in , , ,

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 april

Ga jij dit weekend alle episodes in Lego Star Wars: The Skywalker Saga langs? De game is afgelopen dinsdag uitgekomen en is tot nu erg goed ontvangen door spelers en critics. Voor de fijnproevers is er ook de remaster van Chrono Cross verschenen en zijn er ook weer nieuwe Game Pass- en PS Plus-games beschikbaar voor beide consoles. Ga jij een van die games checken, of ga je uurtje 200 aantikken in Elden Ring?

Leuke post? Drop een hartje

Score: 5/5 volgens 3 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
-marco-
-marco-
1 jaar geleden

Beetje GT 7, beetje Kirby, beetje Lego Star Wars

slayer1slayer
slayer1slayer
1 jaar geleden

Ik heb eigenlijk al een aantal weken last van een ‘gameblokkade’. Ik kan me er niet toe zetten, en als ik iets opstart ben ik er snel weer klaar mee.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  slayer1slayer

Een pauze kan ook wel eens lekker zijn.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden

Ik zit nu aan bijna 50 uur in Cyberpunk 2077. Moet nog wel een poosje. Ervaar het nog niet als straf, behalve al die NCPD-missies die je moet doen voor de platinum. Veel te veel en veel te eenzijdig…

Lavalera
1 jaar geleden

Wel jammer als de trophy dan zo grindy is en die grind is eentonig en niet leuk. Ik ben zelf nieuw in het trophy hunting verhaal (heb er pas 2 omdat ik pas sinds kort mijn eerste playstation ooit heb haha) maar heb wel voor mezelf besloten dat als de trophy te moeilijk, te grindy of het spel niet leuk is, ik het oversla.

Michael-Raymond-Clayton
1 jaar geleden
Antwoord aan  Lavalera

Heel verstandig!! Voor mij is het een trade off. Het voorkomt dat ik telkens wanneer ik even ‘klaar’ ben met een spel, overga op iets nieuws en dan uiteindelijk niets uitspeel en nergens echt voldoening uit haal. Dan is een grind op zijn tijd zo slecht nog niet. Maar als jij dat probleem niet hebt, geef ik je natuurlijk groot gelijk!

Luigi1985
1 jaar geleden

Ik ga weer verder met Forbidden west en af en toe een potje Mario kart. Ben echt blij met de nieuwe banen. Een reden om m weer ff een paar weekjes te spelen.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Die baantjes moet ik toch ook maar eens aanschaffen. Klinkt goed.

Rainking
1 jaar geleden

Vorig weekend ben ik aan Godfall begonnen. Voorlopig is het verre van het beste spel ter wereld. Ik ben nu denk ik halverwege, maar de vorige wereld was een beetje saaiig. Ik hoop dat de komende werelden wat boeiender zijn, want ik wil ‘m nog wel proberen uit te spelen. Als je naar de trophies kijkt, dan zie je door de percentages al gauw dat heel veel mensen vroegtijdig zijn afgehaakt. En dat snap ik, want het is het eigenlijk allemaal nét niet.

En anders start ik dit weekend gewoon weer Elden Ring op. Een hele andere manier om mezelf te pijnigen, hahaha.

Lavalera
1 jaar geleden
Antwoord aan  Rainking

Had er al eens naar gekeken maar lees verhalen dat de combat erg goed is maar het verhaal flinterdun en alles op een gegeven moment herhalend wordt. Wel zonde dan. Maar goed je hebt nog een backup gelukkig.

WijvanWCeend
WijvanWCeend
1 jaar geleden

Ik ga dit weekend Racen in Assetto corsa competitzione en eindelijk eens bezig met Metroid Dread.

TiRamySu
TiRamySu
1 jaar geleden

EldenRing! Al 75uur en nog lang niet klaar!

Lavalera
1 jaar geleden

Verder met de iki eiland dlc van de Ghost of tsushima directors cut. Daarnaast ben ik nu door het verhaal van Ghostwire Tokyo heen en ben ik bezig met platinum ruimen voor de game. Ik vermaak me er prima mee. Als zij spel ben ik nog bezig met Tiny Tina. Vind shooters wel leuk maar nooit voor langer dan een uurtje achter elkaar of zo en het is een afwisseling tov de rest

DarkraverX
DarkraverX
1 jaar geleden

Was vandaag begonnen met Valhalla Ragnarok en ik kom er echt niet in, ben een grote AC fan maar dit is net zo boring als saaihalla zelf.

Erna begonnen met Octhopath Traveler (Thief)…… geweldig.

Rainking
1 jaar geleden
Antwoord aan  DarkraverX

Octopath Traveler is zeker een tof spel.

Snoop213
Snoop213
1 jaar geleden

Kirby the forgetten land. Het is een leuke game maar niet niveau Tropical Freeze en Mario Galaxy voor mij.

TheGoldenKid
TheGoldenKid
1 jaar geleden

Elden Ring. Zit er nu 28 uur in. Ben bezig met de Paladin build, moet “shield barricade” nog hebben en ga dan weer terug naar de Erdtree Avatar en Margit, the fell omen. Had ze bijna, hoop dat deze Ash of war me net wat meer voordeel geeft.

Games die je kunt spelen met je niet gamende partner!

I.G Q&A – Welke game heeft de beste humor?