluk zit ik na dit weekend in de derde. De PlayStation 5 heeft voor mij eindelijk bestaansrecht gekregen en dat is een heerlijk gevoel.

Returnal

THIJS BARNHARD

Ik win de laatste tijd dagelijks een potje Apex Legends en die trend ga ik dit weekend doorzetten. Sinds dinsdag is het Legacy seizoen begonnen en daarmee is er ook een nieuw personage toegevoegd. Ik heb zelf nog niet als Valkyrie gespeeld, maar ik heb nu al meerdere keren een potje gewonnen door een teamgenoot die haar wel al helemaal onder de knie had. Daarnaast ben ik deze week aan Psychonauts begonnen. Door de aankondiging dat deze game naar Game Pass komt herinnerde ik mij ineens dat ik die game ooit op de Xbox 360 heb gekocht. Op een Series S draait ie ondertussen ook helemaal prima.

Apex Legends

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
31 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
LeegBlikjeWater
3 jaren geleden

Death Stranding! Ik geniet nog steeds volop met PostNL: The Game. Ondertussen bij Chapter 6. Troy Baker is echt geweldig in de game

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  LeegBlikjeWater

Moet ik ook ooit eens serieus voor gaan zitten. Het idee vind ik wel tof, al twijfel ik of het spel echt wat voor mij is.

Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden

Nou, ik ben dus EINDELIJK verlost van Assassin’s Creed: Valhalla! (zie mijn recensie). Komend weekend ga ik even niet gamen, maar volgende week ga ik aan de slag met Astro’s Playroom.

Rainking
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Astro’s Playroom is echt leuk. Zeker voor een gratis voorgeïnstalleerd spel.

Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanx. Heb nog nooit met zoveel plezier een spel gede-installeerd, haha! Goed om te horen dat Astro’s Playroom leuk is. En volgens mij ook een stuk korter dan 150 uur 😉 dat alleen al spreekt mij nu erg aan 😉

Rainking
3 jaren geleden

Ik denk een uur of 4 á 5 als je alles wil verzamelen. Het is gewoon een leuke trip down memory lane, maar daar kom je vanzelf wel achter. Tijdens de levels moet je af en toe een beetje om je heen kijken en als je je PlayStation geschiedenis een beetje kent, dan zie je een hele hoop bekenden voorbij komen.

Luigi1985
3 jaren geleden

Sekiro. Gotver wat is ie moeilijk. Ik ben nog ergens in t begin en al tegen twee mini bosses aangelopen die me tegenhouden. Het aantal pogingen die ik steeds nodig heb in deze game lijkt al aardig op die van einde Dark souls 3 en we zijn hier pas net begonnen. Enige wat ik soms jammer vind is dat je soms eerst weer alle vijanden om dr baas heen moet afslachten. Dat is niet moeilijk, maar wel tijdrovend. Bij Dark souls kon je gewoon rennen tot je bij de boss was.

Maargoed het is wel echt een vette game.

Ook Samus Returns zit nog in m’n 3ds. Iedere dag kom ik een stukkie verder.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
3 jaren geleden

FF 7 op de switch.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Gouwe ouwe. Destijds speciaal een PlayStation voor gekocht, maar met pijn in mijn hart afscheid moeten nemen van mijn Super Nintendo.

TiRamySu
TiRamySu
3 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

FF7 heeft van mij een gamer gemaakt destijds. De remake is ook erg cool.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Dat is wel tof. Vond het een geweldig spel. De remake was ik in eerste instantie een beetje huiverig voor, maar werd uiteindelijk mijn favoriete spel van vorig jaar.

TiRamySu
TiRamySu
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Gelukkig goed uitgepakt idd. Had het zelfde als jou. Ook huiverig voor. Nostalgie hielp natuurlijk ook wel een beetje. Was zeker een topper!

Maar mijn absolute nr.1 vorig jaar was toch wel the last of us 2

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

The Last Of Us 2 heb ik wel, maar ik moet de eerste nog eens uitspelen. Ik ben daar denk ik halverwege mee. Ik heb wel begrepen dat de meningen over deel 2 heel erg verschillen.

TiRamySu
TiRamySu
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Pareltjes. Snap de ophef niet over deel 2. Fans van deel 1 willen hun eigen visie zien in het vervolg denk ik ofzo maar ze doen lekker hun eigen ding en dat siert ze vind ik.
Zou niet te lang met deel 1 meer wachten… is al vrij oud.

Speel ze achter elkaar en laat er niet te lange tijd tussen de sessies zitten om er in te komen. Tip tenminste.

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Hou ik in mijn achterhoofd. Bedankt.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
3 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

The last of us 2 toch ook wel mijn nr1 van vorig jaar.

