in

Wat spelen we dit weekend? 9 en 10 december

Ik weet niet of jullie nog wat van The Game Awards hebben meegekregen, maar het was me het nachtje wel. Er kwamen ergens tussen de dertig en de veertig trailers voorbij en daar zat best wat moois tussen. Voor mij sprong Visions Of Mana eruit, gewoon om nostalgische redenen. Secret Of Mana was mijn allereerste RPG en ik blijf die serie daarom een warm hart toedragen.

Mocht je trouwens normaal gesproken niet geabonneerd zijn op PS Plus, maar het wel leuk vinden om af en toe iets online te spelen, dit weekend is online spelen gratis op de PlayStation. Ideaal voor als je bijvoorbeeld normaal gesproken met Street Fighter de arcade mode speelt, maar toch wel eens keertje wil kijken of je een echte speler kan verslaan. Ik noem maar wat en dit is echt niet uit mijn eigen leven gegrepen, echwaarnie.

Als ik de tijd heb om te gamen dit weekend dan zal het waarschijnlijk Persona 5 worden. Een tijdje geleden had ik Ruined King in een sale gekocht. Die wil ik ook eens van dichterbij bekijken. Dat lijkt me ook wel een tof spel.

En jullie? Laat je de tijd van de Dreamcast herleven met Bomb Rush Cyberfunk? Ben je toe aan nieuwe implantaten in Cyberpunk 2077 Ultimate Edition? Of begeef je je in de wereld van die achterlijke katachtigen in Abadah: Frontiers Of Pandora? Let me know!

Sorry, Lavalera. (wink)

Leuke post? Drop een hartje

Score: 4/5 volgens 4 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
28 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden

Ik speel dit weekend Ratchet and Clank. Ik heb al even gespeeld en wat ziet het er fantastisch uit!

Fijn weekend allemaal!

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Rift Apart, alle games in de reeks gespeeld behalve deze! Dus het werd hoog tijd

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Dat is ook mijn favoriet!

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Leuk spel inderdaad! Veel plezier ermee!

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden

Wat ik dit weekend in elk geval NIET ga spelen en zelfs helemaal NOOIT meer ga spelen is… Red Dead Redemption 2, want de platinum is binnen!! Woohoo! Heeft volgens de PlayStation 321 uur gekost, maar dat zal in de praktijk iets minder zijn geweest. Dan nog krankzinnig natuurlijk. De platinum is behaald door 0,1% van alle spelers, maar dat moet sterk naar boven zijn afgerond. Er kunnen niet meer dan 4 van die halve zolen zijn die zich dit vrijwillig hebben aangedaan…

Dank overigens voor de tip van de sessions op PSN Profiles! Die bleek goud voor een MP-trophy die ik met behulp van een aardige Maleisiër heb gehaald.

Ben na deze monsterklus nu bezig aan wat kleinere games uit de PS Extra catalogus. Heb Unpacking er net op zitten (saaaaaaaaai!) en ben nu bezig met Life is Strange: Before the Storm. Die vind ik wel heel leuk. En ik denk erover om Trine 4 met mijn dochters te spelen, maar wellicht is die te pittig. Iemand ervaring mee?

Game on allemaal!

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rainking

Thanx! En om eerlijk te zijn: soms denk ik tijdens zo’n trophy hunt zelfs wel eens dat ik ‘genezen’ ben van gamen in het algemeen! Maar dan is de buit binnen, zie ik allemaal ander leuks en duik ik daar met veel plezier weer in. Ach, fijn om een hobby te hebben 🙂

adutchman
adutchman
2 maanden geleden

Lekker man, dat is een platinum waar je trots op kan zijn! Ik heb Trine 1 en 2 gespeeld en vond het niet moeilijk. De puzzles zijn erg vergevelijk en doodgaan is best moeilijk. Ook zijn er overal checkpoints dus met jouw erbij moet het lukken. Mooie sprookjes achtige games wel

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

Thanx! Ben gisteren aan Trine 4 begonnen met de meiden. Met name de jongste (7) vond het toch wel ingewikkeld (met name het verplaatsen van objecten met de tovenaar, snap ik ook wel). Maar ze vonden het allebei ook een beetje te griezelig… Het zijn geen helden… Ik zal ze eens trainen met Alan Wake 2 😉 maar ik vermaak me wel met Trine 4. Vrolijk tussendoortje.

Dragon_Martin
Dragon_Martin
2 maanden geleden

Congrats! Hopelijk heeft de trophyhunt je geen vieze nasmaak gegeven. Want read dead redemption 2 blijft toch echt een top game.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dragon_Martin

Thanx! RDR2 is echt een topspel, maar de trophy requirements zijn oprecht de slechtste en minst leuke ooit. Bijzonder dat Rockstar dat niet beter kon/wilde doen…

Luigi1985
2 maanden geleden

Goed bezig.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Thanx! I guess… Net even gekeken wat ik nog meer had kunnen doen in 321 uur… Weet niet of iedereen het vrijspelen van een digitaal plaatje (waar je er al veel van hebt ook nog) zou kwalificeren als ‘goed bezig’, haha. Gelukkig weten wij gamers wel beter!

Luigi1985
2 maanden geleden

Je kan ook 321 uur postzegels verzamelen of olifantenbeeldjes schilderen, maar het gaat erom dat je je vermaakt

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Damn, olifantenbeeldjes schilderen… Best een goed idee! 😉

adutchman
adutchman
2 maanden geleden

Ik ga lekker door de sicke wereld van Resident Evil 4 lopen op de vr2. En weer een maandje Ubisoft+ genomen om Avatar en The Crew te spelen.

Luigi1985
2 maanden geleden
Antwoord aan  adutchman

Wow vet. Ik zou resident evil 4 echt heeel graag in VR spelen. Dat is voor mij een van de beste games ooit. Alleen ik ben nog niet bereid om zoveel geld uit te geven voor die vr set, omdat ik verwacht dat ik er naast de RE games niet veel meer mee ga doen.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Heel verstandig… 🙁

Lavalera
2 maanden geleden

Wtf is dat voor rare omschrijving van Avatar? Prima als het je ding niet is maar dit is wel echt een achterlijke omschrijving….

Luigi1985
2 maanden geleden

Ik zit nu op ongeveer 95% in t allerlaatste level van Pikmin 4. Daarna nog een paar nacht missies en dan is ie helemaal uit.

Dan ga ik aan Bro force en beginnen aan een tweede playthrough van Metroid Dread of RE4 remake of ik ga een nieuwe game komen. Dat wordt dan Super Mario RPG, RE Village, Armored Core 6 of Captain Toad. Of een combinatie hiervan.

Michael-Raymond-Clayton
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Een combinatie daarvan? Ik wist helemaal niet dat “Super Armored Village Toad RPG” al uit was!? Klinkt vet! 😉

Luigi1985
2 maanden geleden

Armored Toad Village RPG

Ruaidri1981
Ruaidri1981
2 maanden geleden
Antwoord aan  Luigi1985

Ik pleit voor een rubriek wat speelden wij echt dit weekend.
Hier heel weinig tijd gehad, maar na het lezen van jouw post wel voor het eerst BroForce opgestart. Ik vermaak mij kostelijk.
Speel de campaign single player, iemand al mp gespeeld?

De trailers van The Game Awards 2023 (en een paar winnaars)

Review: L.A. Noire (PlayStation 4)