TiRamySu
TiRamySu
3 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Na het uitspelen heb ik serieus nog 2 maanden bijna elke dag aan gedacht. Gewoon de emoties die in me opkwamen.. verhaal was echt wel goed. Deel 1 heb ik het vaakst uitgespeeld van alle games die ik ooit gespeeld heb, denk 7 of 8 keer. Deel 2 ook al 2 keer. Wel vind ik dat de game veel beter tot zijn recht komt als je op survivor speelt… serieus echt insane vet met die spanning en dan dicht op het beeld met koptelefoon en dat geluid waahh… kan blijven lullen over die games…

Gameplay mechanics zijn echt goed ondanks wat jr soms op internet hoort… die bakken er waarschijnlijk gewoon niets van. Enige minpunt vind ik de tal van laadjes en kastje open, That’s it!

TheGoldenKid
TheGoldenKid
3 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Heb laatst ook de remake gespeeld. Vond die best wel tof. Zag dat het origineel maar 8 euro was in de nintendo e shop. Had hem even snel opgestart om te kijken hoe het eruit zag en ben nu 8 uur verder.

TiRamySu
TiRamySu
3 jaren geleden
Antwoord aan  TheGoldenKid

Haha…

adutchman
adutchman
3 jaren geleden

Net begonnen aan RE Village. Smaakt naar meer!

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  adutchman

Niet jaloers ofzo, hahaha.

adutchman
adutchman
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Sorry! 🙂

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door adutchman
coola
3 jaren geleden

Ik ben druk bezig met dragon Ball Z : Kakarot, maar deze game
comment image

Is mij weer heel erg verleidelijk aan het aan kijken maar voorlopig kan ik de verleiding weerstaan. Maar zodra ik Kakarot weer heb uitgespeeld sluit ik mijn PS3 weer aan.

TiRamySu
TiRamySu
3 jaren geleden

Resident Evil Village op hardcore.
PS5

Rainking
3 jaren geleden
Antwoord aan  TiRamySu

Voor de die-hards. Ik speel wel op filthy casual mode als-ie eindelijk binnen is.

Rainking
3 jaren geleden

Ik had gehoopt vandaag met Resident Evil Village aan de slag te kunnen, maar op het moment is-ie nog geeneens bij PostNL aangekomen. Daarom heb ik vandaag maar een nieuwe first person shooter voor de Switch gekocht. New Pokémon Snap. Dat wordt naar hartelust Pokémon schieten.

De laatste dagen heb ik met Returnal steeds meer last dat ik geen interactie met items enzo kan doen, waardoor ik de cycle moet resetten. Iemand anders daar ook last van?
Edit: Volgens een Google search heeft het te maken met de pre-order outfits. Maar even de standaard outfit gepakt en nu zo gauw weer nergens last van. Had TotalBiscuit toch gelijk…

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door Rainking
Michael-Raymond-Clayton
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rainking

Zo zuur als je je ergens op verheugt en het dan qua timing zo tegenvalt. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van de maanden die ik op mijn PS5 heb moeten wachten terwijl ik hem stiekem op de dag van release of desnoods twee weken later had verwacht als gevolg van mijn pre-order… Maar goed, achteraf moet ik blij zijn dat ik hem nu überhaupt heb (ben ik ook). Hopelijk hoef jij minder te lang te wachten op RE

Rainking
3 jaren geleden

Is ook een luxeprobleem, dat weet ik wel, maar als Nedgame een mailtje stuurt dat het verzonden is, dan is het normaal gesproken de volgende dag wel binnen. Deze keer helaas niet.

Wel beter dat je je PS5 hebt. Ik vind het wel een mooi apparaat, zowel van buiten als qua interface, al zal dat laatste vast nog wel wat updates krijgen zodat je mappen kan maken zoals bij de PS4. Of een aparte demo sectie in de Store. Komt vanzelf wel. Ik had de PS5 upgrade van Nioh 2 een keer geïntalleerd en dat speelt toch wel errug lekker.

Laatst bewerkt 3 jaren geleden door Rainking
Gourami
Gourami
3 jaren geleden

Monster Hunter Rise, New Pokemon snap en waarschijnlijk wat Forza Motorsport 7 of MotoGP 21.

Was deze week begonnen met Tekken 7 maar na die special match tegen Akuma die tot nu toe na 40 keer proberen nog fail is ben ik wel klaar met die game. Cheap ass f*

Mister Frowdo
3 jaren geleden

Bij mij begint het weekend net, dus ik heb twee dagen de tijd om Resident Evil: Village op de PlayStation 5 te spelen! Heel erg benieuwd! 🙂

Doctor X
Doctor X
3 jaren geleden

Skyrim, ik vond die laatst nog op mijn harde schijf en nu ik eindelijk na een jaar of 6 na aankoop begrijp hoe het werkt ben ik een maandje of twee geleden begonnen met spelen. Vermaak me prima ermee.

Algemeen topic: Resident Evil Village

Metro Exodus Enhanced Edition verschijnt op 18 juni voor PS5 en Xbox Series